• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acımasız yorumlarınıza ihtiyacım var.

Neyapsamkisimdi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
6.116
20.966
298
31
Arkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.

Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.

Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

Uzulmeniz çok normal ama eşinizin burnundan getirmeyin çok şükür aileniz sağlıklı maddi durumları da varmış ben eşinizin yerinde olsam suratımi asardim kesin . Bir daha ortak plan da yapmazdım eşimin davranisindan dolayı . Keyfini çıkarın zaten tatil çok pahalı birşey sağlık olsun başka zaman gidersiniz bir yil daha tatil yapamayacaksiniz

Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.

Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Aşiri dogru bir yorum olmuş. 😂 Her şeyi kendiniz yazmişsiniz.

Yorumlar işe yarar mi bilmiyorum da eşim böyle yapsa asil ben kendisinin burnundan getirirdim ailesine duygulanmayi unuturdu. 😂 Eşinize tavsiye.

Aşiri dogru bir yorum olmuş. 😂 Her şeyi kendiniz yazmişsiniz.

Yorumlar işe yarar mi bilmiyorum da eşim böyle yapsa asil ben kendisinin burnundan getirirdim ailesine duygulanmayi unuturdu. 😂 Eşinize tavsiye.
Ya farkındayım kıyamam o da yeni tatil planları öneriyor bak ağlama beraber bunları yaparız diye. Ayaklarımı yere vurup höykürmediğim kaldı🥺

Git öpüş barış koklaş. Koca dayanamaz yumuşar.

Aileyle tatil fikri bana korkunç geldi bu arada.
Yok kocam birşey demiyor ama ben üzülüyorum onu üzüyorum diye. Ya benim ailem cok minnostur 🥰 (tam keko erkek oldum vallahi ya)
bide şöyle mesela tek tatili aileyle harcamıyoruz birden fazla planlayınca birlikte yapmak keyifli bile oluyor🙈

Herşeyde bir hayır mutlaka vardır. İnanın gelmemeleri demekki onlar için daha iyi olacak. Bu şekilde bakın. Üzülmeniz normal ama siz artık evlisiniz hayat aileye bağımlı olmakla geçmez. Kendileri de canları isteyince giderler yani kasmayon. Ben koloni gibi gezmeyi yaşamayı sevmem belki ondan dolayı zaten en başından planlamazdım.

Uzulmeniz çok normal ama eşinizin burnundan getirmeyin çok şükür aileniz sağlıklı maddi durumları da varmış ben eşinizin yerinde olsam suratımi asardim kesin . Bir daha ortak plan da yapmazdım eşimin davranisindan dolayı . Keyfini çıkarın zaten tatil çok pahalı birşey sağlık olsun başka zaman gidersiniz bir yil daha tatil yapamayacaksiniz
Haklısınız o yapsa onu gebertirdim. Bide şey dedim ben ay aşkım biz de iptal edelim🙈 o an tamam canım dedi sonra yalnız kalınca edersek bir daha izin ayarlayamam canım sen gidersin dedi. Hemen tamam o zaman gidelim dedim, aynısını o yapsa çiğ çiğ yerdim onu

Fazla anlayiş iyi bir şey degil işte. Ben de eşimi seviyorum ama bu kadar şimarmasina musade edemem. 😬😬
Ben de etmezdim. Ailesinin oraya gidince dışarı çıkınca annesine gel diyemiyor ben kızıyorum diye🥺 ben cagırırsam cagırıyorum, cok cazgırım maalesef ama ilk defa kendim böyle bir salaklık yapıyorum

Eee bacım nasibinde varsa karıncadan alirsin ders nasibinde yoksa tüm cihan önüne serilse sana ters yani nasipte yokmuş boşa üzülme
Babam da öyle söyledi sonra sarılıp ağladım ay tövbe yarabbim gercekten hiç bu karakterde biri değilim normalde

Back
X