- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
Burnundan getireceksen gitmeseydin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir kocanız olsa ne derdiniz ? Evlerden ıraksınız şuanArkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.
Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Çok aminTeşekkür ederimdaha güzellerine çıkmak nasip olsun sizlere de
![]()
Hay AllahArkadaşlar selam.
Ben evliyim. Şimdi biz kendi ailemle beraber kültür turu niteliğinde bir tatil planladık 6günlük.
Bu planı daha kıştan yaptık, neyse gün bugündü. Bugün sabah bir vefat haberi aldık akabinde kardeşim kusma İshal ile hastaneye götürüldü rotavirüs maalesef. Ailem biz bu sekilde gelemeyiz, siz gidin dediler. Biz gidiyoruz.
Ama ben bir üzülüyorum bir üzülüyorum, sürekli ağlamaklıyım gözler dolu dolu esime de rezil kepaze ediyorum o da nasip değilmiş falan diyor ama ben birlikte yapamadık diye cok cok üzülüyorum.
İkimizinde izinleri ayarlandı ona göre işlerimizi planladık yoksa biz de ileri bir tarihe atardık. Cok üzülüyorum.
Ps: üzülme sebebim covidden dolayı 2 senedir ailem tatile cıkamıyor cok hevesli planlamıştık bu bizim bu yaz özelinde eşimle 3. Tatilimiz ama ailem covidden dolayı 2 sene sonra gidecekti ben gidiyorum onlar gelemedi diye cok vicdan yapıyorum. Maddi bir problemleri yok yani muhtemelen bir hafta daha geç şekilde ayarlayacaklar onlarda bizden sonra.
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Yapın tatilinizi ya, kafanızı dinleyin, o bari zehir olmasın.Yok ben ağlayınca darlandı otomatik olarak![]()
Teşekkür ederimKendin istemissin. Direkt cani gonulden fikrimi soyleyim madem. Ailesiyle tatile cikan insanlardan igreniyorum. Brnce cok sacma bi hareket cumbur cemaat tatile cikmak. Esimin ailesiyle tatile ciksam depresyona girerim heralde. Hele de ailesiyle tatile cikamadi diye tatili eşine zehir eden insan mi Ay evlerden ırak. Kocanizin yerinde olsam sizi bi daha tatile falan götürmem
Son 10 dakika iptal girişimlerim oldu babam kovarak gönderdiBurnundan getireceksen gitmeseydin![]()
Yani kültür tatili olunca sevişilmiyomuDeniz tatili degil ki ama kültür tatili gibi düşünün, yerinde şükür sevişgen biriyim.
Arkadaşlar selam.
Erkek kocalarKendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Cok teşekkür ederimHay Allahsiz de farkindaymissiniz ve fırça yemek için yazmissiniz yaa kiyamam size cok tatlisiniz
Merak etmeyin hersey guzel olucak bence gidin siz tatilinize. Ailenizin de bi hafta sonraya ayarlayabilecegini yazmissiniz zaten yani gercekten tatili iptal etmenize gerek yok. Gidin eğlenin ve şöyle düşünün "bunu yapan eşiniz olsaydi..." Eşinize de yüklenmeyin derim. Güzellikler sizinle olsun
![]()
E otelde odalar ayrı olacaktı yine sevişcektikYani kültür tatili olunca sevişilmiyomu
Tatil tatildir başbaşa sevişgenliğinizin tadını çıkarın.
O ne öyle maaile vıcık vıcık. Eşinizede iyi gelecektir.
Hatta kocanın annemle gidermedik diye ağladığını da hayal etCok teşekkür ederimevet öyle düşününce bide kayınvalidemlerle tatile gittiğimi hayal edince biraz gözyaslarım durup sakinledi
![]()
İki fırça çekeydin bari.Acımasız yorum yapmak için geldim ama yorum yapacak konu bulamadım gidiyom ben hoşçağalın
Hamile misiniz yoksa?Babam da öyle söyledi sonra sarılıp ağladım ay tövbe yarabbim gercekten hiç bu karakterde biri değilim normalde
Valla eşimin ailesiyle bir gün geçirsem sevişesim gelmezE otelde odalar ayrı olacaktı yine sevişcektikteşekkür ederim
![]()
AKDKFMFÖÖFMFMF DNSJFKFLGŞFLG KHOMYUK SKDFKFKFMFMGMGMFÖF hayal edince öldümHatta kocanın annemle gidermedik diye ağladığını da hayal et
Çok güldüm konuna ya
Yaa cidden normal di miYoo ben normal buldum daha tatil başlamamış gidince toparlarsin şimdi acini yasa ve 1 saat sonra külkedisi gibi normale dön lütfen