- 14 Mart 2013
- 7.907
- 3.961
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama abinin yediği ince süs biberidir, ince süs biberinin sütü mide için faydalıdır ama diğer kaba acı biberler mahvederİki kere mide kanaması geçiren abim midesindeki yarayı acı biberle tedavi etti. Doktorların acı yemeyin demesine gülüp geçiyorum o yüzden ben.
Soframızdan asla eksik olmaz acı biber. Grip olsam acıyla iyileşirim, boğazım şişse acı turşu suyu içerim. Başım ağrısa acıyla iyileştiricem neredeyse. Hem c vitamini, hem bağışıklık kuvvetlendirici, hem mikroplar için dezenfektan, daha ne olsun.
Yok süs biberi değildi. Antep biberinin kurutulmuş ve ufalanmışıydı. Pul biber gibi bişey.Ama abinin yediği ince süs biberidir, ince süs biberinin sütü mide için faydalıdır ama diğer kaba acı biberler mahveder![]()
Hmmmm o zaman bilemeyeceğimYok süs biberi değildi. Antep biberinin kurutulmuş ve ufalanmışıydı. Pul biber gibi bişey.
Aynı etkidir belki. Abime de askerde komutanı yaptırmış. Aç karnına her sabah bir kaşık bineri yediriyormuş.Hmmmm o zaman bilemeyeceğimannem süs biberiyle ülserden kurtulmuştu doktor sadece o biberi yemesine izin vermişti
Olabilir :)Aynı etkidir belki. Abime de askerde komutanı yaptırmış. Aç karnına her sabah bir kaşık bineri yediriyormuş.
Eğer ileride daha büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşmak,hiçbirşeyi yiyememek istemiyorsan iradene sahip olacaksın.merhaba hanımlar
dert mi bu dersiniz vallaha benim için dert..
benim aşırı derecede acı biber bağımlılığım var.. öyle bağımlılık ki kahvaltıda bile acı biber turşusu yiyorum..
buraya kadar sorun değilde bende mide rahatsızlığı var ve doktor kesinlikle yemeyeceksin dedi.. ama engel olamıyorum kendime.. düşünün az önce yine yedim hemde yatmadan önce.. şimdi yine midem yanıyor
bana artık sabah olmaz
yeme diyeceksiniz ama inanın tutamıyorum kendimi. nasıl bazılarının çikolata , tatlı bağımlılığı varsa benimde acı biber bağımlılığım var.. hemde öyle acılar ki gözümden yaş gelircesine bir acı.. ama çok seviyorum onsuz yemek yemek çok yavan geliyor bana:)
bu ara en çok dinlediğim şarkıyla sorarım size
acıyı sevmek olur mu :) benim gibi olanınız var mı?
merhaba hanımlar
dert mi bu dersiniz vallaha benim için dert..
benim aşırı derecede acı biber bağımlılığım var.. öyle bağımlılık ki kahvaltıda bile acı biber turşusu yiyorum..
buraya kadar sorun değilde bende mide rahatsızlığı var ve doktor kesinlikle yemeyeceksin dedi.. ama engel olamıyorum kendime.. düşünün az önce yine yedim hemde yatmadan önce.. şimdi yine midem yanıyor
bana artık sabah olmaz
yeme diyeceksiniz ama inanın tutamıyorum kendimi. nasıl bazılarının çikolata , tatlı bağımlılığı varsa benimde acı biber bağımlılığım var.. hemde öyle acılar ki gözümden yaş gelircesine bir acı.. ama çok seviyorum onsuz yemek yemek çok yavan geliyor bana:)
bu ara en çok dinlediğim şarkıyla sorarım size
acıyı sevmek olur mu :) benim gibi olanınız var mı?