- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Yagmurdamla34
Allah hepimizi sizin gibi fesat ve kötü insanlardan korusun. Bu kadarına da pesssss!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da var doğru ama bana nedense eş ailesinden miras gibi geldi. Dededen ise zamanında oğluna yokluk çektırmezdi gibi eski kafalıdır. Ay bilemedim konu sahibide aydınlatmadıBenim bi arkadaşımın babaannesine ait çok değerli bi arsa satılmıştı babası olmayınca ta onlara kadar gelmişti valla
Öyle düşündüm
Zaten keşke bana da kalsa diyip imrenmiş olsa yine makuldu elbette keşke hepimize kalsa, Allah herkese çok versin kimse zorda darda kalmasın inşallahYani birde hiç sıkıntı yaşamamis, bir eli yağ da bir bal da bir kuzenden bahsetse, kendi sürekli sıkıntı çeken taraf olsa, insani birşey diyebilirdim kendi adıma.
Ama çocukluğu, evliliği maddi sıkıntılarla geçmiş bir kuzene düşen mirastan rahatsız olmayi "normal" görmeyelim bir zahmet.
illa ki öyle ama insan aklından geçirebilirKalp günahkardır. Bunlar zihninden geçip tövbe istiğfar çeken var, kendine hak görüp herkesin içinde onda var bende neden yok diye vahlanan da.
Kıskançlıktan orta yerinizden çatlamaya az kalmış gibi hissettim.arkadaşlar merhaba. benim bir kuzenim var küçük yaştan beri gerçekten yokluk içinde büyüdü. evlendikten sonra da durum bir tık iyi olsa da yine imkanlar kısıtlıydı. özellikle çocuk olduktan sonra çocuğa karşı aşırı korumacı ve bir şeyden eksik bırakmama derdindeydi ve rahatsız edecek düzeyde kıyas yapıyordu.ama durumunu iyileştirmek için hiçbir zaman uğraşmadı çabalamadı. çalışabilirdi çalışmadı hep eşinden bekledi. ama beraberinde sıkıntıyı da çekti. şimdi ona bir miras kaldı ve baya yüklü. ben onun adına bir evi olacağı için sevindim çünkü hiç kimse gerçekten yokluk ve sıkıntı çekmeyi hak etmiyor bana göre.fakat düşünün ki siz bir ev alabilmek için çalışıyorsunuz, çocuğunuz bebeğinizi sabahın köründe soğukta kaldırıp 10 yıl boyunca borç ödüyorsunuz,fakat başka biri hiç çabalamadan hazıra konuyor bu hak mı adalet mi şimdi diyesi geliyor insanın.
Tamam da aynı zamanda kadının ömrü boyunca zorluk çektiğini de yazmışilla ki öyle ama insan aklından geçirebilir
Aaa o o kadar Refah içinde hiç çaba harcamadan kazanıyor ben niye onun gibi değilin hep çaba göstermek zorundayım diye
Bunlar gayet insanca duygular
Herkes içinden geçirebilir Kadın kimseyle paylaşamayıp yazmış
Herkesin linç etmesini gereksiz ve abartı buluyorum.
yok daha da abartıp kadının IP adresini bulup evine gidip sataşın istersenizNe diyeydik? Çok haklısın arkadaşım sen senelerce çalışmışsın emek vermişsin dava aç benim hakkım bu miras de al elinden görsün gününü falan mı?
ben genel olarak yazdımTamam da aynı zamanda kadının ömrü boyunca zorluk çektiğini de yazmış
Miras kalınca sevinmek yerine ilk aklımıza nasıl benden iyi durumu olur mu gelir gerçekten?
Ne yapsın kuzeni ömrü boyunca hiç gün yüzü görmesin mi?
Bunu sadece insanlık hali yaa diye açıklayamayız bence
Dedede varsa anne baba niye fakir? Bilemedim...
illa ki öyle ama insan aklından geçirebilir
Aaa o o kadar Refah içinde hiç çaba harcamadan kazanıyor ben niye onun gibi değilin hep çaba göstermek zorundayım diye
Nefret dolu olan başkasının mirasını çekemeyenler olmasınyok daha da abartıp kadının IP adresini bulup evine gidip sataşın isterseniz
Pusuda bekliyorsunuz biri gelse de saldırsam diye
Her yorumunuz nefret dolu
buraya bu konuyu açmakla hayatının hatasını yaptın demeye geldim
Herkesin içi pürü pak zaten hep insanlar tertemiz kimse kimse için kötü düşünmez kimse kimseyi kıskanmaz gibi gelip sizi eleştirecekler şimdi
illa ki öyle ama insan aklından geçirebilir
toplumda herkes kimsenin parası beni ilgilendirmez dese de ilgileniyorVallaha ben kiskanmiyorum. Biri ev almis, miras almis umrumda olmaz. Kv bize arsa almak icin para vermek istedi reddettim. Kendi dünyanizda mutluysaniz elalemin villasi felan ilgilendirmiyor. Ve villasi olan arkadaslarim da var. Konu sahibi hakli da linc edilecek. Bahsettigi kisi hep cekip durmus. Simdi biraz rahat görecek diye hemen isyankarli moduna gecmek niye? Bizim toplumda su baskasinin parasi derdine düsmek cok yaygin. Burda konularda da cok görüyoruz. Cok gereksiz bunlar
buraya bu konuyu açmakla hayatının hatasını yaptın demeye geldim
Herkesin içi pürü pak zaten hep insanlar tertemiz kimse kimse için kötü düşünmez kimse kimseyi kıskanmaz gibi gelip sizi eleştirecekler şimdi
yok daha da abartıp kadının IP adresini bulup evine gidip sataşın isterseniz
Çamaşır suyundan hep bunlaryok daha da abartıp kadının IP adresini bulup evine gidip sataşın isterseniz
Çalışmayan kadın miras hak etmiyor mu? Bu kadın evinde çalışmadı mı? Yeri geldi aç kaldı da kimseye birşey demedi belkitoplumda herkes kimsenin parası beni ilgilendirmez dese de ilgileniyor
Bunu sizin için söylemiyorum
Çok örneklerini gördüm
Böyle düsünrseniz yalnızca mutsuz olur.arkadaşlar merhaba. benim bir kuzenim var küçük yaştan beri gerçekten yokluk içinde büyüdü. evlendikten sonra da durum bir tık iyi olsa da yine imkanlar kısıtlıydı. özellikle çocuk olduktan sonra çocuğa karşı aşırı korumacı ve bir şeyden eksik bırakmama derdindeydi ve rahatsız edecek düzeyde kıyas yapıyordu.ama durumunu iyileştirmek için hiçbir zaman uğraşmadı çabalamadı. çalışabilirdi çalışmadı hep eşinden bekledi. ama beraberinde sıkıntıyı da çekti. şimdi ona bir miras kaldı ve baya yüklü. ben onun adına bir evi olacağı için sevindim çünkü hiç kimse gerçekten yokluk ve sıkıntı çekmeyi hak etmiyor bana göre.fakat düşünün ki siz bir ev alabilmek için çalışıyorsunuz, çocuğunuz bebeğinizi sabahın köründe soğukta kaldırıp 10 yıl boyunca borç ödüyorsunuz,fakat başka biri hiç çabalamadan hazıra konuyor bu hak mı adalet mi şimdi diyesi geliyor insanın.