- 26 Ağustos 2016
- 426
- 263
- 103
- 38
Öyle vallahi. Öpüsmenin iyiligini biliyolarda sonrasinda olanlarda annelerin cektiklerine bi careleri yokhahahdoğru dedin bak :) yok çok öpüşmek ömrü uzatıyo falan onları bulsun onlar e hamileler ne yapsın asıl onları araştırsınlar bi işe yarasınlar yahu. olcak şey değil şaştım vallahi Türkiye'de olsa onlar çok dayak yerler he bizim komşu teyzelerin kol ağrısına, kalça çıkığına bakmaktan uzayı araştırcak vakitleri kalmazdı zaten onların :)
Allah razi olsun insaallah :)Merve-81 öğrendim öğrendim medpamit miş ilacın adı. bi sor bakalım doktoruna varsa eğer oralarda bide kullan derse kulllanırsın. bi hayrım dokunur sanada :)
Insallah gecer tatlim. Cok iyi anliyorum seniBenimde 12. Haftam bitti ama bulanti devam ediyorkusmuyorum Allahtan ama hayat kalitem sifira indi hic birseyden tat almiyorum. Metpamid kullandim bi ise yaramadi bende. Grissini tarzi seyler ise yariyor ama onuda surekli yemem gerekiyor agzimin tadi yok. Yedikten bir sure sonra tekrar ayni. InsAllah cabucak gecer ya kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorum
hep ne geliyosa basimiza zaten omrumuzu uzatalim derken geliyoÖyle vallahi. Öpüsmenin iyiligini biliyolarda sonrasinda olanlarda annelerin cektiklerine bi careleri yok
insallah bi yararim dokunur ne diyim. ceken bilir derler, ben henuz tatmadigim icin hamileligi insallah yasarsam anliycam sizi :)Allah razi olsun insaallah :)
Ben ilac kullanmaya başladım. Gunde 40 kez kusuyorken bu sayi uc dorde indi ilac sayesinde. Tavsiye ederim canim. Cunku zaten vucut susuz kalırsa serumla ilac alacaksin.Canim isvicrede yasiyorum burada doktorlar bildigin kitsp doktoru. Kendin arastirip gidip benim su hastaligim var su tedaviden olmak istiyorum diyeceksin... yada hamilelikte sen sormadan dogru düzgün bi aciklama yada tavsiye yok. Kendi doktorun kendin olacaksin. Persembe doktor ablada 2. Randevumuz var. Ilac isteyecegim daha da olmadi.
Sag olasin canisi :)
Insaallah tatlim :)insallah bi yararim dokunur ne diyim. ceken bilir derler, ben henuz tatmadigim icin hamileligi insallah yasarsam anliycam sizi :)
Naneli yogurtlu makarna ilginc ilk defa duydum ama mutlaka deneyecegimHamile değilim ama midem bulanırken naneli yoğurtlu makarna yağsız şekilde çok iyi geliyor bulantıma.
Eyvallah canim. RABBIM sag salim kucaginiza almayi nasib etsin. En kisa zamanda düzeliriz insaallah :)Canım 3_4 haftaya geçer bende ne yersem cikariyordum su icsem çıkıyordu şimdi sadece sabah boş mideyi kusuyorum rahatliyorum öyle yemek yiyebiliyorum ben serum alıyordum bir serum 4-5 gün gidiyordu elma limon kraker hiçbirşey fayda vermedi çok şükür şimdi 3 haftadır az da olsa yiyorum yemek yapamiyordum hala denemedim ıslak mendil kokusu bile mahvediyordu beni dusun artık sabret
Nane ve yoğurt mideyi rahatlatıyor, makarna doyuruyor. Umarım çare olur. Hiç yağ koymayın, yoğurdu sulandırın biraz.Naneli yogurtlu makarna ilginc ilk defa duydum ama mutlaka deneyecegim
Allah razi olsun canim :)Nane ve yoğurt mideyi rahatlatıyor, makarna doyuruyor. Umarım çare olur. Hiç yağ koymayın, yoğurdu sulandırın biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?