Premature Bebekler adalat crono yardımm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba ben de 1 haftadir erken dogum tehlikesi nedeniyle adalat 30mg gunde iki defa kullaniyorum. Yine de ara ara kasilma oluyor. Bazen bebek hareketleri azaliyor ya da bana oyle geliyor. Bebegini saglikla kucagins alanlar adalat kullaninca kacinci haftada dogum yaptiniz...

Bende kullandım adalati hemde 3 aylıkken başlamıştım doğuma kadar kullandım 40.haftada doğum yaptım hatta bi ara korktum gelmicek mi diye :) içini rahat tut gerçekten işe yarıyo o ilaç

Hanımlar allah hepimizin yardımcısı olsun.Be3nde 23.haftadan beri erken doğum tehtidiyle 5 defa hastanede yattım 3er 5er gün ve ozamandan beri adalat ve progestan içiyorum. iki kere doğuruyorum die hastaneden 32 hafta öncesi yoğun bakımı olan hastanelere sevk edildim çok şükür doğmadı en son adalatı bana 4 saatte bir olarak verdiler doktorumdan detaylı açıklama istedim.Çok fazla vermek istememizin sebebi bebekten ziyade anneye kalp çarpıntısı yaptığı için sonuçta kalp ilacı ama her yerde bu ilaç kabul edilmiştir bebek içinse en zarar verici şey erken doğumdıur sabret dedi.dün hastaneden çıktım sevk olmuştum gene doğum için özel bi hastaneye ve ordaki doktor bıraktırmıştı tümünü bugün çok sertleşme başladı gene başladım adalatıma.tavsiye verecek durumda değilim ama şunu biliyorumki stres ve hareket çoğaltıyor benimkini nst de 90 lara çıkan sancı birimim bebek doğmak üzere ve çok erken sıkıntı olabilir dedikten sonra oldu stres yapmayın allah ömür verdiyse hepimiz kucağımıza alıcaz.

Merhaba kzlar,

Bende 24. Haftada açılma nedeni ile acil serklaj oldum. Ve Crp değerime 28e çıkmıştı. Doktorum Adalat ve klacid antibiyotik verdi. 2 haftadır enfeksiyonum dusmuyor 12 de takıldı... erken doğum riskim var ve bir bebegimin enfeksiyon nedeni ile suyu azaldı kaybetme riskim var :( şimdi 27 haftaya girdim 3 haftadır yatak istihareti yapıyorum. Dün bebeklerim çok hareketliydi bugün ise ara ara hissediyorum bu normal mi bilmiyorum. neredeyse her hafta hastaneye gidiyorum. Bu iki hafta gitmeden diorum. Kafam karma karışık psikoloji m bozuldu. Dua edin bize lütfen olur mu

Merhaba kzlar,

Bende 24. Haftada açılma nedeni ile acil serklaj oldum. Ve Crp değerime 28e çıkmıştı. Doktorum Adalat ve klacid antibiyotik verdi. 2 haftadır enfeksiyonum dusmuyor 12 de takıldı... erken doğum riskim var ve bir bebegimin enfeksiyon nedeni ile suyu azaldı kaybetme riskim var :KK43: şimdi 27 haftaya girdim 3 haftadır yatak istihareti yapıyorum. Dün bebeklerim çok hareketliydi bugün ise ara ara hissediyorum bu normal mi bilmiyorum. neredeyse her hafta hastaneye gidiyorum. Bu iki hafta gitmeden diorum. Kafam karma karışık psikoloji m bozuldu. Dua edin bize lütfen olur mu
Allah yardımcın oldun inşallah Can'ım . Rabbim sağ salim kavuştursun bebeklerine

Kremalicorek merhaba ben de seninle aynı durumdayım. Anladığım kadarıyla senin gebeliğin ikiz. Bende 20. Haftada acil serklaj oldum. Evde sürekli yatiyorum. Ara ara kasılma ve sertlesmelerim oluyo adalati kullanıyorum. Diken ustunde yaşamak gibi gerçekten çok zor ve seni anlıyorum. İnşallah bebeklerimizi sağ salim rabbimin izniyle kucagimiza alırız. Su anki durumun nasıl merak ettim seni. Geçmiş olsun arkadaşım.

Kızlar selamlar,bende dün akşam aşırı kasılma ile acile gittim.erken doğum bulgusu yok,nst de sancı yok çok şükür.doktor adalata başlattı tedbir amaçlı.30mg günde iki defa.sizdede tansiyon düşüklüğü yaptımı,kasılmalara iyi geldimi?bebeğe zarar verirse die endişeliyim.25.haftamdayım kasılmalar 15-20dk da bir oluyo.bazen daha kısalıyo bazen daha uzuyo süresi.of ne zor tetikte durmak :(

Kızlar selamlar,bende dün akşam aşırı kasılma ile acile gittim.erken doğum bulgusu yok,nst de sancı yok çok şükür.doktor adalata başlattı tedbir amaçlı.30mg günde iki defa.sizdede tansiyon düşüklüğü yaptımı,kasılmalara iyi geldimi?bebeğe zarar verirse die endişeliyim.25.haftamdayım kasılmalar 15-20dk da bir oluyo.bazen daha kısalıyo bazen daha uzuyo süresi.of ne zor tetikte durmak :KK43:
Ben de baş ağrısı yaptı ama kasılmalarıma iyi geldi Can'ım . Merak etme bebeğe zarar vermez , benim doktorum baya iyi alanında Prof.. Eminim zararlı birşey vermez

Ben de baş ağrısı yaptı ama kasılmalarıma iyi geldi Can'ım . Merak etme bebeğe zarar vermez , benim doktorum baya iyi alanında Prof.. Eminim zararlı birşey vermez
Canım saol cevabın için benim doktorumda profesor izmir kent hastanesi.seninde kasılman çok mu?benim baya çoktu dün akşam 10dk da 3kere falan oldu.sabah ilk ilacı içtim.etkisi hemen başlıyormu yoksa zamanla daha fazla etki mi gösteriyor?Allah seninde yardımcın olsun

Canım saol cevabın için benim doktorumda profesor izmir kent hastanesi.seninde kasılman çok mu?benim baya çoktu dün akşam 10dk da 3kere falan oldu.sabah ilk ilacı içtim.etkisi hemen başlıyormu yoksa zamanla daha fazla etki mi gösteriyor?Allah seninde yardımcın olsun
Açıkcası son Zaman'larda pek olmuyordu Can'ım çok şükür.. bi ara gün içinde oluyordu bir kaç defa hatta ben çocuğun kafası falan diye hayal ediyordum.. Sonra doktor kasılma dedi ve ilacı üç gün kullanmamı istedi .Üç günden sonra ilacı bıraktım ve kasılma devam etmedi o yüzden tekrar almadım . En son 2 gün önce sandalyeden kalkarken müthiş bi kasılma oldu doğrulamadım bile , doktoru aradım Adalat dedi bir tane aldım yine geçti .. Bugün bir kez kasılma oldu .. Aynı haftadayız belki bu haftalarda normaldir ? Senin doktorun bununla ilgili birşey dedimi?

Açıkcası son Zaman'larda pek olmuyordu Can'ım çok şükür.. bi ara gün içinde oluyordu bir kaç defa hatta ben çocuğun kafası falan diye hayal ediyordum.. Sonra doktor kasılma dedi ve ilacı üç gün kullanmamı istedi .Üç günden sonra ilacı bıraktım ve kasılma devam etmedi o yüzden tekrar almadım . En son 2 gün önce sandalyeden kalkarken müthiş bi kasılma oldu doğrulamadım bile , doktoru aradım Adalat dedi bir tane aldım yine geçti .. Bugün bir kez kasılma oldu .. Aynı haftadayız belki bu haftalarda normaldir ? Senin doktorun bununla ilgili birşey dedimi?
Benim çok sık olduğu için doktor tedirgin oldu.günde 10defa ya kadar normal bu dönemde olur ama daha fazla olursa kontrol şart dedi.kontrol oldum erken doğum bulgusu yok şükür sancıda yok.doktor oyüzden adalata başlattı.benimde kesermi bilmiyorum.evet bebek sandığımız aslında kasılmaymış.biyere toplanıyo gibi kafayı yada popoyu dayıyo biyere gibi sertleşiyo çok kötü.doktorum 28.haftaya kadar getirdikmi gerisi kolay dedi.çok paniklemedi aslında sanırım erken doğum bulgusu görmediği için.inşAllah zamanında doğar bebeklerimiz...

slm kızlar bende 33+3 haftalık hamileyim dünden beri az miktarda kahverengi akıntım oluyor doktora gittim bugün.nst de sancı çıktı ve rahim boyunda çok az bi kısalma var dedi.bana 8 saatte bir kullanmam için adalat 30mg verdi kullanmaya başladım ama kalp ilacı olduğu için korkmuyor değilim hayırlısıyla 36 haftalık olunca bırakıcam ilacı ama o zamana kadar bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum.yarın yeniden nst ye giricem bakalım artık inşallah çok fazla ilaca ihtiyaç kalmaz.:KK64:

Adalat ve bol su günde 2 litre falan bende 2 ay kullandım bu ilacı evet işe yarıyor ama tabi dinlenmekte önemli .

Mrhb 27. Hafta ikiz bebekler bekliyorum,ilk hamileligimde son zamanlar gunde 12 tane nidilat ictim yinede erken dogurmami engellemedi,suanda adalat 30 kullaniyorum ve kasilmalarim tamamen kesildi diyemem acikcasi dr un risk almamak icin verdigini dusunuyorum ilk kutumu bitirip birakmayi dusunuyorum sizce yanlis mi davranirim

Back
X