- 21 Kasım 2014
- 247
- 81
- 38
- Konu Sahibi BektasKoyuAssos
-
Sanırım anlatılan bu yöntem tam bana göre ancak gerçekten bu işlemi yaptırıp memnun olanlar var mı?
Bana bu videodaki pek inandırıcı gelmedi. Bir kere kesikler nasıl belli olmuyor. Uçtaki fazlalık alınıp kesim işlemi olmuyor mu?
Merhaba,
Yazının içinde Yücel Hocamızın da belirttiği gibi, “Eğer radikal bir değişim istemiyor, burun ucunu kaldırmak ve bütününe form kazandırmak istiyorsanız, basit burun estetiğini düşünebilirsiniz. Basit burun estetiği ‘burnumun ucu kalkık olsun’ diyenlere tek alternatif ameliyatsız estetiktir”.
Evet kesi yapılmıyor, burun ucu bir iple askılanıyor s-gofret.
Ay tam benlikmis bu operasyon ! Benim harika bir burnum var ama ucu cok yuvarlak oldugundan genis gorunuyor. Sadece o yuvarlakligi hafif sivriltmek istiyorum o kadar. Hangi hastane ve fiyati nedir,kendimi ayarlayip kesinlikle girmek istiyorum!?
Ay tam benlikmis bu operasyon ! Benim harika bir burnum var ama ucu cok yuvarlak oldugundan genis gorunuyor. Sadece o yuvarlakligi hafif sivriltmek istiyorum o kadar. Hangi hastane ve fiyati nedir,kendimi ayarlayip kesinlikle girmek istiyorum!?
Genel olarak bilgileri öğrendiğinizde paylaşabilir misiniz? Pek güvenemedim ama belli mi olur. Gerçekten iddaa ettikleri gibiyse ne güzel olur.
Genel olarak bilgileri öğrendiğinizde paylaşabilir misiniz? Pek güvenemedim ama belli mi olur. Gerçekten iddaa ettikleri gibiyse ne güzel olur.
merhaba Bülent bey günlerdir ben de bu videoyu izliyorum, benimde burun düşüklüğü var hafif asıl sıkıntım genişliği .yani iple yukarı asıldığı gibi bir operasyon olursa burun delikleri çok büyük göüzkecek ve fiyat da almak istiyorum.avrupa yakasında şubeniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?