Sivilceli Ciltler acnegen tedavisinde cildinizi neyle temizlediniz kızlaaarrr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ojeseverkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
75
4
96
İstanbul
ben 30 ekimde başladım hapı içmeye akşam içtim 2 gün olarak sayıyorum şimdi cok cok hafif bi kuruma var yüzümde sivilcelerim kzardı hepsi o :34: ama ben sormayı unuttum cildimi neyle temiz tutucam malum cilt cok hassaslaşıcakmış ben dove sabunla yıkardım yüzümü hep acaba zeytinyağlı sabun mu kullansam yoksa la roch posayın köpüğünü mü alsam azcık pahalı da :32: vücudum için bebe yağı aldım tam teşkilatım da yüzüm için bakımım nasıl olmalı onu belirleyemedim :6: cildim de karma yaşım da 22 önerinizi bekliyorum acill:16:

Bende dün aknetrent tedavisine başladım aynı soru benimde aklımı karıştırıyor. Karma cilt yapısına sahibim eskiden kullandığım yüz temizliyicileri kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa kuru ciltler için bir temizleyici mi almak lazım acaba?
Sabun cildi kurutuyor gibi hissediyorum ben bu arada.

aynen bende dove sabunumla hep yıkardım cildimi nemlendırıcılı kurutmazdı hiç karma cildimi ama şimdi cildim hassaslaştı yıkadıktan sonra bakıorum kuruo bepanten suruorum yetmio cildime bide acıoki :25: arko meyveliyi bepanteni su bazlı nemlendırıcımı karıstırıp suruorum bana eczacı la roch posay al dedi ama kararsm garnier de var hassas cilt için onu alıcm sanırım :5:

Back
X