Cilt Bakımı Ürünleri acnevit ürünlerini kullanan varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
VARRRRRRRRR ...BEN her akşam suna dumankaya yağlı cilt köpüğü kullanıp ardın dan yüz serumunu sürüyorum.... HAFTADA 1DEFA CLAYOX KıL MASKESı HAFTADA 1DEFA SUNADUMANKAYA PEELıNG ......... CıLDıM BEBEK GıBı OLDU .... SıYAH NOKTA YOK......SıVıLCE YOK....... LEKE YOK.......ARAŞTIR ıSTERSEN ÜRÜNLERı.............

memnunsun yani bende bi kaç kişiye sattım geri dönüşümleri iyi oldu ama ben yine de burada sorayım dedim temizleme jelinide kullanıyormusun

Hayır ayrıntıları yukarıda yazdım canım.... Sadece aknevitin yüz serumunu kullanıyom akşamları... Artık hep kullanırım ben cilde faydası çok.....ama düzgün bi temizleyiciyle cildi temizleyin.... Haftada 1defa peeling ve haftada 1 defa kil maskesi yap............

Hayır ayrıntıları yukarıda yazdım canım.... Sadece aknevıtın yÜz serumunu kullanıyom akŞamları... Artık hep kullanırım ben cılde faydası Çok.....ama dÜzgÜn bı temızleyıcıyle cıldı temızleyın.... Haftada 1defa peelıng ve haftada 1 defa kıl maskesı yap............

selam kızlar ben acneviti 1 aydır düzenli kullanıyorum.serum ve jelini beraber.ve memnunum, siyah noktalarım tamamen yok oldu,gözeneklerim sıkılaştı, sivilce izlerim de düzelmeye başladı. ayrıca imex ın sabununu aldımo onu da tavsiye ediyorum.yıllardır kullanmadığım ilaç kalmadı imex isotrexin, benzamicyn roaccutane hepsini denedim ama tamamen kurtulmak imkansız gibi geliyo.

canım bu kilmaskesi aktarlarda satılan yeşil ve beyaz killerdenmi bahsediyorsun ben yeşil kile yumurta akı karıştırıp öle sürüyorum güzel oluyo ama bu güneş lekelerime bi çare bulamadım.

arkadaşım sen kullandınmı peki böle kremler çok şey vaad ediyor ama sonuçhüsran.dün dr.gittim kimyasal peeling yaparız dedi kışın ama kimyasal peelingde cildi incelttiği için kılcal damarlar çıkardie çekiniyorum yaptırmaya açıkcası.

yanlış kil vermiştir kesin .....bazı aktarlarda kil yerine ak toprak veriyorlar yapısı aynı kil gibi...benimde öyle başıma geldi oyüzden hazır kil maskesi almaya çalışıyorummm...

kızlar kullanlar yorumlara devam etsın lüften ben de alcam serum ve yıkama jelini çok iddalı bir ürün tanıtımı öyle yani,ne kadar sürede etkisini gösteriyor bu ürün?

kızlar kullanlar yorumlara devam etsın lüften ben de alcam serum ve yıkama jelini çok iddalı bir ürün tanıtımı öyle yani,ne kadar sürede etkisini gösteriyor bu ürün?

canım ben 2 aydır kullanıyorum gunde iki defa tamamen geçirmedi henuz tabı ama etklii bir serum. lekelerımı açtı ustelik cildi yatıştırıyo. yanı pudra sürdüğümde pürüzsüz oluyo tamamen benım çok kötuydu cildim stresten heryerımı sıvılce basmıştı izlerine çok ii geldi surekli kullanıcam bende eczacı geçse bile kullanın çıkmasını engeller dedi yüzünün rengını açıyo canlılık katıyo hem de doğal ürün yanma kaşıntı hiç bişi olmuyo ben çok memnunum ve kullanmaya devam edıcem eşim bile farkettiihihoyyyt bu arada yediklerime de biraz dikkat ediyorum çok su içiyorum baya etkili oldu cildim de.. bir de namaz kıldığım için günde 5 kez yıkanıyo tabı cildim makyaj da yapamıyorum o yuzden de sürekli temız oluyoopuyorumnanaktan bu arada imex sabun aldım 18 ytl biraz pahalı gibi ama çok güzel o da kremını kullanmıştım o bırzz yağlı gibi geldi sabunundan memnunum onu da öneririm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…