Ada ismi unisex mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günah mı ne ya hangi devirdeyiz hala ismin günah mı değil mi diye mi düşünüyorsunuz? bu arada dine yeni güncelemeler de geldi bi bakın madem

Ada diye bir erkek ismi yok yani duymadım.

Unisex isim niye günah olsun ayrıca, hem kadın hem erkek Gökçe tanıyorum kime koyarsan koy çok güzel bir isim Allahın işi yok kağıdı kalemi alıp bu isim bazı erkeklerde de var bu kızın annesi cehennemlik olsun mu diyecek :KK51:

Yaani. Bir arkadaşımın babasının ismi Aynur. Şimdi Aynur ismi unisex değil bildiğim kadarıyla, çocuğunun ismini Aynur koyanlar neden durduk yere günaha giriyorlar.

Arkadaşlar merhaba. Kızım olursa Ada ismini koymak istiyorum. Ama erkeklere de bu ismin verildiğini ilk defa duydum. O yüzden kararsızım. Unisex isim günah mıdır
Canım anlamı kötü olmayan bütün isimler çocuğa koyulabilir. Ada ismi dinimize göre cahizdir. Ki bende kızım olursa Ada koymayi düşünüyorum 🤗

Kızımın ikinci ismi Ada. Oglumun ismi de unisex bi isim. Gunah mi konusuna yorumum yok.

Bir arkadasim vardi erkek. İsmi Nuray'di.🤷‍♀️ Bulgaristan gocmeniymis orada unisexmis bu isim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X