Son zamanlarda dikkatimi çekiyor. KK'da bazı hanımlar konu açıp istedikleri gibi yorum almayınca ya sert çıkışlar yapıyorlar ya da yapılan yorumları görmemezlikten geliyorlar. Neden böyle anlamadım. Sonuçta yapılan her türlü yorumu kabul etmiş olmamız lazım , konu açmayı göze alıyorsak.
Son zamanlarda dikkatimi çekiyor. KK'da bazı hanımlar konu açıp istedikleri gibi yorum almayınca ya sert çıkışlar yapıyorlar ya da yapılan yorumları görmemezlikten geliyorlar. Neden böyle anlamadım. Sonuçta yapılan her türlü yorumu kabul etmiş olmamız lazım , konu açmayı göze alıyorsak.
Kimsenin hiçbirşey için zorunluluğu yok.Canı sıkılmıştır,bunalmıştır konu açar.Daha sonrasında öfkesi gçmiştir,olaya bakış açısı değişmiştir,yada düzelme olmuştur.Ya da cevap verenlerin çoğuna laf anlatmaktan bıkmıştır.Yani herşey olabilir.Bazısı da belki kafadan bir konu uydurmuştur.Çok dikkate almamak gerek.Dünya kadar insan giriyor bu foruma.Son zamanlarda dikkatimi çekiyor. KK'da bazı hanımlar konu açıp istedikleri gibi yorum almayınca ya sert çıkışlar yapıyorlar ya da yapılan yorumları görmemezlikten geliyorlar. Neden böyle anlamadım. Sonuçta yapılan her türlü yorumu kabul etmiş olmamız lazım , konu açmayı göze alıyorsak.
Yasak olduğunu bilmiyordumÜyeler hakkında konu açmak yasak diye biliyorum ben.
Yasak olduğunu bilmiyordum
Uyarınız için teşekkürler , yasaksa editörler kapatırlar diye düşünüyorum.Yanlış biliyor da olabilirim, ama öyle hatırlıyorum sanki. :)
Ama size katılmadan da geçemeyeceğim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?