Adaçayı ile düşük yapan var mı ?

Yukdarıda sorduğum gibi sadece deneyenler ve yapanlar yazsın lütfen
daha anlasılır olması acısından yazıyorum. bı ılac kür yada normal bır bıtkı cayı eger kullanımı sonrası dusuge sebebıyet verebılır dıye uyarılıyorsa bırılerı dusuk yapmıs demektır. havadan sallamıyorlar:) ama su soruyu okuyunca nedense dusuk yapmak ısteyen bırı oldugunu dusundum..

Düşürmeye çalışacak kadar istemiyorsanız tutun şeyinizi, doğru düzgün korunun. İki üç yöntemle korunun. Umarım operasyona para vermek yerine beleş düşürme yöntemleriyle hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız. Böyle bir anneyi hiçbir bebek hak etmiyor zaten.

aferin sanaaa bak ne kadar akıllı ve düşüncelisin
senın saglıgını dusunuyor mıllet de ınsan gıbı cvp verıyor her ne kadar agzın bozuk ve saygısız olsan da ... neyse. tek basına yapmadıgına gore cocugu baba kişisinden ıste parasını. ölme dıye soyluyorum. ya da cocugu dusuremeyıp sakatlayıp bı de tovbe yarabbım hayat karartma dıye...

senın saglıgını dusunuyor mıllet de ınsan gıbı cvp verıyor her ne kadar agzın bozuk ve saygısız olsan da ... neyse. tek basına yapmadıgına gore cocugu baba kişisinden ıste parasını. ölme dıye soyluyorum. ya da cocugu dusuremeyıp sakatlayıp bı de tovbe yarabbım hayat karartma dıye...
Kib yeterli..

hem burda insanlardan fikir almak için konu açıyorsun hemde fikir verenlere havadan havadan beyinsizce cevap veriyorsun !!
5 dakikalık zevk içinde olduğun aklında kendi sorununu kendin çöz o zaman

Back
X