- 28 Ağustos 2020
- 8.944
- 40.786
- 498
Bugün başka bir konuda yaptığı yorumu beğenilmedi diye sinirlenmişO değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün başka bir konuda yaptığı yorumu beğenilmedi diye sinirlenmişO değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
çekirdeğimi aldım kenara çekildim bekliyorum![]()
birinin konusuna kocani yilda 30 gun goruyosan nasil kocan oluyo yazmis, birkac kisi de yanlis konusuyosun falan demis ona kizdi herhalde. yani veya bu sabah uyandiginda hepimize sinirli olarak uyandi o da olabilir.O değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
O değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
Ay kıyamam yazııııkBugün başka bir konuda yaptığı yorumu beğenilmedi diye sinirlenmiş![]()
O değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?
kız gel feda olsun hepsien azından çekirdek alacak paran varmış
bizde o da yok
az bana da versene![]()
Hoşşttt demiş herkeseAy kıyamam yazıııık![]()
Bugün başka bir konuda yaptığı yorumu beğenilmedi diye sinirlenmiş![]()
en azından çekirdek alacak paran varmış
bizde o da yok
az bana da versene![]()
Vahşet team üyesi olmak ister miydiniz sayın bağyan. Üye kabul ediyoruz.Beğenmeyen de benim![]()
![]()
Vahşet team üyesi olmak ister miydiniz sayın bağyan. Üye kabul ediyoruz.
Ağzı kokmuş belli ki sinirini atıyorO değil de konu sahibinin bir konusu var o da yaklaşık 3 ay önceden. Neye sinirlendi bu abla?