canım nasıl uyguluyorsun sadece lekeye mi, ikisini birden mi sürdün, bi de günde kaç defa kullandın acaba...bi de çatlakların çok mu kaç yıllık çatlaklar........çatlakların için de nasıl kullandığını yazarsan sevinirim......çok şey istedim ama
hayır canım expigmenti çiller ve lekelere uyguluyrum .acnelyse onu çatlaklara hergün uyguluyorum her akşam yatarken ama baktım çok gergin oldu bacaklarım madecassol krem sürüyorum arada bu arada günde 1 saatte tempolu yürüyorum canım sende çokmu çatlak varki ?umarım geçer senınkılerdeanladım canım yani çatlaklara sadece günde bir defa mı kullanıyorsun expigment i??
tamam anladım yanlış yazmışım :) evet benin kalçamda var çatlak çok hemde...ben de uygulucam bakalım artık nasıl olacak.....expigmenti batık lekelerine de kullandın mı canım sen?
yaa ne güzel batık olmaması :)) saol cevap için canım..
Ya şey sorucam ben o iki kremi karıştırarak mı sürdün yoksa önce birini sonra diğerinimiiii
Ya şey sorucam ben o iki kremi karıştırarak mı sürdün yoksa önce birini sonra diğerinimiiii
cnım gnul rahatlıgıyla kullan bn bır sene once 20lık tca denedım guzl snuc aldım ama 15 gun ınsan ıcıne cıkamadım sımdı evlıyım tca kullanmam ımkansız esım ne yptın kendıne der kızıyo ztn devmlı krmlenmeme neyse knuya gelelım kucuk bı kapta nohut buyuklugunde expıgment madecassol acnelıyse bepanten renksız vazelın ve lanolın bunları karstır haftada ıkı kez sur ylnız bu karısım cbuk curuyor 2 seferlık hazrla madecassol cılk lekelrıne ıyı glır bpanten cok ıyı bı nelendırıcıdr sıvılce olusumu engeller fydası symakla bıtmez vazelın cıldını kurutmaz lanolın ctlak kremıdır sıkılastırırr cıldı cok nadır yn etkısı cıltte kabarma olur bu gcıcıdr kısa bı sure ara vrrsn olursa bırde cıldını devmlı bpantenle nmlendır bu kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?