Acınacak insan

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
bazı insanlar var etrafta bakıyorsun sıfır bomboş. örneğin orta gelirli biri ama sallarda sallar yok bizim şuyumuz var buyumuz var buraya gidiyoruz şunu giyiyoruz burda yiyoruz der, kimsesi yoktur yapayalnızdır ama benşunu tanıyorum yok efendim benim çevrem böyle, benim çevrem böyle, iş yerinde sıfırdır yok ben şölee kaznıyorum yok ben müdürüm yok benim kıdemim şöyle böyle derler, haaa bu insanlar kimseyide beğenmez herkese burun kıvırır en zengin o dur en güze o dur en kariyer sahibi o dur en başarılı o dur en iyi kocaya veya sevgiliye o sahiptir işin komik yani siz onların ne olduğunu bildiğiniz haldevbunları size ballandıra ballandıra anlatırken bir zaman sonra kendi yalanlarınada inanırlar komik insancıklar :) ben bazılrına güler geçerim bazıları olayı abartırlar gıcık olurum. sizin çevrenizde varmı böyle insancklar ve ne tepki verirsiniz nasıl karşılarsınız bu insancıkları?

benim çevremdede var böyle zavallıcıklar sürekli sallarlar bende inanmış gibi dinlerim ne yapayım kendi çapında tatmin olsun.

sengözlerimebaksanab başkalarına zarar vermeden sadece kendilerini öyle iyi hissettikleri için yapıyorlarsa bunu bırakın öyle olsunlar

benimde var bi tane boyle tanidigim anlatir da anlatir hmm der gecerim napayim
oturdugu dakikadan kalkana kadar aldigi sattigi (aklinca herseyin pahalisini iyisini ozelini o alir baska kimse alamaz) anlatir yuksekten yuksekten ne gecer eline bilmem
en sevmedigim muhabbettir gosteris icin yapmis olduklarini marifet gibi anlatan insanlar

benim çevremde yok...dinlemediğimden olsa gerek hiç duymuyorum öyle şeyleri, o tarz insanları....

etrafımda duyuyorum görüyorum. ama tedaviye ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.
gerçekten hayat şartları zor insanlar belki öyle davranarak gerçeklerden kaçıyor mutlu oluyor. ama bir sonu olmalı. tedavi şart diye düşünüyorum. herkes kendiyle barışık olmayı beceremez. ama çenesini bari tutsun.

en sevmedigim insan tipi
bende yasadim bir zamanlar bunu
hemde en yakin arkadasim dedigim insandi bunu yapa yanimda durup dururken avukatini arayip sanki mühim isler konusuyormus gibi bile yaptigini hatirliyorum sonrasinda cep telefonuna baktim en son annesini aramis mesela
yani bunun gibi okadar cok yasadimki onunla... yalan söyleme hastaligi diyorlar buna
bana kalirsa bu sadece komplex baska birsey degil
herseyi abartmalar olanin bes mislini anlatmalar o yetmezmis gibi hikayeler yazip cizmeler
hemde yok yere....
dans yarismasina katildim birinci oldum gibi vs ....
haa hemde öyle küücük bir yastada degil 26 yasinda yetiskin birisiydi bunlari yapan
sonunda dayanamadim kücük bir sebebten ipleri kopardim acikcasi huzurluyum:delphin:

Sanıyorumki şizofrenin başka bir çeşidi bu. Ama doluuuuuuuuuu heryerdeler. Bi arkadaşım var mesela ; birinin üzüntüsünü sıkıntısını anlatıcak önce mal varlığından başlıyor... Hadi sadede gel diyorum bende.. Kompleks.. başka bi açıklaması yok..

insanlara bu kadar takılmıyorum sanırım bana gelip 20 senelik meselelerini anlatanlar var sadece dinliyorum %90 ının yalan olduğunu bilerek hem de.. onlar kendilerini pek övünülesi (!) hayatlarını anlatıp dursunlar umrumda bile değiller.. gerçekler ortada... güneş balçıkla sıvanmaz..

Bu tarz insanlar her yerde var.. Kendilerinin bulundukları yerleri beğenmeyip olduğundan farklı göstermeye çalışan hastalıklı insanlar bunlar.. Bunlardan uzak durmakta fayda var. Gülüp geçebiliyorsanız ne ala ama diğer türlü zararı var..

benım rahatsız oldugum baska tıplerde
mesela egıtımı benden dusuk ama okulunu soylerken oyle bı soylerkı sanarsın bogazıcı mezunu
mesela işi basıt bı ıs kazanacagı para oyle ahm sahım degıl kucumsemıyorum asla ama o ısı cerrahmıs gıbı.. anlatmalarına meslegım deyıp abartmalarına sınır oluyorum yaptıgın ısı bılıyorum be kardes ne havalı ısımler takıyosun.
evlılıgıyle hava atan ınsanlar bılıyorum.tamam ıı bısey evlılık ama onu uzun yıllar yurutmek daha onemlı bı kavram
kocasının romantık olmadıgını onları yapmayacagını bıldıgım halde saatlerce onların romantık hayalını dınlemek zorunda degılım herhalde
benım arabamdayken kendı arabası olmadıgı halde benımkını begenmeyıp yok şu x markayı alcaktıkta begenmedık surasını demek (soylenen araba benımkınden pahalı ama).....
boyle ınsanlara eskıden sınır olurdum kendımı uzerdım hatta komık gelecek ama onların yanında kendımı aşagı hıssederdım sonra uzaklastım ama sımdı hıccccccc umursamıyorum gercekten acıyorum yaa

çoğu zaman hehe diyorum, ama kendini abartıp bana bir yamu bulmaya çalışınca artık dinlemiyorum ya yaından kalkıyorum ya kafamı çeviriyorum ama konuşmaya devam ediyorlar akannehir

narsistik kisilik bozuklugu kendinden baska kimseyi onemsemeyen ben merkezci insanlar herseyi ben yaparım ben en iyisiyim en iyiye ben sahibim dusuncesi

Olmazmi ohoooooo..
Neyseki hayatimdan hepsini temisledim ..
Boyleleri insanin tum yasam enerjisini emiyor ..
Cagimizin kanseri olmus bu benmerkezcilik ..:68:

benim çevremde tam tersi biri var pek çok imkana sahip inanılmazda bir geliri var. çevresi de bir kadar saglam tanıdıklarla dolu . bir kaç kere yardımı dokundu o tanıdıklarının yani adamın hatırı sayılır adamı kırmıyorlarda ama inanılmaz mütevazi biri çok mütevazi bir hayat yaşıyor.
hava atmak bir yana söylediklerimle karşımdakini kırarım diye neydeyse konuşmuyor.

böyleleride var

ya muhakkak wardır böyle tipler yok biz şöyle mutluyuz benim gelirim şukadar bukadar diyen insanlar desteksiz atan tipler vardır muhakkak dört dörtlük insan olması hatasız kul olması zor ken di çapların da eğleniyorlar

Kompleksli insanlar. Kendi çaplarında özgüven oyunu oynuyorlar. Ama anlıyorsunuz ki sadece göstermelik

bu tip insanlar kusurlarının tam tersini anlatarak bastırmaya çalışıyolar ama haberleri yok kendilerini aciz duruma düşürüyorlar bu tip insan örneği benim çookk yakınımda kendisi kayınvalidem olur evini köşe bucak hiç temizlediğini görmedim yalandan bi süpürge tamam hep ben yaparım büyük temizliğini ama anlatınca evine her gelen misafir bunun ne kadar temiz olduğunu söylermiş (genelde misafir gelince ben giderim ama hiç duymadım) bi kızı var muhasebeci olarak birinin yanında çalışıyo bi anlatsın zannedersin maliye bakanı herşeyi o bilir herşeyi ona sorar inanın hiç bişey bilmez görümcemin boyu çok kısa eşide öyle elele tutuşunca çocuk gibi oluyolar bu uzun boyluları hiç sevmez bu örnekleri çoğaltabilirim ama sıkmayayım sizi herkesin bi bozar yanı var bende sadece dinliyorum ve onuda öylece kabul ettim başka çarem yok

İnanmış gibi numara yapıp egolarını tatmin etmelerine izim vermem tabii ki.
Anında bozarım..

Back
X