• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıyor, acıyor, acıyor....

Ah bu sahtekar riyakâr insanlar... Canım bana öyle geliyor ki bu adam senin arkadaşınla görüşmeni özellikle istemedi çünkü onda gözü vardı. Böylece onunla da olabilecek olası bir yakınlaşmayı zora sokmak istemedi ilerisi için..senin yapman gereken ise çok açık , yeterince güçlü ve dik durarak bu ilişkiye nokta koymak.

bu arkadasımda gözü olsaydı eğer şimdiye kadar onunla her haltı yerdi. çünkü sevgilim rehberden numaraları silmez o kızın numarası zaten onda vardı... uçkurunun peşinde pislik adi insan...

dün canımın sıkıntısından erkek arkadasımın kuzenini aradım onlar tanıstırmıstı bizi.
bana dedi ki lunatic siz evli değilsiniz evli olupta böyle yapsa asla affetme derdim. ama ali nin böyle bişey yapacağına ihtimal vermiyorum seni aldatma gibi olayı asla olmaz ki olsa da sabır göster... biraz mesafeni koy herşeyine tamam deme çok değer verme. bırak o senin peşinden koşsun diye bana öğütler verdi:KK43:

cicim sevgiliyken yapan, evliyken neler yapar diye bir mantıkla gidersen daha sağlam olur sanırım:(

şimdi sineye çeksen ileride daha büyük zararlar alırsın.

aldatan adam genelde tekrarlıyor; benim hayatımdaki ve çevremdekiler hep tekrarladı en azından:(

cicim sevgiliyken yapan, evliyken neler yapar diye bir mantıkla gidersen daha sağlam olur sanırım:KK43:

şimdi sineye çeksen ileride daha büyük zararlar alırsın.

aldatan adam genelde tekrarlıyor; benim hayatımdaki ve çevremdekiler hep tekrarladı en azından:KK43:

off geçer mi bu yürek yangını...
yaşım 25 olacak ve ben hala küçük bir kız çocuğu gibi iyi niyet arıyorum herşeyde...
adam resmen aldattı ya resmen hem de arkadasımla.. ya arkadasa ne demeli kendi ego tatmini yüzünden ağzından laf alma bahanesiyle samimi konustu...
ki ben o kıza sadece benim numaramı iste dedim. sizi çok özledim gibi şeyler yaz demedim...
şimdi öyle kızgınımki bilmiyorum bunu neden düşünüyorum eski sevgililerime bile mesaj atmayı düşündüm...
bana değer veren eski sevgililerime....

bu arkadaşımla neden görüşmedim. çünkü ilk biz görüştüğümüzde arkadas ortamında. arkadasıma ilk gün ben bu çocuktan çok hoşlandım dedim. arkadaşım yakın davranmaya başladı sırf ben hoşlanıyorum diye...
ilk zamanlar bizi ayırmaya çok çalıştı benim hakkımda ona, onun hakkında bana yalan yanlış şeyler söylemişti. her defasında özür dileyip affetmiştim. görüşmeme sebebim sadece erkek arkadasım dedi diye değil yani.

Demek ki arkadaşının zamanında söyledikleri yalan yanlış şeyler değilmiş. Sevgilinizin de ilgisi ona kaymış daha sonra sizin yakın olmanızdan korkmuş ve onunla görüşmeni istememiş sende bunu yemiş ve arkadaşınla ilişkini kesmişsin. Kusura bakmayın ama kimse hoşlanmadığı birinden mesaj geldiğinde oooo sen nerelerdesin 1 senedir görüşemiyoruz falan demez. Bence siz arkadaşınızın davranışlarından önce sevgilinizin davranışlarını sorgulayın. Çünkü arkadaşınız hiç değilse baştan niyetini belli etmiş sevgiliniz gibi saman altından su yürütmemiş. :KK14:

bu arkadaşımla neden görüşmedim. çünkü ilk biz görüştüğümüzde arkadas ortamında. arkadasıma ilk gün ben bu çocuktan çok hoşlandım dedim. arkadaşım yakın davranmaya başladı sırf ben hoşlanıyorum diye...
ilk zamanlar bizi ayırmaya çok çalıştı benim hakkımda ona, onun hakkında bana yalan yanlış şeyler söylemişti. her defasında özür dileyip affetmiştim. görüşmeme sebebim sadece erkek arkadasım dedi diye değil yani.
Aboooooo entrika kokusu geliyooooo.Kim doğru söylüyo.flaş flaş .Mesajı göreydin bacım .görmeden arkadaşına güvenemezsin .

Aboooooo entrika kokusu geliyooooo.Kim doğru söylüyo.flaş flaş .Mesajı göreydin bacım .görmeden arkadaşına güvenemezsin .

desemki arkadasım olacak kişiye gel görüşelim mesajları bi okuyum desem...
aaa biliyorsun lunatic mesaj saklamam hiç hepsini sildim der...

off geçer mi bu yürek yangını...
yaşım 25 olacak ve ben hala küçük bir kız çocuğu gibi iyi niyet arıyorum herşeyde...
adam resmen aldattı ya resmen hem de arkadasımla.. ya arkadasa ne demeli kendi ego tatmini yüzünden ağzından laf alma bahanesiyle samimi konustu...
ki ben o kıza sadece benim numaramı iste dedim. sizi çok özledim gibi şeyler yaz demedim...
şimdi öyle kızgınımki bilmiyorum bunu neden düşünüyorum eski sevgililerime bile mesaj atmayı düşündüm...
bana değer veren eski sevgililerime....
önce bi ispatla bakalım, eski sevgililer yara bandı olmuyor böyle durumlarda. boşa vicdan azabı çekersin. şimdilik sadece adamın o mesajları attığından emin ol. sonra da ayrılmaya çalış. çok seviyorsa, pişmansa zaten izin vermemek için her şeyi yapar.

Acaba arkadaşınla görüştüğünden şüphelenip, ortaya çıkması için böyle bir şey yapmış olabilir mi diye bir düşünce geçti aklımdan birden..
Sonuçta onun böyle bir davranışına tepkisiz kalamazsın.. Mutlaka sen böyle böyle yaptın ben yanındaydım ya da haberim vardı telefonumu istedi vermedin uyuyor dedin gibi kendini ele veren cümleler kuracaksın. Seni hiç bir neden yokken ilk konuşmada kötülemesi, resim at bakayım demesi.. Mantığı kullanınca, garip geldi açıkçası.

önce bi ispatla bakalım, eski sevgililer yara bandı olmuyor böyle durumlarda. boşa vicdan azabı çekersin. şimdilik sadece adamın o mesajları attığından emin ol. sonra da ayrılmaya çalış. çok seviyorsa, pişmansa zaten izin vermemek için her şeyi yapar.

arkadasımla konusmalarına bakarak peşimden asla gelmez...
kendi zaten ayrılmak için neden arıyor baksana:(

Acaba arkadaşınla görüştüğünden şüphelenip, ortaya çıkması için böyle bir şey yapmış olabilir mi diye bir düşünce geçti aklımdan birden..
Sonuçta onun böyle bir davranışına tepkisiz kalamazsın.. Mutlaka sen böyle böyle yaptın ben yanındaydım ya da haberim vardı telefonumu istedi vermedin uyuyor dedin gibi kendini ele veren cümleler kuracaksın. Seni hiç bir neden yokken ilk konuşmada kötülemesi, resim at bakayım demesi.. Mantığı kullanınca, garip geldi açıkçası.

öylemi dersin...
bilmiyorum kafam çok karışık bu çok can sıkıcı bişey...

yaşınız 25 olacak ama hala küçük kız çocuğu gibi iyi niyet arıyorsunuz ? hımmmm
bana kalırsa küçük bir kız çocuğu gibi iyi niyet aramaktan ziyade küçük bir kız çocuğu gibi davranmışsınız...
yani sevgilinizi denemeye kalkmışsınız...
üstelik sevgilinizin görüşmenizi istemediği bir insanla deniyorsunuz...

bana çok saçma geldi yapmış olduğunuz hareket...
insan birisinden habersiz bir iş çeviriyorsa o iş ortaya çıkmasın diye çabalar, siz gidip sevgilinize mesaj attırıyorsunuz...

ben sevgilinizin yerinde olsam itirafınız sonucunda sizin beni terk etmenizi beklemem ben terk ederdim...
ne münasebet, denemek nedir? hadi denediniz diyelim , asla görüşmek istenmeyen bir insanla deniyorsunuz.... :KK57: olacak şey değil...

kız zaten vukuatlı, daha önce sizi ayırmaya çalışan bir kız,
şimdi o kızın sözüne inansanız bir dert, inanmasınız bir dert...

diyorsunuz ki kız mesajları kesin silmiştir öyle söyler, göstermez,
erkek arkadaşınız lunatic senin olduğunu anladım o yüzden böyle konuştum der,

eee bu durumda size aldatılmaktan daha büyük bir çıkmaz oluşuyor bence...

kime güveneceğinizi bilmiyorsunuz ki, dertsiz başınıza dert açmışsınız..
:KK14:

Arkadasinla tekrar gorustup erkek arjadasina birsey demedigin icin aptalim ben diyorsun ama arkadasinla arani acarken aptalim ben demiyorsun ??

o zaman arkadaşınız çok da masum değil :110:

Arkadasin sevgiline tekrar yazsin ve ekran görüntüsünü yollasin. Bunu yapmadan da kesinlikle inanmayin o arkadasa. Anlamadim bu arkadaşınız hic güvenilir biri degil sözüne nasıl bu kadar güveniyorsunuz. Belki cevap bile yazmamistir sevgiliniz? Hem numarasi da varmis kizin istese kendi yazmaz mıydı?

yaşınız 25 olacak ama hala küçük kız çocuğu gibi iyi niyet arıyorsunuz ? hımmmm
bana kalırsa küçük bir kız çocuğu gibi iyi niyet aramaktan ziyade küçük bir kız çocuğu gibi davranmışsınız...
yani sevgilinizi denemeye kalkmışsınız...
üstelik sevgilinizin görüşmenizi istemediği bir insanla deniyorsunuz...

bana çok saçma geldi yapmış olduğunuz hareket...
insan birisinden habersiz bir iş çeviriyorsa o iş ortaya çıkmasın diye çabalar, siz gidip sevgilinize mesaj attırıyorsunuz...

ben sevgilinizin yerinde olsam itirafınız sonucunda sizin beni terk etmenizi beklemem ben terk ederdim...
ne münasebet, denemek nedir? hadi denediniz diyelim , asla görüşmek istenmeyen bir insanla deniyorsunuz.... :KK57: olacak şey değil...

kız zaten vukuatlı, daha önce sizi ayırmaya çalışan bir kız,
şimdi o kızın sözüne inansanız bir dert, inanmasınız bir dert...

diyorsunuz ki kız mesajları kesin silmiştir öyle söyler, göstermez,
erkek arkadaşınız lunatic senin olduğunu anladım o yüzden böyle konuştum der,

eee bu durumda size aldatılmaktan daha büyük bir çıkmaz oluşuyor bence...

kime güveneceğinizi bilmiyorsunuz ki, dertsiz başınıza dert açmışsınız..
:KK14:

bu denemek değil arkadasımla aylar sonra görüşmüşüm. sevgilimden gizli bi şekilde. aslında niyetim numaramı sevgilimden almış gibi yapmak istememdi. ama yanılmışım.

Arkadasinla tekrar gorustup erkek arjadasina birsey demedigin icin aptalim ben diyorsun ama arkadasinla arani acarken aptalim ben demiyorsun ??

iyi bi arkadas mı sizce yorumlarımdan...

Arkadasin sevgiline tekrar yazsin ve ekran görüntüsünü yollasin. Bunu yapmadan da kesinlikle inanmayin o arkadasa. Anlamadim bu arkadaşınız hic güvenilir biri degil sözüne nasıl bu kadar güveniyorsunuz. Belki cevap bile yazmamistir sevgiliniz? Hem numarasi da varmis kizin istese kendi yazmaz mıydı?

işte aslında düşünüyorum numarası var kızın istese elbette yazardı... saatler geçtikçe türlü türlü şeyler düşünüyorum. acaba erkek arkadasım anladı da blöf mü yaptı. çünkü o kızı ondan kıskandığımı ve iyi niyetli biri olmadığını gayet biliyordu...

bu durumda arkadaşının şimdi dogru söyledigi ne malum

desemki arkadasım olacak kişiye gel görüşelim mesajları bi okuyum desem...
aaa biliyorsun lunatic mesaj saklamam hiç hepsini sildim der...

Canım okuyum falan deme zaten.tekrar buluş bi bahaneyle erkek arkadaşına yazmasını iste.ben aslında kızın doğru söylediğini düşümüyorum ama yinede herşey net olsun.bi önceki konunda bahsettiklerinden kız arkadaşına da bahsetmiş.eğer sen paylaşmadıysan bunları kız arkadaşınla bilmesi imkansız.

Canım okuyum falan deme zaten.tekrar buluş bi bahaneyle erkek arkadaşına yazmasını iste.ben aslında kızın doğru söylediğini düşümüyorum ama yinede herşey net olsun.bi önceki konunda bahsettiklerinden kız arkadaşına da bahsetmiş.eğer sen paylaşmadıysan bunları kız arkadaşınla bilmesi imkansız.

dua edin benim için:(

keşke kızdan mesajları ekran görüntüsü olarak isteseymişsin.. bence hala da iste

Back
X