adalet...

pink_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
140
0
26
Antalya
Anlamadığım bazı konularda öyle konuşmalar görüyorum ki millet birbirine demediğini bırakmıyor yada eşine kayınvalidesine görümcesine vs. işte...o konular kapanmıyor ben burda bişey paylaşıyorum 15 dakika içinde kapanıyor bu mu adaletiniz...toplumca hoş karşılanmayan demişsiniz...afedersiniz ama ben bu konumu kapatacak kadar ne yazdım da bunu bana yapıyorsunuz???

ilk konumu açtığımda eşinizden ayrılın ne yaparsanız yapın diyenler olmuştu..Şimdi evimi terkketim diyorum yine ben suçlu oluyorum..herkes çok doğru bir ben yanlışım dimi arkadaşlar......

evini terk ettiğiniz için kimse sizi eleştirmedi dikaktli okuyun.
söz uçar yazı kalır o adam sizi yüz üstü bıraktığında buradakı arkadaşların ne kadar haklı olduğunu anlarsınız

Bireylerin anlaşamaması farklı şey

Gayri ahlaki ilişkiler kurup yuva hatta yuvalar yıkılması ayrı şey.. Ve bunu çok matah birşeymiş gibi burda gelişi güzel anlatmanız çok ayrı..

4 aylık bir bebek ve 6 yaşında bir çocuğa bunları yapan kişi ya da kişileri tebrik etmemizi beklemiyorsunuz herhalde

Bence de kapatılsın bu tür konular, mümkünse toplumda da yerleri olmasın..

Son düzenleme:
Bireylerin anlaşamaması farklı şey

Gayri ahlaki ilişkiler kurup yuva hatta yuvalar yıkılması ayrı şey.. Ve bunu çok matah birşeymiş gibi burda gelişi güzel anlatmanız çok ayrı..

4 aylık bir bebek ve 6 yaşında bir çocuğa bunları yapan kişi ya da kişileri tebrik etmemizi beklemiyorsunuz herhalde

Bence de kapatılsın bu tür konular, mümkünse toplumda da yerleri olmasın..

herşeyi o,bu,yada şu yaşar diye düşünüyosunuz sanırım..unutmayın hayat bu kimin ne olacağı belli olmazz arkadaşım...
emin ol bende yaşadığımdan çok memnun olsaydım ilk konumu açarken kaderimde bu da mı vardı demezdim yada kendi mutluluğumuz için başka hayatlarımı yıkalım demezdim.
düşündüğünüz gibi cani biri değilim ben...

iyide bizden ne istiyorsunuz. aaa çok iyi yapmışsın. senin mutluluğun daha önemli ne olacakki arkada iki çocuk var biri kundakta boşver gitsin dememizimi istiyorsun. kusura bakmayın hanımefendi ama yanlışsınız ve sizi yanlış olduğunuz için yargılıyoruz. emin olki o kişiden uzak durursan o kişi paşa paşa resmi nikahlı hanımına ve çocuklarına koşacaktır. bence uzak durmayı bikerecik deneyin...

Pembe gözlük takmayan burada yazamaz arkadaşım işte kapı orada. Herkes birbirini gaza getirip mutlaka haklı çıkarmak zorunda, baktıkki haklı çıkacak tarafı yok hemen basıyoruz kilidi. Konuşmak yasak, işimize gelmeyen şeyler yazan olursa veriyoruz cezayı susturuyoruz. Kayınvalideye hakaret serbest, kocanın arkasından plan yapmak serbest ama başka şeyler yasak. İşine gelirse...

herşeyi o,bu,yada şu yaşar diye düşünüyosunuz sanırım..unutmayın hayat bu kimin ne olacağı belli olmazz arkadaşım...
emin ol bende yaşadığımdan çok memnun olsaydım ilk konumu açarken kaderimde bu da mı vardı demezdim yada kendi mutluluğumuz için başka hayatlarımı yıkalım demezdim.

kaderimde bu varmış gibi düşünürsen bırakalım kader bizi yaşasın..
acıkcası biraz da aşık olacağımız adamları kendimiz seçmezmiyiz...
yani demem o ki sen kaderini hiç zorladınmı ben bu adama aşık olmamalıyım diye...:27:

O zamanda demiştim 'herşeyi de kadere atmayın lütfen, irade denen birşey var ' diye

Örneğin esrar neden içmiyorsunuz ? İstemiyorsunuz değil mi.. Bunu da istemeseydiniz başlamazdınız bile..

Dinlediniz mi hayır, dinlemek zorunda da değilsiniz..

Bu kadar kişi ak derken siz hala kara diyorsunuz.. Konunuz kapanıyor bi daha açıyorsunuz..

Kaç konu açarsanız açan benim fikrim değişmeyecek şahsen..

Konunuzu okumadım bilmiyorum, fakat şu cümleniz tuhafıma gitti... "ilk konumu açtığımda eşinizden ayrılın ne yaparsanız yapın diyenler olmuştu..Şimdi evimi terkketim diyorum yine ben suçlu oluyorum..herkes çok doğru bir ben yanlışım dimi arkadaşlar......"
Burada kişiler sizlere iyi yada kötü fikirlerini aktarırlar.
Bunlardan iyi ya da kötü örnek almak sizin iradenize kalmış birşey...
Çünkü herkesin kendine yetecek kadar aklı vardır, sizin bulunduğunuz koşul ve durumları hiç kimse bilemez.
Ne kadar anlatırsanız anlatın, o koşulları yaşayan sizsiniz.

Eğer siz burada verilen tavsiyelerden yola çıkarak böyle birşey yaptıysanız, bu sizin tercihiniz.
Kimse sizi birşeye zorlayamaz ki??
Tercih sizin, bu tercihlerinizi de başkalarına yüklemeyin lütfen...

Eğer eleştirilere açık olamayacaksanız o zaman konu açmanın da bir manası yok.
Kimisi sert eleştirir, kimisi daha yumuşak eleştirilerde bulunur.
İnsanlar sizin konunuza yorum yaptığı için buna kızamazsınız. :19:

Anlamadığım bazı konularda öyle konuşmalar görüyorum ki millet birbirine demediğini bırakmıyor yada eşine kayınvalidesine görümcesine vs. işte...o konular kapanmıyor ben burda bişey paylaşıyorum 15 dakika içinde kapanıyor bu mu adaletiniz...toplumca hoş karşılanmayan demişsiniz...afedersiniz ama ben bu konumu kapatacak kadar ne yazdım da bunu bana yapıyorsunuz???

ilk konumu açtığımda eşinizden ayrılın ne yaparsanız yapın diyenler olmuştu..Şimdi evimi terkketim diyorum yine ben suçlu oluyorum..herkes çok doğru bir ben yanlışım dimi arkadaşlar......

iki evli insanın ilişki yaşaması toplumca hoş karşılanabilir mi sizce? bunu görümce ve,k.valide konularıyla eş tutmayın..

kimse size suçlu demedi,sadece güvendiğiniz insanın aslında güvenilmeyecek biri olabileceği söylendi.

eğer bizlerden biri de böyle bir konu açarsa,yanlış olduğumuzu göstermek adına yine aynı tepkiler gelir emin olun.

bana göre evet yanlışsınız ama bir başkasına doğru gelebilirsiniz.

hı hı cok ıyı anlıyorum ve goruyorum ...kv desine sürtük diyen bile var burda....

evet ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok asla bunu kimse kabul edemez...
velhasıl keşke bu adamın sana meyilini gördüğünde kendinden uzaklaştırsaydın....
emin ol kendine daha iyi birini bulurdun ...
boşandığı zaman tamamen o adama kendine ait hissetmeyecksin..
her zaman ekst 3 kişi olacak hayatıonızda buna hazırmısın...:20:
acıkcası ben kendimde o gücü bulamam ...

Sizin gibilerin sığındığı laflar hep aynı :/ hayat bu kimin ne yaşayacağı belli olmaz ,büyük konuşmayın sizinde başınıza gelir vesaire...

Allah bize akıl fikir ,vicdan vermiş ya sana ! senin için ne söylesek azzzzzzz kalır .

Son düzenleme:
böyle konuları görünce midem bulanıyor.....

yaşam herkez için diyor bayan. ama ben kendimden eminin. evliyim ben, evli yada evli olmayan bir adama asla yan gözle bakmam... düşüncesi bile iğrenç....

Back
X