Acıyla ilk ne zaman tanıstınız?

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
Hayatta hersey gunluk gulustanlık gıderken, herşey sızın ıcın toz pembeyken, bırden bıre gerceklerle karsılastınız ...Hayatın gercegıyle...Acıyla!
Peki nedir o yasadıgınız en buyuk acı ?Nedır sızdekı bu huznun sebebı, paylasmak ıstermısınız? :gitme::gitme::gitme:

Son düzenleme:
ben yaşadım.
hayatım boyu ilk kez incinmek korkusunu aşıp güvendim.
inandım.
çok korktum ama devam ettim.
bir gece hayatım boyu duyduğum en berbat sebeple de o insandan kopmak zorunda kaldım.
ilk değildi yaşadığım acı ama
en deriniydi....

Allah kimseye yaşatmasın.

başlığı "avcıyla" diye okudum. Tövbe est. kaydirigubbakcemile3

ben acıyı avcıyla tanışınca yaşamıştım demek istiyorum. sempatiksalakcinni

Hayatta hersey gunluk gulustanlık gıderken, herşey sızın ıcın toz pembeyken, bırden bıre gerceklerle karsılastınız ...Hayatın gercegıyle...Acıyla!
Peki nedir o yasadıgınız en buyuk acı ?Nedır sızdekı bu huznun sebebı, paylasmak ıstermısınız? :gitme::gitme::gitme:

biraz muhabbete turp sıkmak gibi bişi olcak ama hayatım tozpembeyken birdenbire gerçekle karşalıştım evet hayatımın en acı günü ilk evlendigim gündü ..neydi la o öle..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben yaşadım.
hayatım boyu ilk kez incinmek korkusunu aşıp güvendim.
inandım.
çok korktum ama devam ettim.
bir gece hayatım boyu duyduğum en berbat sebeple de o insandan kopmak zorunda kaldım.
ilk değildi yaşadığım acı ama
en deriniydi....

Allah kimseye yaşatmasın.

Amin canım Allah kımseye yasatmasın ınsallah bundan sonrası senın ıcın guzel olur
bazı acılar oyle derın ve yaralıyıcıkı ınsan ancak basına gelınce anlıyor :(

acıyla tam olarak kasım ayında tanıştım, nedeni bende kalsın ama 2 ay boyunca saatlerce ağladım, 11 kilo verdim ama geçti...

herhalde en kötüsü benim için; şuan unutmuş olsamda ilk sevdiğim insandan ayrıldığım zaman yaşadıklarımdı..çok kötü zamanlardı gerçekten..şimdi geçti gitti ama ben hala mutlu değilim:((

pek çok acı yaşadım küçüklükten beri ama en büyüğü geçen yıl annemi kaybettiğim gündü. hala toparlanabilmiş değilim...

lise yıllarında hergün yoluma çıkıp, tam 10 ay peşimden koşup, beni kendine aşık ettikten sonra evli olduğunu öğrendiğim o insanda yaşadım acıyı. çocuğuna eşine acıdım ses etmedim.
bir ara yaşıtım olan kardeşiyle çıkıp, hatta evlenip öc almak istedim ama. değmez dedim.Allah'tan bulsun.... :Saruboceq:
hala ona okkalı bir ders vermek isterim ama nasıl :uhm: :oklava: :oklava: :oklava:

5 yaşlarında...
Ayrılık,gitmek,terk etmek,bırakmak... bu kelimelerin tanımını öğrendim..:1closedeyes:
Hayır ağlamıycem,iyiyim hatta bugün çok iyiyim ben.. Bu saçma sapan anı bile bugünümü mahvedemez!!bayanssulusmile

Ben acıyla 20 yaşında tanıştım. Erken ve beklenmedik bir acıydı benimkisi. Yaşadığım acıyı aldı süpürdü benden, yeni ve çok ağır bir acı ekleyerek mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah rahmet eylesın canlarım umarım mekanı cennet olur herbırının ...
Laale umarım bundan sorası guzel olur canım senın ıcın
rozelinda gecmıs olsun canım umarım arkadasımızında dedıgı gıbı cok yenı olmamıstır :(:(

1997 senesinde oldu canım. En güzel çağlarım ağlamakla geçti malesef..Şimdi 34 yaşındayım onun etkisi kalmadı tabi, içimdeki her birşey yok..Sadece geçen ömürden oldu, yıllarım gitti ve ben yerimde saydım. hepsi hayal gibi yada bir rüya gibi geliyor bana. Keşkelerim çok, keşke üzülmeseydim o kadar diyorum..
Ama geçti herşey gibi geçti...

Back
X