Acmazdayim.anneme istanbula geliyorum dedim

Çocuğuna bak açılırsın bence. Terapist anne babanın başına atıp annelik yapmadığın talihsiz çocuk hakkında ne diyor?

Sen o annenin de babanın da ayağını öp bence. Sende annelik vasfı olmadığını fark etmişler o çocuğa sahip çıkıp ana babalık yapıyorlar.

Bak şimdi pamuk ailen sana az bile yapıyor . Ben olsam evlatlıktan reddederim seni.
Sen değil miydin kocana babanı dövdürten ?
Adamcağız sana rağmen torununa bakıp , sahip çıktı.

Bir söz var bilir misin?
Ne ekersen onu biçersin.
Allah kahretsin ya babasını dövdürmek mi ? 😡
İnanın okurken elim ayağım titredi.
Ben babamı kaybettim bir sene önce.
En kötü baba da olsa tırnağına kurban ederim kocayı mocayı.
Allah evladın da hayırlısını versin.
İçim titredi ya yazıklar olsun.
Sana müstehak öyle koca sevgili konu sahibi !!

Psikiyatristim dedi ki heryerden sıkışmışsın. Bir sosyalleşmek lazım.neyse iş hayatı o kadar kötü iken ben sadece 30 senemi geçirdiğim istanbula gitmek ozlem gidermek ve eyüp sultan hazretlerinde abdestini alıp dua etmek istemiştim.annemi aradım.evin anahtarını bırakabilir mısın.istanbula geliyorum dedim.iki günlüğüne ne yapaacksin ki dedi.gelmek istiyorum dedim.pazartesi baban evde.gelme dedi.pek öyle mi dedim.telefonu kapadım.ne şanssız kızsın pamuk.nasil bir kaderin var senin.Allahim yardım et bana.aglamak istedim yemek molasinda.aglayamadim da mileyim karşısına çıkıcam.hep böyleydi annem babâmbn12 yıldır.bwn evlenmeden de böyleydi. Bekarken evden kovuluyordum.o zaman da hakaret para isteme vs.ben bu evliliği bir yuvam koruyabil olsun diye yaptım. Anladım ki kimsem yok.anneme artık anne demek istemiyorum
Yok anlamadım ben asdfgh

Çocuğuna bak açılırsın bence. Terapist anne babanın başına atıp annelik yapmadığın talihsiz çocuk hakkında ne diyor?

Sen o annenin de babanın da ayağını öp bence. Sende annelik vasfı olmadığını fark etmişler o çocuğa sahip çıkıp ana babalık yapıyorlar.
Aaaa çocuk anneden ayrı mı?

Cok uğraştım ama valla çözemedim 🤣🤣
Konu açan üyenin profilene tıklayın. oralarda bir yerde tüm mesajlar ya da tüm konular olarak bir bölüm çıkacak. Tüm konuları tıklayın bulacaksınız. Yalnız eskiden sarı manolya olduğu için rumuz çok eski konuları bulamazsınız. Ama yine bir fikir edinirsiniz.

Allah kahretsin ya babasını dövdürmek mi ? 😡
İnanın okurken elim ayağım titredi.
Ben babamı kaybettim bir sene önce.
En kötü baba da olsa tırnağına kurban ederim kocayı mocayı.
Allah evladın da hayırlısını versin.
İçim titredi ya yazıklar olsun.
Sana müstehak öyle koca sevgili konu sahibi !!
Başınız sağolsun.
Yani rabbim verecekse de hayırlı evlat versin.

e yani sen surekli surekli aklina gelen her seyi buraya mi yazacaksin? terapiye gidiyorsan hakkini ver gercekten iyilesmeye calis. doktorun agzindan bir cumle cikti diye hemen kosa kosa istanbula gitmek ne alaka? sana kafani dagit demis sende travma olan insanlarin evine git dememis. bile bile kasiniyorsun yani.

insanlar seni gormek istemeseler bile haklilar, biz burada konusmaktan bir hal olduk kim bilir ailen ne kadar cabalamistir senin icin.

yerinde olsam buraya yazmam. tedavi surecinde her kafadan ses cikacak seyler yapmani tavsiye etmem yani. buraya yazmanin sana iyi gelecegine ya da faydasi olacagina da inanmiyorum.

Back
X