her zaman yalvarırım kurban olduğum Allahıma.. eğer aldatılırsam bi şekilde öğrenmemi sağlasın... süreki yalvarırım.... bi olay anlatacam kızlar.. ablamın yakın bi arkadasının başına geldi.. sultan diye bebek gibi bir kadın.. yeni evliler daha taze gelin.. kocası iş için şehir dısına çıkıor.. neyse bunlar tlflaşiyolar.. tlf da sultanım kariciğim seni çok özledim diyor, sultan da ben de seni çok özledim kocacığım bu ev sensiz çok sessiz diyor ve başliyor ağlamaya.. çabuk bitir işlerini dayanamıyorum kocaciğim diyor, kocası onu teselli ediyor yarın evimizdeyim kariciğim diyor, kendine iyi bak falan diyip tlfnu kapatiyolar.. Allahtan olacak ya adamın tlf kapanmıyor, kapama tuşuna bastiğini sanıyor tlfnu masanın üzerine koyuyor ve sultan da acaba bişi mi dicek diye beklerken bir ses duyuyor.. amanın kocası " aylinimmmm aşkımm bebeğimm kapattım tlf nu gelebilirsin.." tabi sultan şok.. donuyor oracıkta. ardından sinir krizleri falan.. tabi boşandılar.. adam ne sultana ne ayline yar oldu =)) hala adam olmadı da adamım diye dolanıyor ortalıkta.. ama sultan üzülmedi aptal yerine konabilirdim yıllarca ama allah bi şekilde gözümün önüne çıkardı diye teselli etti kendini.. bu olay beni çok etkiledi.. Ahhh o kurban olduğum Allah nasıl da ortaya çıkarıyor insanların pisliğini