Acının tarifi yok.

içimdeki acı bugün biraz daha ağırlaştı.
mail adresine girdiğimde burada yanında çalışan kızla milalleştiğini birbirlerine romantik şarkılar gönderdiklerini gördüm.
kız ona romantik bir şarkı göndermiş gülücük atarak.
belliki aralarında bişey var.
olurmu ya aynı yerdeyiz,ve daha yeni bitmiş 1 ay bile olmamış ama o yine aynı iş yerinden tam yanında oturan kızla konuşmaya,mailleşmeye,aşk yaşamaya başlamış.
canım nasıl yandı anlatamam size.
bu acı hiç gitmiycek, hiç hafiflemiycek.

geçecek ne acılar geçiyor o acıda geçer zamana bırak aynı acıları bende yaşadım zamanla azalacak ama acın yeni

Nasıl olduda bu kadar iğrenç bir insanla 6 yılımı geçirdim inanamıyorum kendime.
Nasıl bu kadar zayıf olabildim,nasıl bu kadar basit olabildim.
Gözümün önünde aynı yerde yanındaki kızla çıkmaya başlamış,bir insan bu kadar mı kişiliksiz olabilir ya?
Hiçmi değerlerine saygı duymamış,hiçmi hiçbir şeye saygı duymamış çıkmasın demiyorum elbette sevgilisi olacak ama aynı yerde olacak işmi?
Yemin ediyorum ner kıskançlık,ne sevgi,ne özlem ufacık kırıntı yok içimde ona karşı herşeyi tüketmişim.
Ama bir insanı 6 yıl boyunca tanıyamadığım için bu kadar iğrenç olduğunu anlayamadığım için kendime kızıyorum...

Nasıl olduda bu kadar iğrenç bir insanla 6 yılımı geçirdim inanamıyorum kendime.
Nasıl bu kadar zayıf olabildim,nasıl bu kadar basit olabildim.
Gözümün önünde aynı yerde yanındaki kızla çıkmaya başlamış,bir insan bu kadar mı kişiliksiz olabilir ya?
Hiçmi değerlerine saygı duymamış,hiçmi hiçbir şeye saygı duymamış çıkmasın demiyorum elbette sevgilisi olacak ama aynı yerde olacak işmi?
Yemin ediyorum ner kıskançlık,ne sevgi,ne özlem ufacık kırıntı yok içimde ona karşı herşeyi tüketmişim.
Ama bir insanı 6 yıl boyunca tanıyamadığım için bu kadar iğrenç olduğunu anlayamadığım için kendime kızıyorum...

ne kadar iğrendiğini tahmin edebiliyorum. sabret sen, herkes layığını bulur a.s.

hiçmi utanmaz insan hadi benden utanmıyorsan etraftan utanır insan ya benimle olduğunu herkez biliyordu hergün yanımdaydı nasıl utanmaz bir insan ya

hiçmi utanmaz insan hadi benden utanmıyorsan etraftan utanır insan ya benimle olduğunu herkez biliyordu hergün yanımdaydı nasıl utanmaz bir insan ya

canım ben şimdi burada yazan 5 sayfanın hepsini okuyamadım ama benim tavsiyem o yokmuş gibi davran klasiktir kaçan kovalanır hiç umursama giyin süslen sende başkaları ile gez eğlen aman aman değip acabamı diye umarak yaşarsan bunu hisseder ve yapmayacağı varsada seni üzmek adına her şeyi yapar sen dirsek gösterirsen onu görmezden gelirsen bence işler değişir

canım benım yasadıkların benı gecrcekten cok etkıledı gozlerım doldu 6 yıl kolay mı acısıyla tatlısıyla neler yasandı kı kımbılır ama ınan zaman herseyın ılacı elbet bu yara yuregınde kabuk baglayacak hayatında baskası oldugunu yazmısıın ben o kızla begendıgı ıcın cıktıgını zannetıyorum ve gor bak en kıza zamanda bıtecek ozman yaz buraya olanları habersız bırakma bızı

Biteceğini hiç zannetmiyorum,seviyor gibiler gözümün önünde.
Ne halleri varsa görsün ikiside,ikiside benim gözümde beş para etmeyen kişiliksiz insanlar...
insan da ar damarı diye birşey olur utanma olur,ayıp denen birşey olur ikisinde de yok.
Sadece kendimden şiddetle iğreniyorum nasıl olduda 6 yılımı böyle pislik biri için heba ettim.
Keşke o 6 yılı yaşayacağıma ölseydim daha iyiydi.
Çok ama çok pişmanım,keşkelerle doluyum...
Ama hatanın neresinden dönersen kar kardır diye bir laf vardır ya çok doğru.
Allah beni birdaha böyle aciz,psif,kişiliksiz insanlarla HAYIRSIZ insanlarla karşılaştırmasın.
Büyük bir ihtimalle evlenebilirler,evlenmelerini bekliyorum böyle birşey duyarsam da hiç şaşırmayacağım.
Kime söylesem bu durumu anlatsam çüşşş,ohaaa diyor insanlar.

Artık bukadarına inanamıyorum yazını başından itibaren okudumda tüylerim ürperdi sonunda öfkemden küfür etmek geldi içimden.
Bunun bir tek ismi var oda VEFASIZLIKTIR vefasız insandan herşey beklenir hatır gönül kadir kıymet bilmeyen biri sevgiye yaşanan paylaşılan onca şeye bu saygısızlıgı yapan biri
hiç bir zaman mutlu olamıcaktır pişmanlıklar içinde sürünücek ve yazıkki kiminle olsa o kişiyide mutsuz edicektir Allah a havale etmek çok asaletli bir hareket olucaktır ama lanet okumamakta elinde olmaz insanın. Hem lanette okusan mutlulukta dilesen çektiklerinin hesabını vermeye mahkum bikere hayatta en büyük hak bir insanın zamanını çalmaktır asla geri ödenemiyecek olan ziyan olan zamanının hesabını iki cihandada ödüyecektir.
Lütfen kendine yönel kendin için birşeyler yap izin alma şansın varsa bi süre uzaklaş sonra çok farklı bi şekilde dön işinin başına. Allah yardımcın olsun :teselli:

Keşke zamanı geri döndürebilek gibi bir şansım olsaydı bunları yaşatırmıydım kendime,bunları bana yaşatmasına izin verirmiydim.Ben bu aşkın adına artık bir gönül hikayesi diyorum.Tek taraflı yaşanan bir gönül hikayesi.Yaram tam kabuk tuttu derken birşeyi daha görmek öyle kanatıyor ki yaramı...Kanlar içinde kalıyorum...
Acımın,ızdırabımın başka bir tarifi olabilir mi diye düşünüyorum ama yok.
Beni mahkum ettiği bu acının dilerim ki daha fazlasını yaşar.
Herşeyimi onun için heba ettim,tüm yıllarımı,gençliğimin en güzel anlarını onunla mahfettim değermiydi acaba değmezmiş.
Şimdi ALLAHA dua etmekten başka gelen birşey yok elimden.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
Bana dikenlerini batırdı ve gitti.Kanattı beni...
Geçecek ama inanıyorum buna kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Keşke zamanı geri döndürebilek gibi bir şansım olsaydı bunları yaşatırmıydım kendime,bunları bana yaşatmasına izin verirmiydim.Ben bu aşkın adına artık bir gönül hikayesi diyorum.Tek taraflı yaşanan bir gönül hikayesi.Yaram tam kabuk tuttu derken birşeyi daha görmek öyle kanatıyor ki yaramı...Kanlar içinde kalıyorum...
Herşeyimi onun için heba ettim,tüm yıllarımı,gençliğimin en güzel anlarını onunla mahfettim değermiydi acaba değmezmiş.

gerçekten de kimsenin ahı kimsede kalmaz, aynı şeyleri ben de yaşadım, geçecek merak etme. sen içini ferah tut yeter, kendine ne kadar az acı verirsen o kadar kolay atlatırsın bu dönemi.

Canım benim. Keşke elimden bişey gelebilse de acını hafifletebilsem. bu acının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Nefesi solurken nefes alamamak nedir bilirim inan bana.
Ama geçeceğine inanmak en büyük başarı. Yavaş yavaş. Her fırtına durulmak zorundadır değilmi?
Bu acı olgunlaştıracak seni. Sana sabır diliyorum cnm. Konuşmak istersen bizler hep buradayız.

İçimde sevginin zerresinin kalmadığını söyleyebilirim.
Ama herşey bu kadar basit olmamalıydı ya ayrılmış olsak bile bu kadar kolay sünger çekilmemeliydi anıların üstüne.
6 yılın yaşanmışlığını başka biriyle tüketmek bu kadar kolay olmamalıydı.
Hiçbir yerde hata yapmadım,hep direndim,savaştım belkide tek hatam buydu.
Kimin için,ne için savaşmışım meğer,bir hiç için.
İnsan kalleş olmaya görsün.
Bunları yaşayabileceğim aklımın ucuna bile gelmezdi.
Burnumun dibinde olacak işmi ya.
Vay beee ne kansız insanlar varmış oda bana çattı.

çok üzüldüm canım.
6 yıl dile kolay.
sevdiğin,emek verdiğin,paylaştığın birini bi daha görmemek üzere hayatından çıkarıyosun ve ne kadar zor tahmin ediyorum.
ama her şeyin ilacı zaman ve emin ol zaman bütün yaralarını saracak.
karşına yine seveceğin ve seni sevecek biri çıkacak.
buna inan canım.
bu dönemde kendini yıpratmamaya çalış.

birşeyler bitince insan öyle diyor gençliğimin en güzel yıllarını ona harcadım ama boş diyorsun nerden bilebilirdin ki kimse bilemez ayrılık olacak sonunda o yüzden kendini yıpratma ben kendım ıcın oyle yapmaya çalışıyorum mesela ..

zaman ilaç olmuyor bence her geçen gün kanıyo yara ve hergün yarana tuz basıyorsun sevdiğin için başkasını sevmek istemiyor insan ya zor olan ayrılık değil zaten ayrıldıktan sonra o kanatan acılara bekleyişlere dayanmak her yerde anınız oluyor herşey onu hatırlatıyor ve geçmek bilmiyor bu yara ama en kötüsü ortak tanıdıklarla görüşmek ondan haber almak allah aşk acısı çeken herkese yardım etsin inşallah

Kaderin önüne hiçbir şeyin geçemediğini anladım,hakkımda hayırlısının bu olduğunu anladım.İçimde tek birşey kaldı ALLAHIM çektiğim bütün acıları,akıttığım gözyaşlarını,burada onları her beraber gördüğümde içimin nasıl kavrulduğunu biliyor ve görüyor sadece tek birşey diyorum ALLAH ikisinide bildiği gibi yapsın nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.Ben herşeyi ALLAHIMA havale ettim.
Bu arada kızı ailesiyle tanıştırmış nişanlanacaklarmış gölzerimin önünde yaşanıyor bunlar düşünebiliyor musun ne büyük bir zorlukla mücadele verdiğimi.
Benden size yaşanmışlığın tavsiyesi kimseye ama hiç kimseye kendinizden daha fazla değer vermeyin.
Bana gelince ben yaralarımı sardım sayılır,kendimi onarmaya çalışıyorum ama ikiside burada olduğu sürece biraz zaman alacak herşey benim için.
Kimbilir belki karşıma beni benden daha çok seven biri çıkar ve bende mutlu olurum:1hug:

Kaderin önüne hiçbir şeyin geçemediğini anladım,hakkımda hayırlısının bu olduğunu anladım.İçimde tek birşey kaldı ALLAHIM çektiğim bütün acıları,akıttığım gözyaşlarını,burada onları her beraber gördüğümde içimin nasıl kavrulduğunu biliyor ve görüyor sadece tek birşey diyorum ALLAH ikisinide bildiği gibi yapsın nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.Ben herşeyi ALLAHIMA havale ettim.
Bu arada kızı ailesiyle tanıştırmış nişanlanacaklarmış gölzerimin önünde yaşanıyor bunlar düşünebiliyor musun ne büyük bir zorlukla mücadele verdiğimi.
Benden size yaşanmışlığın tavsiyesi kimseye ama hiç kimseye kendinizden daha fazla değer vermeyin.
Bana gelince ben yaralarımı sardım sayılır,kendimi onarmaya çalışıyorum ama ikiside burada olduğu sürece biraz zaman alacak herşey benim için.
Kimbilir belki karşıma beni benden daha çok seven biri çıkar ve bende mutlu olurum:1hug:

oradan ayrılma şansını tekrar düşünsen?? başka bir iş gibi?

çok üzüldüm.en zoruna giden onun umursamaz tavırlarıdır muhtemelen.ama emin ol o da acı çekiyordur.erkekler böyle.takmaz görünmeye çalışırlar.ama içlerinde fırtınalar kopar onlarında.6 yılı silmek onun için de kolay değildir eminim.ona da kızmamak lazım.yanlış anlama cnm ama çok sıkıyosan o da kendince mantıklı davranmaya çalışmıştır.ben bunun sevmediği anlamına geldiğini düşünmüyorum.o da belki bir ömür nasıl geçer bu kadar bunalıma sokan biriyle diye düşünmüştür.yanlış anlama sakın sana laf söylemiyorum.sadece onu da anlamaya çalışıyorum.ikiniz için de zor bi dönem.hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Back
X