- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Neyapsamkisimdi
-
Di mi di miAy dünyanın sonu sanki . Çok şükür herkes iyi daha çok tatillerde gezmek nasip etsin Allah'ım
Kendimi evlenene kadar ailesiyle iletişimi az olup evlendikten sonra anasının dibinden düşmeyen salak erkek kocalar gibi hissediyorum maalesef.
Aşiri dogru bir yorum olmuş.Göbek bağını kesemediysen evlenmeseydin kocanın gezisini zehir etme!! Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Ya farkındayım kıyamam o da yeni tatil planları öneriyor bak ağlama beraber bunları yaparız diye. Ayaklarımı yere vurup höykürmediğim kaldıAşiri dogru bir yorum olmuş.Her şeyi kendiniz yazmişsiniz.
Yorumlar işe yarar mi bilmiyorum da eşim böyle yapsa asil ben kendisinin burnundan getirirdim ailesine duygulanmayi unuturdu.Eşinize tavsiye.
Yok kocam birşey demiyor ama ben üzülüyorum onu üzüyorum diye. Ya benim ailem cok minnosturGit öpüş barış koklaş. Koca dayanamaz yumuşar.
Aileyle tatil fikri bana korkunç geldi bu arada.
Ya farkındayım kıyamam o da yeni tatil planları öneriyor bak ağlama beraber bunları yaparız diye. Ayaklarımı yere vurup höykürmediğim kaldı
Gömün beni böyle, ezin dibe dibe atın da utanayım cok ihtiyacım var mendil gibi silinip atılmaya su anSize şu şarkıyı gönderiyorum:
Etme, eyleme canım…
Kocanıza da sabırlar diliyorum.
Haklısınız o yapsa onu gebertirdim. Bide şey dedim ben ay aşkım biz de iptal edelimUzulmeniz çok normal ama eşinizin burnundan getirmeyin çok şükür aileniz sağlıklı maddi durumları da varmış ben eşinizin yerinde olsam suratımi asardim kesin . Bir daha ortak plan da yapmazdım eşimin davranisindan dolayı . Keyfini çıkarın zaten tatil çok pahalı birşey sağlık olsun başka zaman gidersiniz bir yil daha tatil yapamayacaksiniz
Ben de etmezdim. Ailesinin oraya gidince dışarı çıkınca annesine gel diyemiyor ben kızıyorum diyeFazla anlayiş iyi bir şey degil işte. Ben de eşimi seviyorum ama bu kadar şimarmasina musade edemem.
Babam da öyle söyledi sonra sarılıp ağladım ay tövbe yarabbim gercekten hiç bu karakterde biri değilim normaldeEee bacım nasibinde varsa karıncadan alirsin ders nasibinde yoksa tüm cihan önüne serilse sana ters yani nasipte yokmuş boşa üzülme
Ay evet ya aileyle tatil ne alaka asdjdkfkg, aile düşmanı gibi oldu yorumGit öpüş barış koklaş. Koca dayanamaz yumuşar.
Aileyle tatil fikri bana korkunç geldi bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?