Acımasız özel sektör

klasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
187
21
118
eşim işsiz kaldı kızlar patron eşimi çıkardı kendi yigenini eşimin çalıştıgı konumda çalıştırcakmış ekmegimizle oynandı resmen çok kötü bişeymiş bu işsizlik psikolojisi şimdi nolcak nasıl olcak kafamda birsürü soru işareti var dua edinde eşim kısa zamanda bi iş bulsun türkiye gibi biyerde ekmek aslanın agzıdayken iş bulmakta kolay degil gerçi..

Allah kolaylık versin, gerçekten özel sektör çok acımasız,
iyi olan yerler çok nadir,
İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir kapı açılır size..

Allah yardımcınız olsun tatlım.Sıkma canını,Allah bir kapıyı kapar,bir diğerini açar.Her şer de bir hayır vardır.Bir an da çok daha iyi bir iş imkanı olur.

çok teşekkür ederim kızlar umarım en kısa zamanda buluruz hayırlı bir iş başına gelmeyince bilinmiyomuş bazı şeyler

Allah yardımcınız olsun bir kapı kapanır bir kapı açılır sıkmayın canınızı.

Kariyer.net+bulundugunuz yerin gazetesi'ndeki ilanlara baksin.

Belediye ve ticaret odasina gidip heryere soylesin is aradigini.

Hatta firmalara bizzat gidip is aradigini belirtsin. Tabi esinizin meslegini bilmiyorum, isci sandigim icin yaptim bu yorumu.

esiniz biran once is bulur umarim ama cikarildigi is yerinden tazminat talep edebilir diye dusunuyorum bi arastirsaniz:44:

daha çok sıcak zaten yeni çıktı işten araştırmalara başlıcaz en kısa zamanda bakalım nasip kısmet allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu is arama sureci bir kac ay suruyor, size burada buyuk is dusuyor. Sizin moraliniz bozuk olursa zten cani sikkin olan esiniz daha cok depresif bir hale burunecektir. O yuzden sizin sogukkanli durmaniz lazim. 5 sene sonra hala bu konuya canimiz sikkin olacak mi? diye dusunun. Su akar yolunu bulur. Offf ben de size akil veriyorum ama ben de is arama surecindeyim hatta daha yeni konu actim, gercekten coooook can sikici bir surec. Yani kelin merhemi olsa kendi basina surer

gördümcanım konunu seni en iyi ben anlarım şuan allah seninde yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın bize inş

gördümcanım konunu seni en iyi ben anlarım şuan allah seninde yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın bize inş

Amin. Dualarin da beni de eksik etme. En kisa surede hayirli bir is buluruz insallah

dun özel sektorle ıs gorusmesıne gıttım kızlar.mecburum calısmaya.. ama suan calısmakdan vazgecmıs durumdayım..devlete gırıp emnıyette kalmalı galıba..

Seni anlıyorum canım, eşim evlenince benim bulunduğum ile geldi. İş ararken kafa beyin kalmadı bizde
Çok garip bişey bu işsiz kalmak. 1,5 ay uğraşitık canım
Artık görüştüğü biryerden cevap geldide
iyi kötü girdi oraya.. pozisyon hiç istediği gibi değil ama napalım millet hep tanıdığını akrabasını alıyor..
herkes akraba şirketi olmuş. Nolacak bu özel sektörün hali emek çok karşılığı yok...
neyse ki ben ortalama biryerde çalışyorum. Ama keşke herkes emeğinin karşılığını alsa
daha konuşmayı, giyinmeyi, insanlığı bilmeyen tipler akraba tanıdık diye işe alınıyor..

sizde sabredin elbet işsiz kalacak hali yok eşinin.. zaman zaman moral düşebilir
ama dünyanın sonu değil.. herkesin gecirdiği bir süreç bu, Allah kolaylıklar versin canım

Allah yardımcınız olsun tez zamanda iş bulur umarım esınız.

aynen oyle canım iş görüşmesine gittiginde form doldururken bile burda tanıdıgınız biri çalışıyormu diye soruyorlar insanları kişiligiyle degerlendiren yok torpil memleketi olduk halimiz harap

Allah kolaylık versin.
Üzülmeyin, bir kapı kapanır bir başka kapı açılır.
İnşallah en kısa zamanda iş bulur eşiniz.
Kolaylıklar dilerim.

allah bir kapıyı kapatırsa diğerini muhakkak açar. rabbim kapınızı açacaktır. sadece sabır ver inanç :)

Dilerim tazminatınızı vermiştir.

İyi tarafından bakmaya calısın, bu kadar zalim bir işverenin ekmeği geçmeyecek boğazınızdan.

En kısa zamanda hayırlı bir iş bulmanızı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…