Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha anlasılır olması acısından yazıyorum. bı ılac kür yada normal bır bıtkı cayı eger kullanımı sonrası dusuge sebebıyet verebılır dıye uyarılıyorsa bırılerı dusuk yapmıs demektır. havadan sallamıyorlar:) ama su soruyu okuyunca nedense dusuk yapmak ısteyen bırı oldugunu dusundum..Yukdarıda sorduğum gibi sadece deneyenler ve yapanlar yazsın lütfen
zaten eskı konuna baktım dedıgım gıbıymıs.istediğini düşünmekte özgürsün cnm
aferin sanaaa bak ne kadar akıllı ve düşüncelisinzaten eskı konuna baktım dedıgım gıbıymıs.
Doktora gitsenYukdarıda sorduğum gibi sadece deneyenler ve yapanlar yazsın lütfen
hiç aklıma gelmemişti biliyormusun ..çok sağol ya gerçektenDoktora gitsen
Denemeyenler yazamıyormu..Yukdarıda sorduğum gibi sadece deneyenler ve yapanlar yazsın lütfen
senın saglıgını dusunuyor mıllet de ınsan gıbı cvp verıyor her ne kadar agzın bozuk ve saygısız olsan da ... neyse. tek basına yapmadıgına gore cocugu baba kişisinden ıste parasını. ölme dıye soyluyorum. ya da cocugu dusuremeyıp sakatlayıp bı de tovbe yarabbım hayat karartma dıye...aferin sanaaa bak ne kadar akıllı ve düşüncelisin
Hiişttt sakin sana sebin sağlığın önemli diyoruz anlamıyorsunhiç aklıma gelmemişti biliyormusun ..çok sağol ya gerçekten
Kib yeterli..senın saglıgını dusunuyor mıllet de ınsan gıbı cvp verıyor her ne kadar agzın bozuk ve saygısız olsan da ... neyse. tek basına yapmadıgına gore cocugu baba kişisinden ıste parasını. ölme dıye soyluyorum. ya da cocugu dusuremeyıp sakatlayıp bı de tovbe yarabbım hayat karartma dıye...
Yaparken kimseden akıl almadığınza göre hamile kalınca o aklınızı kullanın ozaman burda size bu konuda kimse yardımcı olamaz böyle dik ve ters cvp vermenize gerek yokhiç aklıma gelmemişti biliyormusun ..çok sağol ya gerçekten
Bak senin yerine düşünmüş oldum. İstersen randevu da alayımhiç aklıma gelmemişti biliyormusun ..çok sağol ya gerçekten