Adalet Bu mu Sizce?

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
Şu an acayip sinirliyim..!
Olayı anlatmıycam ama mesela bir olayda ben içimden kötü birşey söylemek kötü bir şey yapmak gelse Ay günah, Ay yazık,Aman kırılmasın diye davranırım. Hepte dua eder(d)im Haval ederim uğraşmam.
Haklı olduğumda kesindir mesela..
Amma velakin ben bunları yaparken o kötülük yapan kişi .."haa benim başıma bak şu geldi ben silenzioya böyle davranmıştım da böyle oldu" demez aksine mutlu mesut yaşar..
Üstelik öyle büyük Kul hakları yiyen kişiler bunlar..
Yada sadece bana değil..
Bu dünyada Kötülük yapmadan mutlu olunmaz mı ya?
Ciddi soruyorum. zaten dua etmeyi filan bıraktımda artık!
Ne büyük bir haksızlık değil mi?
Şu an kendimi çok üzgün hissediyorum..Ama dua bile etmiyorum..Çünkü sanırsam benim dualarım o kişiye çok çok iyi olarak gidiyor..ben haval ediyorum o mutlu oluyor..
Çok kırgınım kızgınım üzgünüm..
İLLA Kİ KÖTÜ MÜ OLMAK LAZIM YAA! ADALETMİ BU!

bilmiyorum ya..
işte ben bunları diyorum başıma bişiy gelir korkusuyla söylüyorum allah korkusuyla..
ama kötülük yapanların başına birşey gelmiyo farka bak..

Allah herkesin gönlüne göre versin derim hep, ve benim canımı yakanların da bir bir canının yandığını gösterir Allah çok şükür... sen içini ferah tut, haksızlık ya da kötülük karşılıksız kalmıyor... sen de görüyorsun, o anlamış anlamamış bu konuda yapacak bir şey yok ki canım ya, ben ne yaptım da bu benim başıma geldi demiyorsa kendi bileceği iş o... tek tavsiyem kendince affedip Allaha havale etmen, çekim yasası bunu yaptığımdan beri çok güzel bir hayatım var şükür ki..

Doğru canımda..
Nebiliyim Kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı ya..
insanlar çok kötü..
ve ben çok yoruldum
Ben affediyorum da kalbim kırıldığıyla kalıyor..

evvet insanlar cook kötüü. aynı şeyleri bende senin gibi yaşıyorum tabi bi çok kişiye oluyodur..sen kırmamak için güzel davranır bişileri kapatmaya calışırsın ama gün gelir aynısını yaşamassın ..hayattta insanlarda cok kötüler.. kmseye güvenim kalmadı mesela benim.. şu hayatta yanlız oldugumunda farkındayım artık.. :97:

nekdr cok insan varsa yanımda ben okadar cok yanlızım demektir..

Doğru canımda..
Nebiliyim Kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı ya..
insanlar çok kötü..
ve ben çok yoruldum
Ben affediyorum da kalbim kırıldığıyla kalıyor..

insanoğlu, herkes bi değişik canım.. iyi,kötü,kıskanç,samimiyetsiz,bencil,nankör ws ws..
sen kendi işinde ol.. karşındakinin güvenilir olmadığını görmek ve verdiğin emekler bile seni üzmesin
sınırlarını bilsinler ve senin kalbini kırmaya bile kalkmasınlar..
konulardaki yazdığın cevaplarını bile son satırına kadar okuyorum,çok güçlü bir karakter izlenimin var bende.. o yüzden ''yoruldum'' deme..
hayatta yapılan herşeyin bi karşılığı bedeli vardır.. insanların başına ne geleceği(iyi yada kötü)hiç belli olmaz.. Allah'a şükret ve dualarını eksik etme,kendini daha iyi hissettirecektir sana..
Can yakanlarında çok kere tepe taklak olup, alt üst olduğuna şahit olmuşuzdur.. senin biraz tadın yok diye, enerjin düşmüş..kendine gel,kendine iyi bak

Son düzenleyen: Moderatör:
k.validen sana bişey der aman dersin o büyüğün eşinin annesi sus,
arkadaşın bişey der aman şurda arkadaşız boşver dersin geçersin,
baban bişey söyler babandır döverde severde olur sus,
eşin bişey yapar aman sus çocukların hatrına sus,
Yengen sana kötülük yapar (onu huyu öledir) arada ağbin vardır sus,
Eltin laf sokar aman sen idare et o kötülüğüyle kalsın boşver sus,
Yolda biri sana laf atar aman kavga çıkmasın sus,
Sustukça sıra bizede geliyor... Yaşasın kötülük

canımm çok teşekkür ederim..
Bazen kendimi çok güçlü hissediyorum..Bazense çok yorgun..İşte şimdi o yorgun anlarımdan bir tanesi..
Yok..insanlara fazla güvenmiyceksin..Çokta değer vermiyceksin.. o zaman kırılmam belki..
dediğin gibi canım sınır koymayı bilemiyorum sanırım ben..
Umarım en kısa zamanda kendime gelebilirim ve artık kırılan taraf olmayı bırakabilirim..
sende kendine iyi bak canım..

Canim galiba arkadaslarinda dedigi gibi Allaha havale etmek........bu arada bende cok yorulanlardanim

sen kendini bil,dürüst ol yeter,insanlari degistirmek zor

aynennn aynenn..
yok yok bu dünya gerçekten kötülerin dünyası..

Canim galiba arkadaslarinda dedigi gibi Allaha havale etmek........bu arada bende cok yorulanlardanim

sen kendini bil,dürüst ol yeter,insanlari degistirmek zor

Doğru da canım Allaha haval ediyorum ediyorum Bi işe yaramıyo..
İsyan etmek istemem tabi ki..Ama millet işini kendi hallediyor ne güzel..
insanları değiştirmek zor evet..doğru canım..En iyisi kendimiz değişmeli..
Daha bi acımasız olmalı mutlu olabilmek için..

Evet kendimiz beklentilerden kurtulmaliyiz....

ama canim sen dur,öyle hemen olmaz daima hersey Allaha havale etsende....bazen o kisi yiilar sonra bulur ettigini bazende aninda.

Evet kendimiz beklentilerden kurtulmaliyiz....

ama canim sen dur,öyle hemen olmaz daima hersey Allaha havale etsende....bazen o kisi yiilar sonra bulur ettigini bazende aninda.

Sanırım ben çok sabırsızım hemen olsun bitsin bulsun cezasını istiyorum..
Ama oda hemen olmuyo bu yüzden..
Şimdi tek istediğim şey yıllarca uyumak zamanın geçmiş olması..
Anlatılmaz yaşanır derler ya heh aynen öyle..

kız yine kim üzdü seni.kıyamam.boşver ya amaaaaaaaan.senin canını sıkan insanları çevrenden uzaklaştır.valla peygamber değiliz sabredelim havale etmeklede rahatlamıyor insanın içi o yüzden uzak durmak.

uff canımı sıkıyolar yiiaaa
Herkes üzüyo bi kişi değil valla..:84:
Sinir hastası olup çıkcam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…