Merhaba, ben 30. haftamın bittiği gün birkaç hafta önce trafik kazası geçirdim ve direkt darbeyi ben aldım. Acil hastaneye kaldırdılar NST'de sancılar çıktığından doğumu durmak için ilk gün Adalat verdiler, 2 gün bebeğin ciğerlerini geliştiri iğne yaptılar ve 3 gün boyunca da belirli saat aralıklarıyla Nidilat verdiler. Bunların rahim açılmasını engellemek ve doğumu durdurmak için yapıldığını söylediler. Ben diğer vücut ve çatı ağrılarımdan dolayı çarpıntı filan anlamadım zaten normalde de zehirli troidim olduğu için çarpıntım hep oluyor ama çok terlediğimi farketmiştim belki bu ilaçlar, iğneler ve sürekli serum takviyesi yapılıyordu oyüzdendir. Normalde yürüyüş, yorulmak ve stres yasak ama geçtiğimiz günlerde doktor kontrolüm olduğu için mecburen ayakta kalmıştım ve ertesi günlerde birkaç gün boyunca biraz lekelenme gibi kanamam oldu, şimdi yine zorunlu dinlenme modundayım, bir de sürekli bebeğimin hareketlerini dinliyorum. Siz epey atlatmışsınız artık sona daha yakınsınız, darısı benim başıma. İnşallah bebeklerimiz aceleci davranmaz da zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelişimlerini tamamlayarak gelirler...