Açtıkları konuda yorum yapanlara cevap vermeyenler...

En sinir olduğum şeylerden birisi. Sen o kadar kafa patlat yorum yap oralı bile olmasın konu sahibi geçip gitsin.
Anlamak mümkün değil.

Konu kapanmadan ben de yazayim bari:

Ay minnak parmakimda sivilce cikti napmaliyim

2 kg aldim cok kotuyuuuum

Sefgilim beni 3 kere caldirdi niye 4 degil

Satlik ev ilani

Vs.... bunlara uyuz oluyorum

Sevgilim 12 yi 1 geçe kutladı ama arkadaşıma sevgilisi süprüs yapmış benimki yapmadı

Odun kocama testere alıcam yontmak için

Kayınvalidem yan baktı çamura yattı

1.75 boya 55 kiloyum 2 kg fazlam var napayım

Bunlar da benim favoriler

Korkuyor olabilirler mi Bazen nabız yükseliyor gelen tepkiler çok fazlalaşıyor çünkü. Benim şahsen sitede hemen herkes hakkında bir yorumum var iyi bi gözlemciyimdir Ona göre cevap veriyorum insanlara. Ama bazıları konuyu saptiranlarla, üslubu sert olanlarla tartışmamak için yazmıyor olabilirler

Cok optimist bir yaklasim

Gayet olumlu,yapıcı yorumların da havada kaldığı oluyor.Yani tartışmamak adına cevap verilmiyor değil.
Hatta tam aksine sadece kötü yorumlara cevap verenler var.
En son bir üye alışveriş hakkında konu açmıştı.Bir sürü öneri geldi tık yok.
Birisi zevksiz olabilirsin dedi diye anında giriş yaptı:)

Benim favorim,derdine dert katanlar.Misal kayınvalidesi gözünün üzerinde kaşın var demiş.
Ee ne var bunda deniyor.Ama siz bilmiyorsunuz aslında bebeğimi düşürünce oh olsun dediydi,hatta bir gün beni dövmeye kalkıştı bla bla...
Derdi yetersiz bulursan mutlaka yettiriyorlar.

Ne oldu kiz soyle atlayip geleyim

Kop gel bacım kop gel Yahu hem kayınvalide, erkekler, kocalar, abiler, eltiler, toplum baskısı diye şikayet edip edip hem de burada çirkin ve hadsiz yorumlar yapan hemcinslerimden sıkıntım! Bir kez boşandıysan tü kaka, evlenmeden birlikte olduysan basit kadın, günahkar , farklı fikir belirttiysen seviyesiz.. Noluyo ya!

Iyi de canim 80 cesit kadin var hepsi senin kadar gelismis ve acik goruslu olmayabilir. Sen ona butun bi manzarayi gostermek istesen de insan pencereden bakmakta diretiyorsa gosteremezsin, anlatamazsin. Ayrica salla yav burasi sanal bi yer takma

Iyi de canim 80 cesit kadin var hepsi senin kadar gelismis ve acik goruslu olmayabilir. Sen ona butun bi manzarayi gostermek istesen de insan pencereden bakmakta diretiyorsa gosteremezsin, anlatamazsin. Ayrica salla yav burasi sanal bi yer takma

Gelişmiş miyim ben kız kendi yutar salkımı misali kendime hayrım yok bilseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…