Acının tarifi yok.

Ne sıkması ya hiçte sıkmıyordum istediği gibi hareket ediyordu.
Ayrıca düşündüğüm falan yok artık banane ondan.
Geldi,geçti benim için.
Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum iyi yada kötü.
Hiç olmadığım kadar iyiyim.

6 yıl.Dolu dolu yaşanan koca 6 yıl.Herşeyin bittiği yerde cümlelerde bitti ifade edemiyorum içimdeki acıyı.Kalbim kanıyor,kan durmuyor.Kanadıkça acım daha da artıyor.Parmaklarımı kessem bu kadar acırmıydı acaba?6 yıl boyunca beraberdik işte,çıkışta,servise binişte,yemekte,haftasonları,kursta,her yerde...Ve birgün bir delilik yapıp sözlenmeye karar verdik,sözlendik daha 2 ay geçmedi pofffff balon patladı...Sebepler,nedenler herşey bir bahane böylemiydi kaderim?Böylemi yazılmıştı?
Neden bu kadar çok sevmenin diyetini ben ödüyorum.Tamam kıskandım,sıktım,bunalttım belki,ailemi herşeyin içine katarak hata ettim belki ama özrümüzüde diledik.Hatamızı anladık.Terkedildim.Ne telefonlar açıldı,ne aranıldım.2 hafta uzaklaştı,izin almış iş yerinden.Herşeyin bittiğine inandığım anda,rüyadan uyandığım anda artık aramanın anlamsız olduğunu anladım ve bıçak gibi kestim aramayıda kalbimide.Daha çok kana dedim nasıl olsa günün birinde kabuk tutucaksın ve iyileşmeye başlıycaksın dedim.Bu kadar kolaymı silip atmak,vazgeçmek,hiçbirşey olmamış gibi hayata devam etmek,6 yıl hiç yaşanmamış gibi varsaymak bu kadar kolay mı?
Burun buruna çalışırken her karşılaştığımda kalbim biraz daha kanıyor.Acı biraz daha ağırlaşıyor.
Herşey koca bir yalanmış,yanılgıymış.
Hayatımda hiçbirşeyi,hiçkimseyi sevmediğim kadar sevdim,direndim,savaştım.
Aylarca asker yolu bekledim,şimdi nasıl olurda hiçbişey yaşanmamış gibi varsayarım.
Tek bir kelime anlatır herşeyi.
Emeğim,sevgim herşeyim sana helal olsun.

bende birebir olmasada duyguların bakımından şuanda aynı şeyleri yaşıyorum tarfi yok...benimki 3 yıl sürmüştü keşke bir 3 yıl daha gözlerine bakabilme ümkanım olsaydı herkes geçer diyor ya geçmesin istemiyorum hep bende kalsın:çok üzgünüm:

Gözlerine bakabilme imkanımı???? şeytan görsün gözünü yüzünü.
Arkana sakın bakma inan sana açık yollar daha güzel ve mutlu ediyor.
Ben birebir bunu yaşadım.
Geçmişle yaşayamazsın ki.

Ne sıkması ya hiçte sıkmıyordum istediği gibi hareket ediyordu.
Ayrıca düşündüğüm falan yok artık banane ondan.
Geldi,geçti benim için.
Ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum iyi yada kötü.
Hiç olmadığım kadar iyiyim.

durum böyleyse sevindim.hayırlısı olsuna.s.

ALLAHIN izniyle yüce Rabbimin bana verdiği güçle herşeyi atlattım.
Bir mücizeydi dualarım karşılıksız kalmadı çok şükür:Saruboceq:
Allah öyle büyük ki ellerini açman ona sığınman yeter herşey için:Saruboceq:
Şimdi kendime neden niçin kimin için o güzel boncuk gözlerinden akıttın gözyaşlarını diyorumsositososito

cnm ben şunu anladım
sevgilinle , sözlünle yada nişanlınla her yaşadığını hele hele yaşanılan sorunların hepsini ailene yansıtmıcaksın
yoksa işin içinden çıkılmıyor ve çok kalpler kırılıyor..
Rabbim yardımcın olsun..

ALLAHIN izniyle yüce Rabbimin bana verdiği güçle herşeyi atlattım.
Bir mücizeydi dualarım karşılıksız kalmadı çok şükür:Saruboceq:
Allah öyle büyük ki ellerini açman ona sığınman yeter herşey için:Saruboceq:
Şimdi kendime neden niçin kimin için o güzel boncuk gözlerinden akıttın gözyaşlarını diyorumsositososito

cnm geç gördüm son sayfalara bakmamıştım:delphin:
çok sevindim atlatmışsın..a.s.
peki bu zaman zarfında neler yaşadın
nasıl atlattın bu zor dönemini tatlım :kahve:

Hiç zor olmadı atlatmak,demek ki yeterince sevmemiş.
Yada sevdiğim halde onda gördüğüm bütün olumsuzluklar beni uzaklaştırdı,soğuttu herşeyden.
Aşık oldum ben başka birine:asigim:

Canim en iyisini yapiyorsun bende boyle bir dengesize kapildim ama verilen butun sozler yalanmis.
O kadar yiprandim aci cektim, gittim pskolog kalmadi ama 1 sene icinde duzelmeler oldu cok sukur.

Canim en iyisini yapiyorsun bende boyle bir dengesize kapildim ama verilen butun sozler yalanmis.
O kadar yiprandim aci cektim, gittim pskolog kalmadi ama 1 sene icinde duzelmeler oldu cok sukur.

Herşey sende bitiyor doktorlar ilaçlar hikaye.
Hayatın yaşamaya değer olduğunu o hayatımdan çıktığında anladım.
Ben yaşamıyormuşum ya onunlayken,nefes almıyormuşum.
Hergün acı,hergün gözyaşı,hergün binbir türlü düşüncelere kapılıyordum doluya koysam boşalmıyor,boşa koysam dolmuyordu.

Herşey sende bitiyor doktorlar ilaçlar hikaye.
Hayatın yaşamaya değer olduğunu o hayatımdan çıktığında anladım.
Ben yaşamıyormuşum ya onunlayken,nefes almıyormuşum.
Hergün acı,hergün gözyaşı,hergün binbir türlü düşüncelere kapılıyordum doluya koysam boşalmıyor,boşa koysam dolmuyordu.

cnm seni çok iyi anlıyorum
bu arada yaşın kaç marmelatçım

marmelat çok sevindim bunu birde ben yapabilsem biliyorsundur ayrılmıştım bende aşık olsam keşke bende senin adına inan çok sevindim..))sevgiler

off bende bugun son kıvranıslarımı yasıyorummm :(

gecer dımı acısı ?

İnan geçiyor çok zor dönemler atlattım,herşeyi düşündüm acı çektim...Kana kana çektim acıyı ama zaman herşeyin ilacı derler ya hakikatten de ilaçmış.Ama benim en büyük destekcim,yardımcım ALLAHTI.Hep yalvardım beni yanlız bırakma ALLAHIM dedim bana yardım et dedim.Onun gücü herşeye ama herşeye yeter.Sen yeter ki inanmasını bil.
Aşk gelince acılar gidiyor beeeeeeee:asigim::asigim::asigim::asigim:

İnan geçiyor çok zor dönemler atlattım,herşeyi düşündüm acı çektim...Kana kana çektim acıyı ama zaman herşeyin ilacı derler ya hakikatten de ilaçmış.Ama benim en büyük destekcim,yardımcım ALLAHTI.Hep yalvardım beni yanlız bırakma ALLAHIM dedim bana yardım et dedim.Onun gücü herşeye ama herşeye yeter.Sen yeter ki inanmasını bil.
Aşk gelince acılar gidiyor beeeeeeee:asigim::asigim::asigim::asigim:

valla imrendim arkadaşım, ne zaman ayrılmıştınız siz? çabuk atlattın, aşık oldun üstelikhihoyyyt

3 YADA 4 AY OLUYOR.
AMA BİZ YILLARDIR BERABERKEN BİLE AYRIYDIK,AYRI DÜNYALARIN İNSANLARIYDIK,HERGÜN AĞLARMI BİR İNSAN BERABERKEN BEN AĞLIYORDUM,HERGÜN İŞKENCE GİBİYDİ ONUNLA GÜNLERİM.
AŞK KONUSUNA GELİNCE PLATONİK YA:roflol:

Back
X