Acliktan ölecegim :)

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlat 9 haftalik gebeyim ama acliktan ölmek üzereyim.
Mide bulantisi ve kusma bas belam 4 haftadir. Midem sag olsun su bile tutmuyo. Bide 1bzcuk haftadir tansiyonuz düsüyo.
Kraker, leblebi, tuzlu salatalik, tuzlu ayran hicbiri ise yaramadi.
Yiyorum. 10 dakika sonra cikariyorum malesef... sonuc: ben yine acim....
Bebisim hayirlisiyla bi dogsun topuklarini isircam onun :)

Ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz?

Valla canim Allah yardimcin olsun ben evden kaciyodum baskasi yapinca yiyebiliyorum sende fayda etmiyor mu acaba:)

Valla canim Allah yardimcin olsun ben evden kaciyodum baskasi yapinca yiyebiliyorum sende fayda etmiyor mu acaba:)
Zor da olsa yemek yapabiliyorum ama yedikten sonrasi sknti. Disardada yesem kendim de yapsam ayni canim malesef.

Hadi yaa ben 12 . haftadayim hafifledi baya az daha dayan canim benim :) ben kahvaltida hep pogaca yedim tost yedim esim yapti aldi getirdi yada meyve yedim elma muz mandalina bu sekilde atlattim bide baskasi yapinca rahat yiyodum

valla arkadasım hamile tam 3 ay hiç görüşmedik kız çunku her saniye kötüyüm diyordu ,
şimdi düzeldi çok şükr darısı sana

Cubuk kraket ve tuzlu seyler dene benim bi arakadasta yesil elma yedi ilk 12 hafta boyunca cok ise yariyor dedi dene bakim bi bunlari. Bende cok sukur migde bulantisi olmadi hic

Hadi yaa ben 12 . haftadayim hafifledi baya az daha dayan canim benim :) ben kahvaltida hep pogaca yedim tost yedim esim yapti aldi getirdi yada meyve yedim elma muz mandalina bu sekilde atlattim bide baskasi yapinca rahat yiyodum
12 haftaya kaldi son 3 hafta :) diren merve diyelim o zaman :) sag ol canim

Cubuk kraket ve tuzlu seyler dene benim bi arakadasta yesil elma yedi ilk 12 hafta boyunca cok ise yariyor dedi dene bakim bi bunlari. Bende cok sukur migde bulantisi olmadi hic
Cubuk kraker, beyaz leblebi, tuzlu salatalik.... hicbiri bi ise yaramadi. Yenilikler arayisindayim bakalim.

Sabret canım, benim hala bulanıyor ama çıkarmıyorum öğürmemle kalıyor. Ben ekşi elmaya tuz döküp limon sıkıp yiyordum iyi geliyordu. Suyuna da limon sık iç o şekilde biraz daha fazla içebilirsin belki.

ahh ne güzel zorluklar :) canım ben hamile değilim Allah nasip ederse inşallah bende bir bebeğim olsun istiyorum mide bulantıların kusma ve tansiyon düşüklüğün için isim veremiyorum suan aklımda değil ama ablam hamileliğinde senin gibi olduğu için doktoru bir ilaç vermişti sorun nerdeyse sıfıra inmişti. kusura bakma isim aklıma gelmiyor üzerinden baya bir süre geçtiği için :) istersen doktoruna bu durum için kullanılabilecek ilaçları sor. mutlaka bu bahsettiğim ilacıda söyler sana o zaten. Allah'ım sıkıntısız hamilelik, kolay doğum, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin

Hemen basliyorum denemeye canim cok sag ol Allah razi olsun :)

Canim isvicrede yasiyorum burada doktorlar bildigin kitsp doktoru. Kendin arastirip gidip benim su hastaligim var su tedaviden olmak istiyorum diyeceksin... yada hamilelikte sen sormadan dogru düzgün bi aciklama yada tavsiye yok. Kendi doktorun kendin olacaksin. Persembe doktor ablada 2. Randevumuz var. Ilac isteyecegim daha da olmadi.
Sag olasin canisi :)

18 haftaya kadar ilaç kullandım. İleri derece kusmam vardı. 20 ye doğru rahatladım. Büyük ihtimalle seninkide geçer. Ayva, mandalina, marul iyi gelebilir. Suya limon sıkıp içebilirsin. Sıkıntılı durum ama geçecek. Mutlaka belli gıdalar seni rahatlatacaktır. Deneme yanılma yöntemi.

nerde bu meşhur isviçreli bilim adamları o zaman ay ben sorabilirsem sorup döneyim sana :)

Eyvallah canim cok sag ol :)

Hahahahah Allah seni hayirli yasatsin :)
Isvicreli bilim adamlarinin akillari anca uzaya yetiyo herhalde :)
hahah doğru dedin bak :) yok çok öpüşmek ömrü uzatıyo falan onları bulsun onlar e hamileler ne yapsın asıl onları araştırsınlar bi işe yarasınlar yahu. olcak şey değil şaştım vallahi Türkiye'de olsa onlar çok dayak yerler he bizim komşu teyzelerin kol ağrısına, kalça çıkığına bakmaktan uzayı araştırcak vakitleri kalmazdı zaten onların :)

Merve-81 öğrendim öğrendim medpamit miş ilacın adı. bi sor bakalım doktoruna varsa eğer oralarda bide kullan derse kulllanırsın. bi hayrım dokunur sanada :)

Benimde 12. Haftam bitti ama bulanti devam ediyor kusmuyorum Allahtan ama hayat kalitem sifira indi hic birseyden tat almiyorum. Metpamid kullandim bi ise yaramadi bende. Grissini tarzi seyler ise yariyor ama onuda surekli yemem gerekiyor agzimin tadi yok. Yedikten bir sure sonra tekrar ayni. InsAllah cabucak gecer ya kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…