- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Benim babam eşimden dayak yiyecek !!!olacak iş değil.İnsan yaş aldıkça en kıymetli şeyin hayırlı bir evlat olduğunu anlıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlarını almadın de mi sen ?Öyle olmadı o olay.gunahima giriyorsun
öfffffffffffffffffffffffİlaçlarını almadın de mi sen ?
Allah kahretsin ya babasını dövdürmek mi ?Bak şimdi pamuk ailen sana az bile yapıyor . Ben olsam evlatlıktan reddederim seni.
Sen değil miydin kocana babanı dövdürten ?
Adamcağız sana rağmen torununa bakıp , sahip çıktı.
Bir söz var bilir misin?
Ne ekersen onu biçersin.
Ya konuyla alakasız biliyorum ama önceki konular nerden okunuyo bi türlü çözemedim önceki konuyu bilmediğim için anlayamadımda.
Cok uğraştım ama valla çözemedimÖyle bedava yemek yok koçyiğit konuları takip edeceksin![]()
Cok uğraştım ama valla çözemedim![]()
Yok anlamadım ben asdfghPsikiyatristim dedi ki heryerden sıkışmışsın. Bir sosyalleşmek lazım.neyse iş hayatı o kadar kötü iken ben sadece 30 senemi geçirdiğim istanbula gitmek ozlem gidermek ve eyüp sultan hazretlerinde abdestini alıp dua etmek istemiştim.annemi aradım.evin anahtarını bırakabilir mısın.istanbula geliyorum dedim.iki günlüğüne ne yapaacksin ki dedi.gelmek istiyorum dedim.pazartesi baban evde.gelme dedi.pek öyle mi dedim.telefonu kapadım.ne şanssız kızsın pamuk.nasil bir kaderin var senin.Allahim yardım et bana.aglamak istedim yemek molasinda.aglayamadim da mileyim karşısına çıkıcam.hep böyleydi annem babâmbn12 yıldır.bwn evlenmeden de böyleydi. Bekarken evden kovuluyordum.o zaman da hakaret para isteme vs.ben bu evliliği bir yuvam koruyabil olsun diye yaptım. Anladım ki kimsem yok.anneme artık anne demek istemiyorum
Aaaa çocuk anneden ayrı mı?Çocuğuna bak açılırsın bence. Terapist anne babanın başına atıp annelik yapmadığın talihsiz çocuk hakkında ne diyor?
Sen o annenin de babanın da ayağını öp bence. Sende annelik vasfı olmadığını fark etmişler o çocuğa sahip çıkıp ana babalık yapıyorlar.
Konu sahibinin adının üstüne tıkla .Mesajları oku kısmından tüm konuları yazar oradanYa konuyla alakasız biliyorum ama önceki konular nerden okunuyo bi türlü çözemedim önceki konuyu bilmediğim için anlayamadımda.
Konu açan üyenin profilene tıklayın. oralarda bir yerde tüm mesajlar ya da tüm konular olarak bir bölüm çıkacak. Tüm konuları tıklayın bulacaksınız. Yalnız eskiden sarı manolya olduğu için rumuz çok eski konuları bulamazsınız. Ama yine bir fikir edinirsiniz.Cok uğraştım ama valla çözemedim![]()
Evet , adam yine de torununa sahip çıktı.Nasıl ya? Kocası babasını mı dövdü?![]()
Başınız sağolsun.Allah kahretsin ya babasını dövdürmek mi ?
İnanın okurken elim ayağım titredi.
Ben babamı kaybettim bir sene önce.
En kötü baba da olsa tırnağına kurban ederim kocayı mocayı.
Allah evladın da hayırlısını versin.
İçim titredi ya yazıklar olsun.
Sana müstehak öyle koca sevgili konu sahibi !!
Ama yani pamuk da bizim mimlilerden. Garibim taze üyeler de saf saf tavsiyeler verecek şimdi yanarım ona yanarımÖyle bedava yemek yok koçyiğit konuları takip edeceksin![]()