Açtıkları konuda yorum yapanlara cevap vermeyenler...

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.349
3.044
448
Son zamanlarda dikkatimi çekiyor. KK'da bazı hanımlar konu açıp istedikleri gibi yorum almayınca ya sert çıkışlar yapıyorlar ya da yapılan yorumları görmemezlikten geliyorlar. Neden böyle anlamadım. Sonuçta yapılan her türlü yorumu kabul etmiş olmamız lazım , konu açmayı göze alıyorsak.

bdv acaip agresif form.
kasinin ustunde gozun var deyip dalarlar adama kimi zaman hakli kimi zaman haksiz.
ama objektif te olurlar elestirileri torpuleyip yontup kullanabilirsin.
guruplasmada var vayyyyy can arkadasima kotumsu yorum yapanin vs...
bdv tehlikelidir heyecanlidir da.
cevapta vermezler hos da gormezler.
bir nevi es ailesi gibi action doludur kim neden kizgin bilemezsin :)

ben mesela kendi konumda bazı yorumlara cevap vermedim, açıklamaya çalışayım sevgilim kürt-alevi dedim bir üye ermeni olabileceğini yazmış altında başka yorumlarda da tartışma oldu ermenidir değildir oysa benim dikkate aldığım şey çok farklı sevgilim benim için tanımadığım bir ülkeden de olabilir ben durumu kabullenip başka bir soru sormuştum, benim sorduğum soruya katılmayıp yanıtlamayıp benim aştığım şeyleri bana tekrar eleştiri getirince uzatmak istemediğim için cevap vermiyorum mesajların arasında toplu bir cevap yazdım onu da okuyan olmadı zaten

bende olumsuz yorum yapanlara cevap vermeyenlerdenim ne yalan söyleyim yahu 3 yada 4 kez falan bam yedim bu yuzden napayım yani cevap vermiyorum bu yüzden yoksa ceza alıyorum haddini fazlasıyla aşanlar var ,inadına yapıyorlar maksat karsıdaki insanı sinirlendirip konuştuırmak bundan da zevk alıyorlar malesef...

bazen sınır aşılıyor, sırf aykırı olmak adına konuyu başka taraflara çeken var..
açıkcası bende böyle yapanlara cevap yazmam

Yapılan yorumlara gereksiz sinirlenenlere ben de kızıyorum ama konu açmak demek altında yorum yapan herkese cevap yazma zorunluluğu demek değil bence. Hatta sizi engellemiştir belki hiç görmüyordur yorumları.

Benim de şey çok hoşuma gidiyor mesela sevgilime süpriz yapacağım hanımlar yardım diye açıyor konuyu ve altına bir sürü orjinal, güzel fikir yazılıyor ama kullanıcı Ali Ağaolu'nun uzaktan akrabası modunda sürekli " yok daha değişik bişey istiyorum" "yok onu yapmıştım" "bu değil bu hiç değil" modunda oluyor Yahu napalım bizim de hayal gücümüz belli değil mi

Kimsenin hiçbirşey için zorunluluğu yok.Canı sıkılmıştır,bunalmıştır konu açar.Daha sonrasında öfkesi gçmiştir,olaya bakış açısı değişmiştir,yada düzelme olmuştur.Ya da cevap verenlerin çoğuna laf anlatmaktan bıkmıştır.Yani herşey olabilir.Bazısı da belki kafadan bir konu uydurmuştur.Çok dikkate almamak gerek.Dünya kadar insan giriyor bu foruma.

Hepinize katılıyorum , evet cevap yama zorunlulukları yok ama konusu hakkında sorulan sorulara cevap vermek gerek diye düşünüyorum ben. Sonuçta yardımcı olunmaya çalışılıyor.

Cevaplar hoşuna gitmediğinden olabilir mi?
Herkes telkin amaçlı konu açıyor, yani benim düşündüğüm gibi yorumlar gelsin, ben de rahatlayayım amaçlı.

benim en gıcık kaptığım şey bu sitede
en sinir olduğum konuyu açıp bi daha ilgilenmeyen
girdiği halde başka konulara cevap yazan
çok sıkıştırırım insanları burda ben bu konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…