- 17 Ekim 2018
- 145
- 164
- 18
- 28
- Konu Sahibi Minikbirkedi
-
Hayır nişanlım için ben öldüm.. Terkedildim.Nişanlınız öldü mü?
Ölümden başka hiç bir şeyin acısı çok uzun kalmıyor.Öyle bir yazmışsınız ki ölüm acısı zannettim.Kendinize bunu yapmayın bence.Hayır nişanlım için ben öldüm.. Terkedildim.
Burda bahsettiğim şey sadece ayrılık değil ki.. Ayrılığa sebep olacak fazlaca davranışta bulunmam..Ölümden başka hiç bir şeyin acısı çok uzun kalmıyor.Öyle bir yazmışsınız ki ölüm acısı zannettim.Kendinize bunu yapmayın bence.
Olabilir insan olmanın gereği hata yapmak hiç hata yapmıyor olsak her birimiz birer tanrı olurduk.Daha 21 yaşında sanki 30 yıllık kocanı çocuklarının babasını kaybetmiş gibi ağıtlar düzüyorsun.Acıyla yaşamak bu senin ki değil yani.Gittiyse gitti sen de yoluna git.Burda bahsettiğim şey sadece ayrılık değil ki.. Ayrılığa sebep olacak fazlaca davranışta bulunmam..
Herkesin acısı kendine siz neden bu kadar küçümsediniz onu anlayamadım?Olabilir insan olmanın gereği hata yapmak hiç hata yapmıyor olsak her birimiz birer tanrı olurduk.Daha 21 yaşında sanki 30 yıllık kocanı çocuklarının babasını kaybetmiş gibi ağıtlar düzüyorsun.Acıyla yaşamak bu senin ki değil yani.Gittiyse gitti sen de yoluna git.
Hala haklı olduğumu düşünüyorum. Ama haklılığımı o kadar yanlış yollarla ifade ettim ki, keşke tartışma anında susup daha sakin zamanlarda güzelce anlatsaydım dertlerimi. Kv ve kpyle çatır çatır kavga ettim. Bunun yerine keşke eski nişanlım kişisiyle konuşup annesine babasına o savunsaydı beni. Ve çok sivri dilli oldum hep. Yaptıkları her şeyi en ağır cümlelerle yüzlerine vurdum. Evlilik sözleşmesi konusunda eski kpye senin kefenine cep diktireceğim diye mesaj attım, evlerinde kaldığım sürece ağzıma doğru düzgün yemek sürmedim (çok tiksindim ama bunu farkettiler sonrasında vicdan azabı çektim) çalışırken eski nişanlım ve annesi bir ağızdan bana laf yetiştirdikleri için işçilerin yanında sinir krizi geçirdim. Yani ben haklıydım ama, haksız duruma düştüm. Kavgacı, sinirli, çirkef oldum..Konu sahibi daha önce konunu hatırlıyorum bence siz ayrılık da çok da haklıydınız ki siz de öyle olduğunu düşünüyordunuz şimdi ne oldu ki?
Boşver iyiki de öyle olmuşsun.Hala haklı olduğumu düşünüyorum. Ama haklılığımı o kadar yanlış yollarla ifade ettim ki, keşke tartışma anında susup daha sakin zamanlarda güzelce anlatsaydım dertlerimi. Kv ve kpyle çatır çatır kavga ettim. Bunun yerine keşke eski nişanlım kişisiyle konuşup annesine babasına o savunsaydı beni. Ve çok sivri dilli oldum hep. Yaptıkları her şeyi en ağır cümlelerle yüzlerine vurdum. Evlilik sözleşmesi konusunda eski kpye senin kefenine cep diktireceğim diye mesaj attım, evlerinde kaldığım sürece ağzıma doğru düzgün yemek sürmedim (çok tiksindim ama bunu farkettiler sonrasında vicdan azabı çektim) çalışırken eski nişanlım ve annesi bir ağızdan bana laf yetiştirdikleri için işçilerin yanında sinir krizi geçirdim. Yani ben haklıydım ama, haksız duruma düştüm. Kavgacı, sinirli, çirkef oldum..
Evet zaman zaman kendimi çok suçlu hissediyorum. Çünkü o 25 yaşında ipini babasının tuttuğu 13 yaşındaki bir çocuğun saflığına sahip bi insandı ve ben her zaman cin fikirliydi çok sivri dilliydim. Bazen haketti diyorum bazende keşke ben bu kadar öfkeli bi insan olmasaydım diyorum.. İnşallah birgün iyiki diyeceğim bende sizin gibi.Boşver iyiki de öyle olmuşsun.
Zaten olmazdı bu iş bu kadar müdahil olmuşlar ilişkinize Bi yerde patlardınız emin olun.
Es olacak olan adamdan olsaydı zaten sizin ağzınızı actırmadan olaylar bu raddeye gelmeden müdahil olurdu sizi bu kadar yüz göz etmezdi.
Bazen ayrılıkların ardından kendimizi suçlama sürecimiz olur ya siz bunu yasıyorsunuz.
Benzerleri benim de basımdan gecti ama şimdi iyiki diyorum
Aynen öyle ilişkimizin başlarında ailesiyle evlenmiyorum diyerek kendimi teselli etsemde defalarca ailesinin hep hayatımızın içinde olacağına şahit oldum ve patlama noktasına geldim.. Binbir hayalle yerleştirdiğim evimden kavga ve gürültüyle çıkmanın, bir kez olsun ağız tadıyla yemek yiyememenin, provasına bile gidemediğim gelinliğimin, yırtıp atılan davetiyelerimin yarım kalan bir hayalini acısını çeksemde artık bununla yaşamayı öğrenmeye karar verdim.. Umarım birgün aldığımız kararlardan pişman olmayız. Çok teşekkür ederim..Allah hayırlı olanı versin hakkınızda Sabırlar versin eski konunuzu bilmiyorum ama eski nişanlınızın ailesi pek iyi değilmiş galiba.. Belki de Allah sizi çok kötü şeylerden korumuştur bunu size ancak zaman gösterir pişman olmayın olacak olan siz ne yapsanız da olur unutmayın.olmayacak olan da takla da atsanız olmaz bunun adı nasip çok güzel yazmışsınız okurken çok duygulandım ama zaman değil mi herşeyin ilacı sabredin dua edin nişanlınızın sevgisine inanıyorsanız çaba gösterin ailesinin gönlünü alın ama çok iyi düşünün evlilik sadece bir kişiyle olmuyor aileler de çok önemli..
Sizin için dua edeceğim ve Siz dua etmekten vazgeçmeyin hayat mucizelerle dolu eminim bir gün tüm bu olanlar için iyiki diyeceksiniz..Aynen öyle ilişkimizin başlarında ailesiyle evlenmiyorum diyerek kendimi teselli etsemde defalarca ailesinin hep hayatımızın içinde olacağına şahit oldum ve patlama noktasına geldim.. Binbir hayalle yerleştirdiğim evimden kavga ve gürültüyle çıkmanın, bir kez olsun ağız tadıyla yemek yiyememenin, provasına bile gidemediğim gelinliğimin, yırtıp atılan davetiyelerimin yarım kalan bir hayalini acısını çeksemde artık bununla yaşamayı öğrenmeye karar verdim.. Umarım birgün aldığımız kararlardan pişman olmayız. Çok teşekkür ederim..
Çok çok çok teşekkür ederimmmmmm❤Sizin için dua edeceğim ve Siz dua etmekten vazgeçmeyin hayat mucizelerle dolu eminim bir gün tüm bu olanlar için iyiki diyeceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?