• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler acnelyse bilgisi olanlar acil lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zap133

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
3
1
3
26
ben cumartesi gecesi acnelyse sürdüm uyumadan önce.sabah kalktım soyulma yoktu normal olarak ilk günden.ama dün gece yani pazar gecesi uyumadan önce baktım yüzüme dudak çevremde soyulmalar başlamıştı.(pazar gecesi sürmedim 2 günde 1 sürmeyi düşünüyodum) bu sabah kalktığımda biraz daha artmıştı.sonra elimi yüzümü filan yıkadım aaz önce baktığımda çok fazla soyulmuştum gidip sudocrem süreyim dedim sürerken canım acıdı.soyulan yerlerede çok ellemek istemediğimden az az sürdüm kendiliğinden kopsunlar dedim.bu soyulmalar normal mi sizce hemen ilk günlerden??

Biraz araştırdım kremi.Herkes çok çok az sürün demiş yoksa kimyasal yanığa yol açar demişler. Bence bi cildiyeye danış.

ben cumartesi gecesi acnelyse sürdüm uyumadan önce.sabah kalktım soyulma yoktu normal olarak ilk günden.ama dün gece yani pazar gecesi uyumadan önce baktım yüzüme dudak çevremde soyulmalar başlamıştı.(pazar gecesi sürmedim 2 günde 1 sürmeyi düşünüyodum) bu sabah kalktığımda biraz daha artmıştı.sonra elimi yüzümü filan yıkadım aaz önce baktığımda çok fazla soyulmuştum gidip sudocrem süreyim dedim sürerken canım acıdı.soyulan yerlerede çok ellemek istemediğimden az az sürdüm kendiliğinden kopsunlar dedim.bu soyulmalar normal mi sizce hemen ilk günlerden??
Bu kremi ben de denemiştim. Ciddi tahriş ve soyulma yapıyor. Bepanten tarzı birşeyler surebilirsin. Bir kaç gün cildini dinlendir. Gecmezse bir doktora görün. Sonrasında illa kullanacaksan çok çok az sürerek gün aşırı kullan.
Panik yapma canım :stop:, geçmiş olsun.

Gecen yil kullanmistim bu yil stresten dolayi yeni yeni cikmaya basladi tekrardan basladim. Haftada sadece 2 gun suruyorum. Ilk gun olmuyor ancak sonraki gunlerde soyulmalar giderek fazlalasıyor. Cok ince bir tabaka halinde surmelisin yoksa kizarmalar ve tahris baslar. Nemlendirici sur tavsiyem cunku cildi kurutuyor ve alttan yeni deri ciktigi icin de temiz tutmalisin. Yani gayet normal kullanmaya devam et :)

Kizimin yuzunde duz sigiller cikti doktor bu kremi verdi ama kizim daha yedi yasinda ilaci aldim ama kullanmaya cesaretim yok kizimin cildi cok hassas neden bu ilaci verdi ki ve on ikiyasindan kucukler kullanmamali yaziyor bilgisi olan varmi

Sivilceler hakkında konu actm istersnz bakın bana dua etmeyide unutmayn güzel günler dılerim :KK200:

soyulmalar normal. acnelyse cilt hücrelerinin bölünmesini hızlandırıyor.ama ilk gece sürünce ertesi gün olmuyor soyulma bır iki gün sonra .etkisi yok diye sakın fazla sürmeyin .başlangıç olarak haftada iki üç gece mercimek tanesi kadar diyor doktorlar.

Kizimin yuzunde duz sigiller cikti doktor bu kremi verdi ama kizim daha yedi yasinda ilaci aldim ama kullanmaya cesaretim yok kizimin cildi cok hassas neden bu ilaci verdi ki ve on ikiyasindan kucukler kullanmamali yaziyor bilgisi olan varmi
yedi yasındaki çocuk için çok erken geldş ne biliyim.aman sakın yüzünün hepsine sürmeyin.

acnelys iyidir ama dikkat edin cildinizi önce alıştırın ilk başta 3 günde bir başlayın sonra 2 günde bir cilt alıştıktan sonra her akşam sürün ama güneş kremi şart lekeden kurtulayım derken yeniden lekelenmeyin. benim cildim yıllardır soyucu kremlere alıştı hic etki yapmıyor :)

acnelys iyidir ama dikkat edin cildinizi önce alıştırın ilk başta 3 günde bir başlayın sonra 2 günde bir cilt alıştıktan sonra her akşam sürün ama güneş kremi şart lekeden kurtulayım derken yeniden lekelenmeyin. benim cildim yıllardır soyucu kremlere alıştı hic etki yapmıyor :)
hiç etki yapmıyor derken düzeldimi peki cildiniz.
aslında sormak istediğim acnelyse cok az ve aralıklarla sürüyorum şuanda ama bu seferde alıştırıp etki etmezse diyeyede korkuyorum

yanlış anlamışsınız hiç etki yapmıyor derken soymuyor anlamında söyledim :) acnelys iyidir ama önce cildin alışma süresi oluyor sakın hergün sürmeyin ilk aşamadı cayır cayır yanarsınız soyuluyorsunuz tavuk gibi :) önce 3 günde bir sonra 2 günde bir sonra hergüne çevirin izler uzun vadede geciyor ama güneş kremi sürmezseniz etki yapmaz daha da lekelenirsiniz.

Canim soyulmasi kadar normal bi şey yok :) Kremin amaci ustteki sorunlu deriyi soyup atmak. Şu an ne durumda cildin ? Kizlar sizde ilk haftalarda daha çok sivilcelenme yapti mi ?

Back
X