• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acımasız yorumlarınıza ihtiyacım var.

Haklısınız o yapsa onu gebertirdim. Bide şey dedim ben ay aşkım biz de iptal edelim🙈 o an tamam canım dedi sonra yalnız kalınca edersek bir daha izin ayarlayamam canım sen gidersin dedi. Hemen tamam o zaman gidelim dedim, aynısını o yapsa çiğ çiğ yerdim onu
Bunu bir erkek yapsa karısı canına okur. Gerçi baştan tatil bile ayarlamazdı da hele iptal de bınu diyecek😂😂 düşünemedim.
Erkeklere üzülüyorum ya saflar biraz. Valla erkeklerin kayın aile derdi olmamasının sebebi de bu saflıkları aslında. Kız tarafının melek olması değil damatların saflığı.

Herşeyde bir hayır mutlaka vardır. İnanın gelmemeleri demekki onlar için daha iyi olacak. Bu şekilde bakın. Üzülmeniz normal ama siz artık evlisiniz hayat aileye bağımlı olmakla geçmez. Kendileri de canları isteyince giderler yani kasmayon. Ben koloni gibi gezmeyi yaşamayı sevmem belki ondan dolayı zaten en başından planlamazdım.
Ya biz iki ailem 3 kisi öyle cok kalabalık degil ama doğru esim kendi ailesiyle gidelim dese ayyy canım yok tek basımıza derim🥹

Yok kocam birşey demiyor ama ben üzülüyorum onu üzüyorum diye. Ya benim ailem cok minnostur 🥰 (tam keko erkek oldum vallahi ya)
bide şöyle mesela tek tatili aileyle harcamıyoruz birden fazla planlayınca birlikte yapmak keyifli bile oluyor🙈
Aileniz kime göre neye göre minnoş

Haklısınız o yapsa onu gebertirdim. Bide şey dedim ben ay aşkım biz de iptal edelim🙈 o an tamam canım dedi sonra yalnız kalınca edersek bir daha izin ayarlayamam canım sen gidersin dedi. Hemen tamam o zaman gidelim dedim, aynısını o yapsa çiğ çiğ yerdim onu
Valla iyi olay çıkarmamış ben o tatile gitmez burnundan getirdim erkekler bazen bizden daha saf oluyor 🤣
Yazık adama ya ailecek güzel bir tatil geçirin zaten sinir stres çok hazır kaçma fırsatınız olmuş çok yanlış yapıyorsunuz valla

Babam da öyle söyledi sonra sarılıp ağladım ay tövbe yarabbim gercekten hiç bu karakterde biri değilim normalde

Ya kıyamam kiz. Valla üzülme daha kötü bsy olurdu belki orda tatilde belki böylesi daha iyi. Belki ailen cok masraf yapicakti gelince zorlanicakti yani bu şekilde düşünmeye çalış hani kafaya takıp kendine hayatı zindan etme

Bunu bir erkek yapsa karısı canına okur. Gerçi baştan tatil bile ayarlamazdı da hele iptal de bınu diyecek😂😂 düşünemedim.
Erkeklere üzülüyorum ya saflar biraz. Valla erkeklerin kayın aile derdi olmamasının sebebi de bu saflıkları aslında. Kız tarafının melek olması değil damatların saflığı.
Sjdjdkfkfkf oğlun var diye kahroldun di mi. Oğlum olursa diye düşününce hemen kaynanamı arayıp annemmmm canımmmm diyprum ben de🫶🫶
Ya ailem de izin vermedi bakma, iptal ettirmezdi onlar zaten. Gitmesek bana kızarlardı cok seviyorlar esimi😬

Arkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.

Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.

Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Milletin arayıp ta bulamadığı bir an ben evlendiğimde beri eşim ve çocuğumla tatile çıkmak istiyorum kaynanam dibimden ayrılmıyor 2 . Balayı gibi düşün kocan iyi sen iyi izinde var mis gibi bu sıcak havada evde tavuk gibi pineklemeyi mi düşünüyorsunuz izin gününüzde bu kadar ağlamak boşa bu arada basiniz sagolsun

Ben burda rica minnet çocukları 1 haftalığına görümceye yapıştırıp kocamla tatil planı yapmaya çalışıyorum, bu günlerini zırıl zırıl ararsın.
Babam da diyor ki YARIN COCUGUNUZ OLUCAK BİZ GEZİCEZ KISKANIP OTURUCAKSIN FIRSATIN VARKEN GEZ 🥲

Sjdjdkfkfkf oğlun var diye kahroldun di mi. Oğlum olursa diye düşününce hemen kaynanamı arayıp annemmmm canımmmm diyprum ben de🫶🫶
Ya ailem de izin vermedi bakma, iptal ettirmezdi onlar zaten. Gitmesek bana kızarlardı cok seviyorlar esimi😬
Ay onu diyorum kocama ben😂😂😂
Benim oğlum da çok saf, gaza getirip getirip neler edecekler oğluşuma 😂😂😂
İyi yanı torun torba bakmama gerek kalmayacak. Kötü yanı baktırmayı istemedikleri toruna bakmadığım için bana mesafe koyacaklar 😂😂😂

Valla iyi olay çıkarmamış ben o tatile gitmez burnundan getirdim erkekler bazen bizden daha saf oluyor 🤣
Yazık adama ya ailecek güzel bir tatil geçirin zaten sinir stres çok hazır kaçma fırsatınız olmuş çok yanlış yapıyorsunuz valla
Kocama daha cok asık edin demedim beni yerden yere vurun dedim!!!! 🫶🫶🫶

Ay onu diyorum kocama ben😂😂😂
Benim oğlum da çok saf, gaza getirip getirip neler edecekler oğluşuma 😂😂😂
İyi yanı torun torba bakmama gerek kalmayacak. Kötü yanı baktırmayı istemedikleri toruna bakmadığım için bana mesafe koyacaklar 😂😂😂
Geçen kaynanam bizim eve geldi. Garibim cekindigi icin mutfaga cok müdahale etmiyor. Ben de aradım annemi ayy anne mutfakta öyle duruyo dedim. Annem de cekiniyordur canım o yolu aç dedi. Neyse açtım sonra fazla aktif gibi geldi. Aradım anneeeeee böyle yapıyo dedim. Gelirsem agzına terlikle vururum kadın ne yapsa yaranamıyor şirretliği bırak dedi🥹

Kendin istemissin. Direkt cani gonulden fikrimi soyleyim madem. Ailesiyle tatile cikan insanlardan igreniyorum. Brnce cok sacma bi hareket cumbur cemaat tatile cikmak. Esimin ailesiyle tatile ciksam depresyona girerim heralde. Hele de ailesiyle tatile cikamadi diye tatili eşine zehir eden insan mi Ay evlerden ırak. Kocanizin yerinde olsam sizi bi daha tatile falan götürmem

Milletin arayıp ta bulamadığı bir an ben evlendiğimde beri eşim ve çocuğumla tatile çıkmak istiyorum kaynanam dibimden ayrılmıyor 2 . Balayı gibi düşün kocan iyi sen iyi izinde var mis gibi bu sıcak havada evde tavuk gibi pineklemeyi mi düşünüyorsunuz izin gününüzde bu kadar ağlamak boşa bu arada basiniz sagolsun
Teşekkür ederim 🫶🫶 daha güzellerine çıkmak nasip olsun sizlere de🥰

Back
X