Acun Ilıcalı, Eşi Zeynep Ilıcalı'dan Boşanıyor

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
Acun Ilıcalı, Eşi Zeynep Ilıcalı'dan Boşanıyor
Ünlü televizyoncu uzun süredir ayrı yaşadığı 13 yıllık eşi ve 2 kızının annesi Zeynep Ilıcalı'dan boşanma kararı aldı.

TV 8'in patronu Acun Ilıcalı uzun süredir ayrı yaşadığı 13 yıllık eşi, 2 kızının annesi Zeynep Ilıcalı'dan boşanma kararı aldı.
AVUKATI BOŞANMA DİLEKÇESİNİ VERDİ
Acun Ilıcalı'nın avukatı boşanma dilekçesini dün Çağlayan Adliyesi'ne verdi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı 2003 yılında evlenmişti.
acun-ilicali-zeynep-ilicali-bosaniyor-8080293_2385_m.jpg

çok geç kaldı da ,kadın da bayağı akıllıymış hani ve gurursuz istediğini almadan adamın peşini onca yaşanana rağmen asla bırakmadı

Beklenen son.maalesef bu boşanmadan dünyaları alsa da acaba diğer eşini ve çocuğunu boy boy mutluluk dolu dünya dört bir köşesinde ki gezilerindeki fotoğraflarıyla görünce içi gitmiyecek mi.bğtğn bunlar Zeynep hanımın hakkı olmalıydı.

Bunlar boşanmamışmıydı ya :KK53:

Hatta Acun genç bir hatunla birlikte degil miydio_O

benimde anlamadığım başkalarıyla gezip tozup çocuk yapan bir adam...boşanmamak için ısrar neden...para ??
üzülüyorum gerçekten..sonra bizim insanımızda örnek alıyor..değerlerimiz bukadar çabuk mu kayboluyor...haaa baştan ben artık boşanmak istiyorum deyip karısı yok dediyse bilemem...ama paradan önemli şeyler var...

Boşanmadan çocuk yaptı genç hatundan
Oo ben bayagi geri kalmışım magazinden:KK45:

benimde anlamadığım başkalarıyla gezip tozup çocuk yapan bir adam...boşanmamak için ısrar neden...para ??
üzülüyorum gerçekten..sonra bizim insanımızda örnek alıyor..değerlerimiz bukadar çabuk mu kayboluyor...haaa baştan ben artık boşanmak istiyorum deyip karısı yok dediyse bilemem...ama paradan önemli şeyler var...
:KK9::KK9::KK9:

Back
X