adalet tecelli etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi cikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
Hafta başı bir konu acmıştım. Minibuste yaşadığım tartışma ile ilgili. Büyükşehir beldiyesi beyaz masaya sikayette bulunmuştum. O günden beri ses seda yoktu. Bugün aradılar.

Zabıta ekipleri o durağı kontrol etmiş ve aynı şeyi yapan ve daha önce ihtar alan ve denetime takılan 11 araç ceza 3 araç biri de benim şikayet ettiğim ilk defa sikayet aldığı için ihtar almış.

Yani direkt benim şikayet ettiğim ceza almadı ama özellikle gerekli duraklara uğramadığı tespit edilen bu durakta ki 11 araç ceza3 araç ta ihtar aldı. Bu ihtar alanlar tekrar sikayet alırsa ceza alacaklar.

Tesadüf dün de haberlerde gösterilmiş minibüsler ile ilgili sikayetlerinizi istanbul için 153 ü arayarak bildirebilirsiniz. Ama şuna dikkat edin size verilen kod ve şifre ile yazılı halini ibb sitesinden görün. Sözlü bildirdiğiniz için yanlış yapılabiliyor. Tekrar arayıp duzeltmek gerekiyor.
Şimdi bir de kendim sorusturucam bakalım ne cezası almışlar.

Konuyu merak edenler için.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hepimiz-tehlikedeyiz.909141/

Tebrik ederim, çok iyi yapmışsınız. Laftan anlamaz bunlar, hepimiz dikkatli olup haksızlığa boyun eğmezsek ancak yola gelecekler.
E ne demişler, hak verilmez, alınır..

Evettt okumuştum yazını.
Tebrik ederim seni arkadaşım.

Duyarli davranisinizdan dolayi kutlarim
Boyle boyle bu toplum adam olacak umarim

Evet cnm hatirliyorum konunu mesaj yazmistim hatta umarim sikayetiniz dikkate alinir diye sevindim valla,, Hepimiz insallah hep böyle duyarli oluruz

Teşekkür ederim arkadaşlar m en çok sevindigim ise demekki Bu durakta bu olay hep yaşanıyor muş ki toplu bir cezaya dönüş müş durum. Yani düşünsenize tek vesait var evinize giden oda sizi merkez de indiriyor ileriye gitmiyor.

Tebrikler canım, terbiyesiz adam inşallah kurtuluruz bunun gibilerinden

Güzel haber :)

İyi ki yapmissin canim tebrikler . Laftan anlamayan insanlar

Güzel bir haber. Orda mağdur olan kadına da üzülmüştüm

Yazınızı okumuştum.Canı gönülden tebrik ediyorum

Güzel bir haber. Orda mağdur olan kadına da üzülmüştüm
Bende zaten sırf onlar için okadar çırpındım. Ama bu durakta gözlem anında 11+3 minibüs bin yüzden ceza aldıysa demekki surekli kadınlar o yolda indiriliyor. Hadi yine indirsinler de göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…