Acıyla ilk ne zaman tanıstınız?

Bundan 10 yıl önceydi,çok güzel bir kurban bayramıydı,hiç olmadığı kadar sağlıklıydı o gün,
eve dönerken balkondan el salladı bize,eve döner dönmez aradılar,bişey olmuş ona,düşmüş birden,hiçrişeyi yokken,birkaç dakika içinde melek olmuş,küçüktüm söyleyemdiler oraya gidene kadar,girdim sabah çıktığım eve tekrar,sabah gülerek oturduğu koltuğun yanında yatıyordu bu sefer,üstünde bir bıçakla,sevdiğim ilk adam dı dedem.ama o artık yoktu.

11 temmuzdan sonraki günlerde.. herşey sözünü çiğnemekten ibaret değildi aşkım.. diğer tarafında benim hayatımı etkilicek bi mesele vardı.. keşke benim tarafımdan bakabilseydin keşke aşkım..

içim acıdı yorumlarınıza rozelında hep dusunmusumdur ayrılık mı daha acı olum mu dıye ama sen ıkısınıde sonuna kadar yasamıssın bellıkı Rabbım boyle buyuk acılar bır daha yasatmasın sana ınsallah
masallal bende dedemı kaybettım 4 yıl once gıttıgımde ustunde bır bıcakla cansız bedenı benı beklıyordu hergun bırlıkte oldugum canımdan cok sevdıgım dedem... kaderde o yasıma kadar onla olmak varmıs Rabbım mekanlarını cennet eylesın....
smyl durumu anlamadım ama hayırlısı olsun canım ınsallah duzelır bır an once hersey..

acısız tek bir gün olmadı diyebilirim
Küçüktüm annem ve babam sürekli huzursuzdu,büyümeye başladım ayrıldılar ve beni hep birbirleri üzerinde koz olarak kullandılar.Liseyi bitirdim,üniversiteye gidiyodum evlenme kararı aldım,evlendim ve hala bırakmadı acılar peşimi,şuan ayrılık noktasındayız ve acılarım daha da büyüyüp beni çok yaralıyor. Şuan en büyük acım ise gerçekten kendimi yanlız hissediyor olmam

ben acıyla hayatımda ilk defa birini sevdiğimde tanıştım,yani 13-14 yaşındayken.neredeyse hergün okuldan eve ağlayarak geliyodum.çünkü en yakın arkadaşımdı.çünkü beni değil,benim çok sevdiğim bir arkadaşımı seviyodu.
sonra kimi sevdiysem acıyla tekrar tekrar tanıştım.bana acı vermeyen ilişkim olmadı kısacası.son sevdiğim ve ömür boyu seveceğim,eşim olacak insanla yaşadığım ilişkim bile bana acı verdi,sadece bana değil onada.ama acıdan çok mutluluk verdi,Allah'ta sabır verdi,acıya karşı direnmeyi,sabretmeyi öğrendim.Ama hiçbir acı 0cak 2010da yaşadığım acı kadar büyük değildi.Ne varki yine toparlandık,yine yanyana durmayı başardık.
Allah ileride evlat acısını,annemin,babamın,her ne kadar tartışsakta kardeşimin acısını,sevdiğimin,eşimin acısını bana yaşatarak sınamasın beni.Bunlardan daha büyük bi acı olamaz hayatta.

Hayatımdaki en derin acı..babamın şiddeti ve eski sevgilimin sırf cinsel ilikşkiye girmiyorum diye beni terketmesiydi..Bunlar gerçekten çok can sıkıcı şeyler arkadaşlar..Kimsenin başına gelmez umarım böylesine derin acılar..Ama sonra hayatıma bambaşka biri girdi ve suanda çok mutluyuz çünkü o mükemmel biri herşeyle. .Bende onu çok seviyorum fakat geçmişi unutmak zor,birde yakınınızdaysa eğer serefsızlık yapan ınsan birşey hissetmeseniz bile adını duymak bile üzülmeye yetiyor. .Can Ycel'in bir sözü vardır arkadaşlar :
" Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın,biri seni bulacak.
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan..Biraz ürkeceksin.Ne kadar dirensen de nafile. .İnsansın sonuçta,seveceksin.Eski acılara bakıp da küsme sevdalara,
gâvura kızıp da oruç bozulmaz !Sök at kafandan 'acaba'ları. .BİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ. ":1:

19 yaşımda...aynı arabadayken geçirdiğimiz kazada ANNEMİ kaybetmem.aslında hissetmiş olmam onun yoklugunu ama öldüğü gerçeğini bir ay sonra duymam...hayatımdaki en büyük acıydı çünkü o yaşasaydı herşey çok başka olacaktı.çoookkkk

kayınvalidem ve kayınpederim
eşimle beni ayırmaya çalıştıkları gün
hala unutamıyorum aklıma geldikçe gözlerim doluyor içim acıyor
hastanede yatarken hala olanlara inanamıyordum nişan yüzüğümü bile çıkartamıyordum...
ama şimdi evliyizz çokta mutluyum
Allahım huzurumu mutluğumu bozucak insanları bizden uzak eylesin:Saruboceq:

Geçen ay babamı kaybedene kadar daha önce üzüldüğüm şeylerin çok büyük olduğunu sanırdım.
Hepsi boşmuş.
Ölüm hayatımızdaki en acı gerçek, eninde sonunda hepimiz yaşayacağız bu gerçeği.
Yine de insan Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin, demeden duramıyor.

2004 mayıstan yaşadığım ACI daha öncekilerin aslında acı olmadığını anlamama sebep oldu.yani ben acıyla ilk annemi kaybettiğim de tanıştım

Back
X