Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe estağfurullah neden günah olsun unisex isim. Benim oğlum oldu ikinci ismi unisex yani ne olackArkadaşlar merhaba. Kızım olursa Ada ismini koymak istiyorum. Ama erkeklere de bu ismin verildiğini ilk defa duydum. O yüzden kararsızım. Unisex isim günah mıdır
Ada diye bir erkek ismi yok yani duymadım.
Unisex isim niye günah olsun ayrıca, hem kadın hem erkek Gökçe tanıyorum kime koyarsan koy çok güzel bir isim Allahın işi yok kağıdı kalemi alıp bu isim bazı erkeklerde de var bu kızın annesi cehennemlik olsun mu diyecek![]()
Benim ismim de Norveç 'te erkek adiymisYaani. Bir arkadaşımın babasının ismi Aynur. Şimdi Aynur ismi unisex değil bildiğim kadarıyla, çocuğunun ismini Aynur koyanlar neden durduk yere günaha giriyorlar.
Anil ve cihan diye kiz isimleri mi var? Sasirdim.Niye günah olsun ya, ne alaka?
O zaman deryalar,denizler ,anıllar,cihan'lar hep günah![]()
Kız cihan var mı yaNiye günah olsun ya, ne alaka?
O zaman deryalar,denizler ,anıllar,cihan'lar hep günah![]()
Cihan 1 tane gördüm. 3-4 tane Anıl gördümAnil ve cihan diye kiz isimleri mi var? Sasirdim.
Canım anlamı kötü olmayan bütün isimler çocuğa koyulabilir. Ada ismi dinimize göre cahizdir. Ki bende kızım olursa Ada koymayi düşünüyorumArkadaşlar merhaba. Kızım olursa Ada ismini koymak istiyorum. Ama erkeklere de bu ismin verildiğini ilk defa duydum. O yüzden kararsızım. Unisex isim günah mıdır
Kız cihan var mı ya
Tanıdığım tüm anıllar kadındı:)Anil ve cihan diye kiz isimleri mi var? Sasirdim.