[h=6]''Yufka yüreğini herkeze açarsan , kol böreği olarak sana geri döner. '' diye bir söz vardır..[/h]Çok tutarım bu sözü.
Allah herkesin gönlüne göre versin derim hep, ve benim canımı yakanların da bir bir canının yandığını gösterir Allah çok şükür... sen içini ferah tut, haksızlık ya da kötülük karşılıksız kalmıyor... sen de görüyorsun, o anlamış anlamamış bu konuda yapacak bir şey yok ki canım ya, ben ne yaptım da bu benim başıma geldi demiyorsa kendi bileceği iş o... tek tavsiyem kendince affedip Allaha havale etmen, çekim yasasıbunu yaptığımdan beri çok güzel bir hayatım var şükür ki..
Doğru canımda..
Nebiliyim Kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı ya..
insanlar çok kötü..
ve ben çok yoruldum
Ben affediyorum da kalbim kırıldığıyla kalıyor..
insanoğlu, herkes bi değişik canım.. iyi,kötü,kıskanç,samimiyetsiz,bencil,nankör ws ws..
sen kendi işinde ol.. karşındakinin güvenilir olmadığını görmek ve verdiğin emekler bile seni üzmesin
sınırlarını bilsinler ve senin kalbini kırmaya bile kalkmasınlar..
konulardaki yazdığın cevaplarını bile son satırına kadar okuyorum,çok güçlü bir karakter izlenimin var bende.. o yüzden ''yoruldum'' deme..
hayatta yapılan herşeyin bi karşılığı bedeli vardır.. insanların başına ne geleceği(iyi yada kötü)hiç belli olmaz.. Allah'a şükret ve dualarını eksik etme,kendini daha iyi hissettirecektir sana..
Can yakanlarında çok kere tepe taklak olup, alt üst olduğuna şahit olmuşuzdur.. senin biraz tadın yok diye, enerjin düşmüş..kendine gel,kendine iyi bak
k.validen sana bişey der aman dersin o büyüğün eşinin annesi sus,
arkadaşın bişey der aman şurda arkadaşız boşver dersin geçersin,
baban bişey söyler babandır döverde severde olur sus,
eşin bişey yapar aman sus çocukların hatrına sus,
Yengen sana kötülük yapar (onu huyu öledir) arada ağbin vardır sus,
Eltin laf sokar aman sen idare et o kötülüğüyle kalsın boşver sus,
Yolda biri sana laf atar aman kavga çıkmasın sus,
Sustukça sıra bizede geliyor... Yaşasın kötülük
Canim galiba arkadaslarinda dedigi gibi Allaha havale etmek........bu arada bende cok yorulanlardanim
sen kendini bil,dürüst ol yeter,insanlari degistirmek zor
Doğru da canım Allaha haval ediyorum ediyorum Bi işe yaramıyo..
İsyan etmek istemem tabi ki..Ama millet işini kendi hallediyor ne güzel..
insanları değiştirmek zor evet..doğru canım..En iyisi kendimiz değişmeli..
Daha bi acımasız olmalı mutlu olabilmek için..
Evet kendimiz beklentilerden kurtulmaliyiz....
ama canim sen dur,öyle hemen olmaz daima hersey Allaha havale etsende....bazen o kisi yiilar sonra bulur ettigini bazende aninda.
kız yine kim üzdü seni.kıyamam.boşver ya amaaaaaaaan.senin canını sıkan insanları çevrenden uzaklaştır.valla peygamber değiliz sabredelim havale etmeklede rahatlamıyor insanın içi o yüzden uzak durmak.
uff canımı sıkıyolar yiiaaa
Herkes üzüyo bi kişi değil valla..:84:
Sinir hastası olup çıkcam yakında
canim bosver ya sikma canini, böyle lafini bilmeyen insanlar okadar cokki gül gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?