Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynı syi soracaktım. ebaydan siparis ettim bu aksam. satıcıya da not yazmıstım benim duzensiz adetlerim dye. nasıl kullanılacagını da yazar ısınız diy. ama kadın demis ki "organic chasteberry seeds-only woman!" demis. (organik hayıt tohumları-sadece kadın) e ben de medikal oldugu icin oyle yazdı sanıp soru sormustum:) kadın da bana demis ki duzensiz adetlerin icin uzgunum ben de de aynı sorun var!!!! sasırdım tabi eyvah dedim kadına da yaramamıs. dedi ki bana bu tohumla yetistirmek icin yemek icin dgil dedi:) bilmiyormus yendigini.
geyik bir yana Elif26 cım tohumu bana tarif et ki gelirse yanlıs bir sey yutmayalım. bir de tohum eger ufanıyorsa hemen yenmeliymis yoksa oksijenl temasında bazı ozelliklerini yitiriyormus.
boyle sekli semali nasıl? ezecez mi? ben de bala karıstırayım. yoksa suya mı karıstırıyoruz?
bu arada sauna ve bhar odalarına gitmeye krar verdim. sıcaklıgın gercekten tkili oldugu kafama cok yattı. bir arkadas var. kısın cine hep cıtcıtlı atletlerden giye yazın da atletsiz gezmez. evlendi sak diye 2. ay hamile kaldı.usutmedi tabi hicbiryrini. sıcacık. kıskanmadım degil hani. valla nur topu gibi bir kızı var simci. 6 gunluk. darısı basımıza.
arkadaslar hayıt tohumunu ezmeyin. suyu normal kaynatın sallama cay demler gibi, 1 tatlı kasıgı hayıt tohumunun ustune kaynar suyu aktarın ve bardagın yada neyde ise o kabın ustunu kapatın hava almasın. o kendi kendine o sekilde demlensin bi 10 dk. demlendikten sonra suzgecten suzerek suyunu icin. suyu biraz bogaz yakıo ben içine sallama adacayı ve papatcayı+bal katıyodum ve 27 gune dustu reglim cok sukur. hemde hayıt cok etkili haberiniz olsun ama yumurtlamadan sonra içmeyin bebeginiz duser Allah korusun