Herkese iyi geceler..
Çok hastalıklı düşünce kafasına sahip birine aşık oldum, belkide takıntı yaptım.. ilişkimiz bitti.. ve ben hala salak gibi büyük bir çıkmazdayım..
Özetlersek olayı:
Ona uygun olmadığımı önceden giydiğim bikinelerin, arkadaşlarımın evinde kalmalarım, askılılarım gece sahile inmelerim arkadaşlarla yapılan sohbetler ( yani küfürlüydi biri) geçmişte görüştüğüm biri.. bunları değiştiremezsin bana uygun değilsin herşy sevmek değil anla dedi.. inatcı tavırların, rahat hallerin, milletle ilgilenmen dedikodu yapman sağa sola bakman benim hayat tarzıma uygun değil dedi, 1 sene sonra dedi.. 1 sene boyunca herşeyimi aptal gibi ona uyarlayan bana dedi..
Bana gelecek olursak: evde takılan aptalın biriyim.. onun için kıyafetlerimi değişmiştim, işimi, herşeyimi.. şimdi öyle bir haldeyim ki kendimi çok kötü hissediyorum kötü biriyim demek ki diyorum. Bu ilişkinin doğurduğu sonuçlarla bir kaç arkadaşımı kaybettim..
Ve bir ton olay..
Ve bir çok sacma şey.. bana acımazsız yorumlar yapın bir kendime geleyim böle aciz aptalca beni herşeyimle karalayan biri için mutsuzluğa sessizliğe gömülmiyim..