- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Allah yardimciniz olsun demeye geldim, 20 bin ne demek.Kızlar İstanbulda tek yaşıyorum iki sene önce 6ile tuttugm eve su an ev sahibinin tacizleri yüzünden 12bin ödüyorum ama hala sürekli arıyor.Avukatımla konuştum tacize devam ederse suc duyurusu yapacagız.Avukatmda diyor siz cömert davranmışsnz yüz bulmus diye ama napayım her gün arıyordu.Resmen 20bin istiyo kücücük eve.Yeni ev icin de gücüm yok.Bu durumu yasayan var mı?O kadar kötü ve paragöz biri ki napacagm ben ya.
Hangi semt? Ev kaç oda kaç metre kare.Kızlar İstanbulda tek yaşıyorum iki sene önce 6ile tuttugm eve su an ev sahibinin tacizleri yüzünden 12bin ödüyorum ama hala sürekli arıyor.Avukatımla konuştum tacize devam ederse suc duyurusu yapacagız.Avukatmda diyor siz cömert davranmışsnz yüz bulmus diye ama napayım her gün arıyordu.Resmen 20bin istiyo kücücük eve.Yeni ev icin de gücüm yok.Bu durumu yasayan var mı?O kadar kötü ve paragöz biri ki napacagm ben ya.
Ben geri kafali ev sahibi de haziranda artis zamaniydi zaten evi datiliga cikardi butun camlara satiliktir yazisi artirdi , kendi bisey demedgi icin yuzde25zam yaptim yasal oranda dün aramiş zam vakti geldi diye.Dedim siz iyi misiniz? İki aydir zamli oduyorum, hem gecen sene de iki kez artirdi enflasyondan dolayi bu sene ayni terbiyesizligi yapicakti izin vermedim. Hakkinizi yedirmeyin ben yasal zammi yaptim, gerekirse dava acarim.Kızlar İstanbulda tek yaşıyorum iki sene önce 6ile tuttugm eve su an ev sahibinin tacizleri yüzünden 12bin ödüyorum ama hala sürekli arıyor.Avukatımla konuştum tacize devam ederse suc duyurusu yapacagız.Avukatmda diyor siz cömert davranmışsnz yüz bulmus diye ama napayım her gün arıyordu.Resmen 20bin istiyo kücücük eve.Yeni ev icin de gücüm yok.Bu durumu yasayan var mı?O kadar kötü ve paragöz biri ki napacagm ben ya.
Yaparsa reis yapar değişim istemeyen tarafsaniz müstahak diyorum ama değişim olmalıydı deyip bunca aptalın arasında bende yandım diyorsanız Allahtan güç ve sabır diliyorumKızlar İstanbulda tek yaşıyorum iki sene önce 6ile tuttugm eve su an ev sahibinin tacizleri yüzünden 12bin ödüyorum ama hala sürekli arıyor.Avukatımla konuştum tacize devam ederse suc duyurusu yapacagız.Avukatmda diyor siz cömert davranmışsnz yüz bulmus diye ama napayım her gün arıyordu.Resmen 20bin istiyo kücücük eve.Yeni ev icin de gücüm yok.Bu durumu yasayan var mı?O kadar kötü ve paragöz biri ki napacagm ben ya.
İkinciYaparsa reis yapar değişim istemeyen tarafsaniz müstahak diyorum ama değişim olmalıydı deyip bunca aptalın arasında bende yandım diyorsanız Allahtan güç ve sabır diliyorum
Yaparsa reis yapar değişim istemeyen tarafsaniz müstahak diyorum ama değişim olmalıydı deyip bunca aptalın arasında bende yandım diyorsanız Allahtan güç ve sabır diliyorum
Ataşehir.1+1Hangi semt? Ev kaç oda kaç metre kare.
Evet 100% zam yapmışsınız zaten
Lüx rezidanslardan mıAtaşehir.1+1
normal bi rezidansLüx rezidanslardan mı
O zaman 12 dışına çıkmayın şimdilik. Çıkartamaz da zaten 100% yapmışsınızO
normal bi rezidans
Yuh 1+1'e 20bin istenir mi yahu... İnsanların bu açgözlülüğü ne olacak deliricem.Ataşehir.1+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?