- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Yagmurdamla34
-
En çok merak ettiğim okurken senin dediğin cümleleri içimden geçirdim agjkkO değil de küçük yaştan beri yokluk içindeyse anne babadan kalmamıştır o miras, nerden kaldı acaba? Mısırdaki halasından mı?
Dedede varsa anne baba niye fakir? Bilemedim...Dededen?
Hiç evlenmemiş veya çocuğu olmayan bi akrabadan?
Yer arsa filan mı satıldı belki
Eş ailesiDededen?
Hiç evlenmemiş veya çocuğu olmayan bi akrabadan?
Yer arsa filan mı satıldı belki
VermiyordurDedede varsa anne baba niye fakir? Bilemedim...
Eleştiren insanlar ben asla kıskanmam kimseyi yazmadı kiburaya bu konuyu açmakla hayatının hatasını yaptın demeye geldim
Herkesin içi pürü pak zaten hep insanlar tertemiz kimse kimse için kötü düşünmez kimse kimseyi kıskanmaz gibi gelip sizi eleştirecekler şimdi
Bu kadar dertlendiyseniz siz de çalışmayın, eşinizden bekleyin.arkadaşlar merhaba. benim bir kuzenim var küçük yaştan beri gerçekten yokluk içinde büyüdü. evlendikten sonra da durum bir tık iyi olsa da yine imkanlar kısıtlıydı. özellikle çocuk olduktan sonra çocuğa karşı aşırı korumacı ve bir şeyden eksik bırakmama derdindeydi ve rahatsız edecek düzeyde kıyas yapıyordu.ama durumunu iyileştirmek için hiçbir zaman uğraşmadı çabalamadı. çalışabilirdi çalışmadı hep eşinden bekledi. ama beraberinde sıkıntıyı da çekti. şimdi ona bir miras kaldı ve baya yüklü. ben onun adına bir evi olacağı için sevindim çünkü hiç kimse gerçekten yokluk ve sıkıntı çekmeyi hak etmiyor bana göre.fakat düşünün ki siz bir ev alabilmek için çalışıyorsunuz, çocuğunuz bebeğinizi sabahın köründe soğukta kaldırıp 10 yıl boyunca borç ödüyorsunuz,fakat başka biri hiç çabalamadan hazıra konuyor bu hak mı adalet mi şimdi diyesi geliyor insanın.
arkadaşlar merhaba. benim bir kuzenim var küçük yaştan beri gerçekten yokluk içinde büyüdü. evlendikten sonra da durum bir tık iyi olsa da yine imkanlar kısıtlıydı. özellikle çocuk olduktan sonra çocuğa karşı aşırı korumacı ve bir şeyden eksik bırakmama derdindeydi ve rahatsız edecek düzeyde kıyas yapıyordu.ama durumunu iyileştirmek için hiçbir zaman uğraşmadı çabalamadı. çalışabilirdi çalışmadı hep eşinden bekledi. ama beraberinde sıkıntıyı da çekti. şimdi ona bir miras kaldı ve baya yüklü. ben onun adına bir evi olacağı için sevindim çünkü hiç kimse gerçekten yokluk ve sıkıntı çekmeyi hak etmiyor bana göre.fakat düşünün ki siz bir ev alabilmek için çalışıyorsunuz, çocuğunuz bebeğinizi sabahın köründe soğukta kaldırıp 10 yıl boyunca borç ödüyorsunuz,fakat başka biri hiç çabalamadan hazıra konuyor bu hak mı adalet mi şimdi diyesi geliyor insanın.
Dedenin ise ilk evladına düşer ama torun ne alakaVermiyordur
Ben ölene kadar benim sonra naparsanız yapın diye düşünen çok dede var
Ne diyeydik? Çok haklısın arkadaşım sen senelerce çalışmışsın emek vermişsin dava aç benim hakkım bu miras de al elinden görsün gününü falan mı?buraya bu konuyu açmakla hayatının hatasını yaptın demeye geldim
Herkesin içi pürü pak zaten hep insanlar tertemiz kimse kimse için kötü düşünmez kimse kimseyi kıskanmaz gibi gelip sizi eleştirecekler şimdi
Yani birde hiç sıkıntı yaşamamis, bir eli yağ da bir bal da bir kuzenden bahsetse, kendi sürekli sıkıntı çeken taraf olsa, insani birşey diyebilirdim kendi adıma.Eleştiren insanlar ben asla kıskanmam kimseyi yazmadı ki
Normal olmadığını yazdılar, konu sahibi sorunca
Ne deseydik olur mı böyle ya senin hakkındı tabi mi?
Kalp günahkardır. Bunlar zihninden geçip tövbe istiğfar çeken var, kendine hak görüp herkesin içinde onda var bende neden yok diye vahlanan da.buraya bu konuyu açmakla hayatının hatasını yaptın demeye geldim
İçi pürü pak olmanın zıttı zaten çok kısıtlı imkanlarla büyümüş birine miras kalmasını kıskanmak mı ya. Kimse sütten çıkma ak kaşık değil ama böyle bir durumu kıskanan, bunu normal bulan insanım diye gezmesin ortada.buraya bu konuyu açmakla hayatının hatasını yaptın demeye geldim
Benim bi arkadaşımın babaannesine ait çok değerli bi arsa satılmıştı babası olmayınca ta onlara kadar gelmişti vallaDedenin ise ilk evladına düşer ama torun ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?