Acımazsız yorumlarınız gerek.

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Herkese iyi geceler..

Çok hastalıklı düşünce kafasına sahip birine aşık oldum, belkide takıntı yaptım.. ilişkimiz bitti.. ve ben hala salak gibi büyük bir çıkmazdayım..
Özetlersek olayı:

Ona uygun olmadığımı önceden giydiğim bikinelerin, arkadaşlarımın evinde kalmalarım, askılılarım gece sahile inmelerim arkadaşlarla yapılan sohbetler ( yani küfürlüydi biri) geçmişte görüştüğüm biri.. bunları değiştiremezsin bana uygun değilsin herşy sevmek değil anla dedi.. inatcı tavırların, rahat hallerin, milletle ilgilenmen dedikodu yapman sağa sola bakman benim hayat tarzıma uygun değil dedi, 1 sene sonra dedi.. 1 sene boyunca herşeyimi aptal gibi ona uyarlayan bana dedi..

Bana gelecek olursak: evde takılan aptalın biriyim.. onun için kıyafetlerimi değişmiştim, işimi, herşeyimi.. şimdi öyle bir haldeyim ki kendimi çok kötü hissediyorum kötü biriyim demek ki diyorum. Bu ilişkinin doğurduğu sonuçlarla bir kaç arkadaşımı kaybettim..
Ve bir ton olay..

Ve bir çok sacma şey.. bana acımazsız yorumlar yapın bir kendime geleyim böle aciz aptalca beni herşeyimle karalayan biri için mutsuzluğa sessizliğe gömülmiyim..

Herkese iyi geceler..

Çok hastalıklı düşünce kafasına sahip birine aşık oldum, belkide takıntı yaptım.. ilişkimiz bitti.. ve ben hala salak gibi büyük bir çıkmazdayım..
Özetlersek olayı:

Ona uygun olmadığımı önceden giydiğim bikinelerin, arkadaşlarımın evinde kalmalarım, askılılarım gece sahile inmelerim arkadaşlarla yapılan sohbetler ( yani küfürlüydi biri) geçmişte görüştüğüm biri.. bunları değiştiremezsin bana uygun değilsin herşy sevmek değil anla dedi.. inatcı tavırların, rahat hallerin, milletle ilgilenmen dedikodu yapman sağa sola bakman benim hayat tarzıma uygun değil dedi, 1 sene sonra dedi.. 1 sene boyunca herşeyimi aptal gibi ona uyarlayan bana dedi..

Bana gelecek olursak: evde takılan aptalın biriyim.. onun için kıyafetlerimi değişmiştim, işimi, herşeyimi.. şimdi öyle bir haldeyim ki kendimi çok kötü hissediyorum kötü biriyim demek ki diyorum. Bu ilişkinin doğurduğu sonuçlarla bir kaç arkadaşımı kaybettim..
Ve bir ton olay..

Ve bir çok sacma şey.. bana acımazsız yorumlar yapın bir kendime geleyim böle aciz aptalca beni herşeyimle karalayan biri için mutsuzluğa sessizliğe gömülmiyim..
Bir zamanlar ki kendimi gördüm çok acı gerçekten kendine gel toparlan bir erkek için kendini bu kadar aşağı konuma sokma !!!!

Acımasız yoruma gerek yok.Bir erkek için kendinizi değiştirmeyin yeter..Sizi olduğunuz gibi sevmeyecek adam hiç sevmesin daha iyi.
Beni böle karalayınca sanki herkes çok mükemmel kendim rezil gibiymiş hissediyorum.. kendimi toplumdan soğutluyorum gün geçtikçe...

Aykiri dusuncede iki insanmissiniz.bir erkek icin benimsedigin tercih ettigin hayat tarzi giyim tarzi konusma tarzindan bir daha vazgecmemen icin sana ders olur.
Seni seven insan bikinine kafayi takmaz zaten.
Askili giyme dedi diye bir adam giymezsen olacagi budur.dua et ki ayrilmissiniz.yoksa kisitlayarak seni sokacagi kapanda mutsuz bir hayat yasayacaktin.

Oldu mu acimasiz : )

İçinde bulunduğum hali çözemiyorum. Kurtulamıyorum.. takıntı gibi. Hayatım olumsuz oldu her anlamda. Çıldırıcam soğuk su etkisi lazım

Kendini harab etme çok daha iyisini hak ediyorsun. Eski konularını az çok biliyorum. Senin herşeyine karışan,kıyafetlerini göster diyen biriydi yanlış hatırlamıyorsam. Bence böyle biri için zaman kaybetmeye değmez. Evden dışarı çık,gez yeni insanlarla tanış. Emin ol ne kadar gereksiz bişeye takıldığını anlayacaksın zamanla. Şimdi acın taze yeni bitmiş bir ilişki. O yüzden böyle hissediyorsun.

Aykiri dusuncede iki insanmissiniz.bir erkek icin benimsedigin tercih ettigin hayat tarzi giyim tarzi konusma tarzindan bir daha vazgecmemen icin sana ders olur.
Seni seven insan bikinine kafayi takmaz zaten.
Askili giyme dedi diye bir adam giymezsen olacagi budur.dua et ki ayrilmissiniz.yoksa kisitlayarak seni sokacagi kapanda mutsuz bir hayat yasayacaktin.

Oldu mu acimasiz : )
:)) çok daha tatlı birşey oldu teşekkürler

Kendim olmaktan vazgeçip evlendim, bende sevgi uğruna degismeye çalışanlardanım. Şimdi çok mutsuzum. O kadar yabancılaştım ki kendime, kendimi özlüyorum. Naparsan yap aşk için ama sakın başka bir insan gibi davranma, değişme, kendinden vazgeçme. Vallahi de billahi de ilerde coooook pişman olursun

Kendim olmaktan vazgeçip evlendim, bende sevgi uğruna degismeye çalışanlardanım. Şimdi çok mutsuzum. O kadar yabancılaştım ki kendime, kendimi özlüyorum. Naparsan yap aşk için ama sakın başka bir insan gibi davranma, değişme, kendinden vazgeçme. Vallahi de billahi de ilerde coooook pişman olursun
Sizin nasıldı? Özetler misiniz hayat hikayenizi merak ettim açıkcası

Beni böle karalayınca sanki herkes çok mükemmel kendim rezil gibiymiş hissediyorum.. kendimi toplumdan soğutluyorum gün geçtikçe...
Aa ne alaka rezillikle.Ne güzel hayatını yaşıyormuşsun önceden işte.Psikolojik baskı kurmuş üzerinde bence..Ben böyleyim de.Beğenmeyenide sen isteme...

Hepsini anlayabilirim.
Sevdiğin bir insan için gezdiğin mekanlara dikkat edebilirsin.
Giydiğin kumaş parçasına ilavede bulunabilirsin bir parça..

Ama arkadaşlıklara sevgiliye göre son vermek anlayabileceğim bir şey değil.
Ne olursa olsun kişilik sahibi olun, size yanlış yapmayan dostlarınızı aşk uğruna hiç etmeyin.

Sonra böyle omuz bulamazsınız işte.

Başkasının yerine ban cezası verilebiliyor mu acaba? Konu sahibi, Gangstanın 6 günlük banını ben alırım, derse ben baya bi acımasız yorum yapabilirim yani.

Ama olmuyor galiba öyle. Siz anlayın o zaman, banlanma derecesinde acımasız yorum hayal edin burada.

kendiniz için öyle"aptal" gibi kelimeler kullanmayın
Bu yaşadığınız hayatınızın deneyimi,
Yaşayarak farkına varıyoruz

Onu giyme bunu giyme diyen erkeğe de sinir olurum.Napayım yani giymeyip,sana vereyim sen mi giyicen diyesim gelir.Bikinimi vermem ama:)
Allah kurtarmış ardına bile bakma.

Back
X