Acmazdayim.anneme istanbula geliyorum dedim

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-136
68
41
Psikiyatristim dedi ki heryerden sıkışmışsın. Bir sosyalleşmek lazım.neyse iş hayatı o kadar kötü iken ben sadece 30 senemi geçirdiğim istanbula gitmek ozlem gidermek ve eyüp sultan hazretlerinde abdestini alıp dua etmek istemiştim.annemi aradım.evin anahtarını bırakabilir mısın.istanbula geliyorum dedim.iki günlüğüne ne yapaacksin ki dedi.gelmek istiyorum dedim.pazartesi baban evde.gelme dedi.pek öyle mi dedim.telefonu kapadım.ne şanssız kızsın pamuk.nasil bir kaderin var senin.Allahim yardım et bana.aglamak istedim yemek molasinda.aglayamadim da mileyim karşısına çıkıcam.hep böyleydi annem babâmbn12 yıldır.bwn evlenmeden de böyleydi. Bekarken evden kovuluyordum.o zaman da hakaret para isteme vs.ben bu evliliği bir yuvam koruyabil olsun diye yaptım. Anladım ki kimsem yok.anneme artık anne demek istemiyorum

Psikiyatristim dedi ki heryerden sıkışmışsın. Bir sosyalleşmek lazım.neyse iş hayatı o kadar kötü iken ben sadece 30 senemi geçirdiğim istanbula gitmek ozlem gidermek ve eyüp sultan hazretlerinde abdestini alıp dua etmek istemiştim.annemi aradım.evin anahtarını bırakabilir mısın.istanbula geliyorum dedim.iki günlüğüne ne yapaacksin ki dedi.gelmek istiyorum dedim.pazartesi baban evde.gelme dedi.pek öyle mi dedim.telefonu kapadım.ne şanssız kızsın pamuk.nasil bir kaderin var senin.Allahim yardım et bana.aglamak istedim yemek molasinda.aglayamadim da mileyim karşısına çıkıcam.hep böyleydi annem babâmbn12 yıldır.bwn evlenmeden de böyleydi. Bekarken evden kovuluyordum.o zaman da hakaret para isteme vs.ben bu evliliği bir yuvam koruyabil olsun diye yaptım. Anladım ki kimsem yok.anneme artık anne demek istemiyorum
Bak şimdi pamuk ailen sana az bile yapıyor . Ben olsam evlatlıktan reddederim seni.
Sen değil miydin kocana babanı dövdürten ?
Adamcağız sana rağmen torununa bakıp , sahip çıktı.

Bir söz var bilir misin?
Ne ekersen onu biçersin.

Bak şimdi pamuk ailen sana az bile yapıyor . Ben olsam evlatlıktan reddederim seni.

Bir söz var bilir misin?
Ne ekersen onu biçersin.
Öyle olmadı o olay.gunahima giriyorsun

Yinede dovemez dovemez pamuk ..
Yapma haklı çıkartma kocanı kendini

Çok yanlış
o olay benim dışımda gelişti.hiç alakam yok.evliliğimizde zamanında babam eşimi site bahçesinde yakalayıp gömleğinden tutup seni mahvedeceğim deyip rahatsız etmiş.bana söylemişti eşim evli olduğumuz zaman.amaaan o kaç yaşında adam idare et demiştim .benim babamla sorunum yıllar öncesine dayanıyor.bu yaptıklarını bekarken de yapıyordu.yenib işi değil

o olay benim dışımda gelişti.hiç alakam yok.evliliğimizde zamanında babam eşimi site bahçesinde yakalayıp gömleğinden tutup seni mahvedeceğim deyip rahatsız etmiş.bana söylemişti eşim evli olduğumuz zaman.amaaan o kaç yaşında adam idare et demiştim .benim babamla sorunum yıllar öncesine dayanıyor.bu yaptıklarını bekarken de yapıyordu.yenib işi değil
Ee yani dayağı haketmiş mi oluyor babanız😒😒😒

Kötüyse size kötü kimse babanıza el kaldıramaz

Bir söz var bilir misin?
Ne ekersen onu biçersin.

Nasıl ya? Kocası babasını mı dövdü? :KK57::KK57::KK57::KK57:

ne çabuk başa sardın yahu..
önümüzdeki hafta sonu git.
sanki bu hafta sonu gitmezsen öleceksin.

Ee yani dayağı haketmiş mi oluyor babanız😒😒😒

Kötüyse size kötü kimse babanıza el kaldıramaz
Ben bazen ablamla küs olurdum, ama biri bir laf soylesin aslana kaplana dönüyordum

Olsun iyi oldu hakediyo, ben neler çektim gibi bı düşünceye insan sahip olamıyor o an. Çünkü dediğin gibi kötüyse sana kötü başkası tırnağına zarar veremez hayırdır .

Pamuk hanıma çok şaşırdım 🤷

nasıl senin dışında gelişti?
koca koca diye öldüğün hıyar sokak ortasında karnındaki çocuk benden değil diye böğürünce babanın saldırması üzerine dövmedi mi babanı?
gene başladın hıyar güzellemesine.

Manolyanın iyi hali maksimum 24 saat sürdü. Senden olmaz manolya boşuna uğraşma.
ben ailemle ilgili kötü bişi yazmadım.o kadar çalışıyor didiniyor.bir kaç gün idare etmediler.canım sıkıldı.olay istanbula gitmek de değildi.değersiz hissettim.bir nefes almak istemiştim.o kadar kötüyüm ki.bir değişiklik olsun.çok bunaLDIM

ya pamuk ya manolya ve sayamadığım kadar nicki. Allah aşkına seni tanımayan da su yazdıklarına inanıcak. Adamcağız sana sahip çıkıcam diye rezil oldu yaşlı başlı haliyle, sen o rezil kocana dövdürttün adamı. O ailenin yerinde olsam mahkemeyle o çocuğu alırım senden torunumu büyütürüm, seni de evlatlıktan silerim neler yaşıyosun o kafanın içinde

nasıl senin dışında gelişti?
koca koca diye öldüğün hıyar sokak ortasında karnındaki çocuk benden değil diye böğürünce babanın saldırması üzerine dövmedi mi babanı?
gene başladın hıyar güzellemesine.
Yapma yaw :KK57:
Burası adama göz seğirtir valahi🥴

Back
X