Açtığı telefon kafamı karıştırdı

kb44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
77
60
8
Çevremden bile değil facebookta konuştuğum öğretmen atama grubundan birinden hoşlandım. Sonra aynı ile atandık. Nisanda aşkımı ilan ettim facebookta.cahillik.o ise ilişkim var dedi. Tabi bir de peşine mi düşeceğim vaz geçtim gitti. Aradan aylar geçti. Ben numaramı yazmıştım nisanda. Dün gece pat bir telefon. Bana diyor ki aday öğretmen dosyası hazırlıyorum yardım eder misin?kafam karıştı. Hiç bir bağımız yok bunla. Facebook grubundan bilirim. Aylardır yazdığım yok. Noldu birdenbire. Fikriniz nedir? Bunu bulunduğu ilçede seminerde bir arkadaşından isteyebilirdi. Şaşkınım. Kendisine hiç bişey hissetmiyorum. Neden bunu yaptı.

Belki nişanlısından ayrılmıştır, zarf atıyodur belkide gerçekten yardım istiyordur. Canınız istiyorsa yardım edin, istemiyorsanız iletişimi kesin. Çokta şey yapılacak bi konu değil bence.

Yani bende bu soruları sorardım.
Ama şunu da sorardım ilk başta aşk ilan ettiğinizde sevgilisinin bilceğini düşünerek haksızlık olacağını düşünerek düzgün bir davranış sergilemiş .E şimdi ne olduda yanaşıyor ozaman ben uzak kalırdım.Sanırım bakmaz ve ilgilenmezdim.Çünkü eğer hala ilişkileri var ise sizde kıvılcım tekrar başlayabilir ve siz üzülürsünüz...

Ayrıldılar mı noldu instagramda aşk sözü yazmıştı profiline. Kıza göndermelik. Silmiş.ama ben daha ilgilenmem

bence eğlence arıyordur boş verin nişanlısından ayrılmış ve de sizi düşünüyorsa zarf atmadan açıkça açılabilir. Dediğiniz gibi aday öğretmen dosyasını aynı ilçedeki başka birinden alabilir yüz vermeyin, pas vermeyin eğlenecesine alet olup üzülmeyin

Arada egomuzun okşanması hangimizin hoşuna gitmiyor ki

Bu da aklınca bir bahaneyle halaa onu düşünüyor musunuz öğrenecek işte.

Ayrıldılar mı noldu instagramda aşk sözü yazmıştı profiline. Kıza göndermelik. Silmiş.ama ben daha ilgilenmem
Yani bencede
Zaten karşınıza neleri çıkar.
Atanmışsınız bence aceleye gerek yok
Belkide size aşkını ilan edecek biri çıkar hayat bu güzelliklerle dolu :)

Yok kuzum bu kadar çabuk vazgeçmeni sindirememiş NET........
Uzak dur gitsin kendine boş vakit değerlendirecek başka birini bulsun, yada açıkca derdi neyse söylesin.
Bu Ali Cengiz oyunlarıyla gelmesin.

ilişkisi bitmiş fırsatı değerlendirmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…