aciöl yardım lütfen

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
48
arkadaşlar geçenlerde kısır için ince bulgur ıslamıştım kısıriçin kısırı yaptım ama geriye o kadar bulgur kaldıki atmaya kıyamadım bu ıslanmış fazla bulguru nasıl değerlendirebilirim nasıl bir yemek çıkar lütfen acil yardımlarınızı esirgemeyin:30:

Ne biçim insanlarsınız anlamıyorum bakıp bkıp geçiyorsunuz iki biş yazmak çokmu zor..
Dedikoduluk bişi yazsam hepiniz laf söylemek için sıraya girerdiniz

Ne biçim insanlarsınız anlamıyorum bakıp bkıp geçiyorsunuz iki biş yazmak çokmu zor..
Dedikoduluk bişi yazsam hepiniz laf söylemek için sıraya girerdiniz

bu kadar sert cikismaniza gerek yok bakip gecenlerin belki aklina birsey gelmemistir,
neden insanliklarini sorguluyorsunuz anlamadim ve beni cok rahatsiz etti bu yorumunuz...

kalan bulgurla icli kofte yapabilirsiniz,kiyma katip tarifini bilmiyorsaniz internette var yuvalama corbasi icin filan yada eksili corba icin kofteler yapabilirsiniz...

Son düzenleme:
bu kadar sert cikismaniza gerek yok bakip gecenlerin belki aklina birsey gelmemistir,
neden insanliklarini sorguluyorsunuz anlamadim ve beni cok rahatsiz etti bu yorumunuz...

kalan bulgurla icli kofte yapabilirsiniz,kiyma katip tarifini bilmiyorsaniz internette var yuvalama corbasi icin filan yada eksili corba icin kofteler yapabilirsiniz...

ben sadece acil yönden bir tavsiye istedim bu kadarmı zor onu anlamadım ...bu arada güzel fikirleriniz için teşekkürler

Back
X