o yüzden çakal karlos üye adı vermemiş genelden girmişÜyeler hakkında konu açmak yasak diye biliyorum ben.
o yüzden çakal karlos üye adı vermemiş genelden girmiş
kocişimBen en çok 'kocişim kocişim'leri seviyorum. :)
Adamın yemediği halt kalmamış, şiddet, aldatma her şey var, niye duruyorsun diyoruz sonra şak bi cevap 'ama benim kocişim özünde çok iyi bi insan taam mı'
Konu kapanmadan ben de yazayim bari:
Ay minnak parmakimda sivilce cikti napmaliyim
2 kg aldim cok kotuyuuuum
Sefgilim beni 3 kere caldirdi niye 4 degil
Satlik ev ilani
Vs.... bunlara uyuz oluyorum
Korkuyor olabilirler miBazen nabız yükseliyor gelen tepkiler çok fazlalaşıyor çünkü. Benim şahsen sitede hemen herkes hakkında bir yorumum var iyi bi gözlemciyimdir Ona göre cevap veriyorum insanlara. Ama bazıları konuyu saptiranlarla, üslubu sert olanlarla tartışmamak için yazmıyor olabilirler
Olabilir cani cevap vermek istemez vermez yani
Ben de bazen gozlerimi devirip cevap yazmiyorum sacma yorumlara, bazen bildirim gelmiyor ya da gormeyip unutuyorum
En güzeli. Ben mesela şu an çok sinirlendim.
Ne oldu kiz soyle atlayip geleyim
Kop gel bacım kop gelYahu hem kayınvalide, erkekler, kocalar, abiler, eltiler, toplum baskısı diye şikayet edip edip hem de burada çirkin ve hadsiz yorumlar yapan hemcinslerimden sıkıntım! Bir kez boşandıysan tü kaka, evlenmeden birlikte olduysan basit kadın, günahkar , farklı fikir belirttiysen seviyesiz.. Noluyo ya!
Iyi de canim 80 cesit kadin var hepsi senin kadar gelismis ve acik goruslu olmayabilir. Sen ona butun bi manzarayi gostermek istesen de insan pencereden bakmakta diretiyorsa gosteremezsin, anlatamazsin. Ayrica salla yav burasi sanal bi yer takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?