- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
yok canım topige dönmedim..yazınca nedir diye soruyorlar özelden yazınca malum reklam sanildi banlanmistim:)))) Ama o telkin beni spor diyet yapmadan hatta 3 sene önceki dinlemendeki etkiyle 10 kilo verdirdi şu an 58 kiloyumyeniden döndün mü bu yönteme topigin öksüz kalmışti :)
anladım canım :)Tabi canım amacım doymak değil yemekten zevk almak zaten problem bu. Ama bu duygusal telkin olayı benim için fazla iyimser bir yaklaşım. Birazcık realistimdirdeyine de sağol
Ya ben günlerdir az yiyordum bugün noldu anlamadım çok yedimEki Görüntüle 2054742 Hayır ütüyle değil bozulan telefonum yerine abuk tabletle çektim resmibu arada harbiden 74 kiloyum. Bu ben olamam olmayacağım
Sabah aç karnına çıplak tartıl doğru sonuç içinYok kardeş ben devam ediyorum. 2 yumurta 250 gr yoğurt bir kurabiye bir lokma simit ve tere
Şu dört gün bitsin ona da bakarımDetoks yapsan.. ayran detosku muz süt detoksu.. haftada 2 günayran detoksu diye nette arat.. 2 günde 2 kilo ya yakın gidiyo.. bizzat denedim cnm..
Hep öyle söylerler ama ben yıllardır dijital kullanırımBöyle tartı mı olur yahafta içi değitireceğim. 'Dijitaller hemen bozuluyor abla, benim bile evimde bundan var abla, aslında en sağlamları bunlar abla'
Eki Görüntüle 2054742 Hayır ütüyle değil bozulan telefonum yerine abuk tabletle çektim resmibu arada harbiden 74 kiloyum. Bu ben olamam olmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?