Premature Bebekler adalat crono yardımm

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar selamlar,bende dün akşam aşırı kasılma ile acile gittim.erken doğum bulgusu yok,nst de sancı yok çok şükür.doktor adalata başlattı tedbir amaçlı.30mg günde iki defa.sizdede tansiyon düşüklüğü yaptımı,kasılmalara iyi geldimi?bebeğe zarar verirse die endişeliyim.25.haftamdayım kasılmalar 15-20dk da bir oluyo.bazen daha kısalıyo bazen daha uzuyo süresi.of ne zor tetikte durmak :KK43:
Merhaba ben de yeni basladim adalat bir zararini veya yan etkisini gordunuz mu cok tedirgin oluyorum kullanirken

MERHABA KIZLAR BEN DE 31+1 DEYİM . DÜN AKŞAM KAHVERENGİ LEKELENME OLDUM. DR A GİTTİM İLK DEFA MUAYENE VE NST YAPTIK ERKEN DOĞUM ŞÜPHESİ YOK, NST DE NORMAL ÇIKTI, VE AÇIKLIK DA 1CM DEDİ. BEN ZATEN VİTAMİN VE DEMİR KULLANIYODUM ŞİMDİ BANA DOKTORUM MAGNEZYUM, PROGESTAN VE ADALAT İLACI YAZDI KULLANMAYA BAŞLIYCAM AMA KORKUYORUM DA KULLANAN VE SIKINTISIZ BİR ŞEKİLDE BEBEĞİNİ DÜNYAYA GETİREN BİRİLERİ VAR MI ACABA ARANIZDA ? YARDIM EDİN LÜTFEN.!

Hdou4225. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/hdou4225.823055/ .

MERHABA KIZLAR BEN DE 31+1 DEYİM . DÜN AKŞAM KAHVERENGİ LEKELENME OLDUM. DR A GİTTİM İLK DEFA MUAYENE VE NST YAPTIK ERKEN DOĞUM ŞÜPHESİ YOK, NST DE NORMAL ÇIKTI, VE AÇIKLIK DA 1CM DEDİ. BEN ZATEN VİTAMİN VE DEMİR KULLANIYODUM ŞİMDİ BANA DOKTORUM MAGNEZYUM, PROGESTAN VE ADALAT İLACI YAZDI KULLANMAYA BAŞLIYCAM AMA KORKUYORUM DA KULLANAN VE SIKINTISIZ BİR ŞEKİLDE BEBEĞİNİ DÜNYAYA GETİREN BİRİLERİ VAR MI ACABA ARANIZDA ? YARDIM EDİN LÜTFEN.!

Hdou4225. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/hdou4225.823055/ .

Canım ben bir hafta kullanıp bıraktım ama uzun sure kullanan arkadaşlardan sorun yasayan duymadım.Bebegım 37.haftada dogdu.Sancı veya acılma olmadan hem nişanım hem suyum geldi. Sonrasında 110a vuran sancıyı ragmen acılmam olmadığı için spinal sezeryanla dünyaya geldi kızım.Ilacın zararını soyledıgım gıbı duymadım da gormedım de Allah'a sukur

Ilk gebeliğimde ağrı çıkınca 24 . Haftadan itibaren kullandım 36. Haftada doğum yaptım 2440 gr doğmuştu. Şimdi 5 yaşında çok şükür Bu gebeliğimde 35 +3 de kasılmalarım başlayınca tekrar adalatlı günlerimize geri döndük . Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz adalat candır..

Back
X