adalet mi bu

Kusura bakmayın da çok samimiyetsizsiniz. Kuzeninizin durumuna üzülüyormuş gibi davranıp sonunda ona miras çıkınca hazmedememişsiniz. Kuzenim kıyas yapıyor diyip kıyasın alasını yapmışsınız. Bazı konuların sizi ilgilendirmediğini öğrenip hayatınıza bakmalısınız. Birine gerçekten üzülmüyorsanız da üzülüyormuş gibi yapmanıza gerek yok.

Eleştiren insanlar ben asla kıskanmam kimseyi yazmadı ki
Normal olmadığını yazdılar, konu sahibi sorunca
Ne deseydik olur mı böyle ya senin hakkındı tabi mi?

Bu kadar dertlendiyseniz siz de çalışmayın, eşinizden bekleyin.

“Ben onun adına sevindim”
Sevinmiş olsaydınız bunları yazmazdınız, maalesef bilinçdışı sizi ele vermiş. Bilemeyiz insanların nasıl sıkıntılara göğüs gerdiğini, neden çalışmadığını, çektiği sıkıntının boyutunu, yaşadığı imtihanları vs.
Fazla kurcalamayın, hayırlı olsun diyip geçin. Hakedip haketmediği bizim takdirimizde değil.

Ne diyeydik? Çok haklısın arkadaşım sen senelerce çalışmışsın emek vermişsin dava aç benim hakkım bu miras de al elinden görsün gününü falan mı?

Eleştiren insanlar ben asla kıskanmam kimseyi yazmadı ki
Normal olmadığını yazdılar, konu sahibi sorunca
Ne deseydik olur mı böyle ya senin hakkındı tabi mi?
Yani birde hiç sıkıntı yaşamamis, bir eli yağ da bir bal da bir kuzenden bahsetse, kendi sürekli sıkıntı çeken taraf olsa, insani birşey diyebilirdim kendi adıma.

Ama çocukluğu, evliliği maddi sıkıntılarla geçmiş bir kuzene düşen mirastan rahatsız olmayi "normal" görmeyelim bir zahmet.

Kalp günahkardır. Bunlar zihninden geçip tövbe istiğfar çeken var, kendine hak görüp herkesin içinde onda var bende neden yok diye vahlanan da.

İçi pürü pak olmanın zıttı zaten çok kısıtlı imkanlarla büyümüş birine miras kalmasını kıskanmak mı ya. Kimse sütten çıkma ak kaşık değil ama böyle bir durumu kıskanan, bunu normal bulan insanım diye gezmesin ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…