Adaletsiz bir dünya!

Huzurun göstergesi para degil ki. Herkesin ayrı derdi sıkıntısı var. Keşke dünya o kadar basit olsaydı. Ruhumuz sadece parasal şeylerle doyuyor olsaydı ama degil. Evet, yalı aldı ama belki ne sıkıntılar çekti şimdiye kadar ya da çekecek bundan sonra hayatın insanı nelerle sınayacagını bilemezsin ki.

Alabilecegi tum yardimlar arastirildi mi?
Hasta bakim parasi, engelli maasi, belediye veya valilikten yoksulluk yardimi vs?

Dünya bir değişik ben de anlam arayışındayım yani inancım sonsuz şükrüm de ama kötü durumdaki insanları görünce diyorum niye böyle ben üzülüyorum Allah üzülmez mi kuluna mutlaka sonunda bir hayır vardır ama biz onu anlayacak kadar olaylar bütününe de her zaman şahit olamıyoruz aslında..bilmiyorum

Katar kralicesi tek kelimesiyle esine 100 milyon euroya Istanbulda yali aldirir,bir anne yatalak kizina ve kocasina baktigi icin calisamadigindan kirasini ve faturasini odeyemez duruma duser.Bu dunya cok adaletsiz!
maalesef hayatın ta kendisi ve Allah'ın takdiri kabullenmek lazım
ben hiç dört dörtlük bir hayat görmedim,şimdi o katar kraliçesinin iç dünyasına girsen emin ol onunda vardır sorunları.kimi zengin ama yalnız,kimi paralı ama hasta yada fakir ama sağlıklı,mutlu...bak mesela ben,hayatımda el açıp hiç param olsun,ev ver,araba ver Allah'ım diye dua etmedim,sıradan sağlıklı bir hayatım olsun dedim hep.Şükürler olsun evim de,arabam da,param da oldu ama birtürlü çocuğum olmuyor,keşke hiçbirşeyim olmasaydı da tek çocuğum olsaydı,anlatabiliyormuyum arkadaşım!
bunun gibi nice örnekler,Allah beterinden saklasın.

maalesef hayatın ta kendisi ve Allah'ın takdiri kabullenmek lazım
ben hiç dört dörtlük bir hayat görmedim,şimdi o katar kraliçesinin iç dünyasına girsen emin ol onunda vardır sorunları.kimi zengin ama yalnız,kimi paralı ama hasta yada fakir ama sağlıklı,mutlu...bak mesela ben,hayatımda el açıp hiç param olsun,ev ver,araba ver Allah'ım diye dua etmedim,sıradan sağlıklı bir hayatım olsun dedim hep.Şükürler olsun evim de,arabam da,param da oldu ama birtürlü çocuğum olmuyor,keşke hiçbirşeyim olmasaydı da tek çocuğum olsaydı,anlatabiliyormuyum arkadaşım!
bunun gibi nice örnekler,Allah beterinden saklasın.
yaw benim bir arkadaşım var cidden dört dörtlük hayatı
hep farkediyorum da hem de yakın arkadaşım hani hep öyle olsun tabiş ne güzel ama ilginç gelmiştir çok ballı gibi geliyor bana böyleleri de var az da olsa gerçekten var..

Allah ın verdiği de vermediği de imtihandir.
Bu mantığı anlayamıyorum ya tabi ki imtihan dünyası ama biz insanlarda hiç mi suç yok dinimiz demiyormu komşusu açan kendi tok yatan bizden değil bu dünyadaki adaletsizligi bizler yapıyoruz mali çok olan neden paylasmiyo neden bir taraf açlıktan kırılır diğer taraf lüks içinde yaşıyo Müslümanlık diyince Mangalda kül birakmiyoruz ama malını Paylaş diyince herkes geri çekiliyor

Bu mantığı anlayamıyorum ya tabi ki imtihan dünyası ama biz insanlarda hiç mi suç yok dinimiz demiyormu komşusu açan kendi tok yatan bizden değil bu dünyadaki adaletsizligi bizler yapıyoruz mali çok olan neden paylasmiyo neden bir taraf açlıktan kırılır diğer taraf lüks içinde yaşıyo Müslümanlık diyince Mangalda kül birakmiyoruz ama malını Paylaş diyince herkes geri çekiliyor

Allah verdiklerini de siniyor işte acaba zekatini, sadakasini verecek mi diye. Vermediği de eğer surunuyorsa bundan verdikleri kimseler sorumludur

yaw benim bir arkadaşım var cidden dört dörtlük hayatı
hep farkediyorum da hem de yakın arkadaşım hani hep öyle olsun tabiş ne güzel ama ilginç gelmiştir çok ballı gibi geliyor bana böyleleri de var az da olsa gerçekten var..
ya ben inanmıyorum buna ama kesinlikle inanmıyorum yani bana imkansız gibi geliyor.belki bir derdi vardır da belki siz bilmiyorsunuzdur yada o iyi saklıyordur yada ileri de olacaktır.tabii ki gönlüm sorunu olmasından yana değil ama mutlaka oluyor.:KK43:

İmtihan dünyası işte ne bekliyoruz ki, hep çalışmadığımız yerden geliyor:KK53:

ya ben inanmıyorum buna ama kesinlikle inanmıyorum yani bana imkansız gibi geliyor.belki bir derdi vardır da belki siz bilmiyorsunuzdur yada o iyi saklıyordur yada ileri de olacaktır.tabii ki gönlüm sorunu olmasından yana değil ama mutlaka oluyor.:KK43:
inşallah olmaz ama evet ben de ileride olacak herhalde diyorum yine de gerçekten inşallah olmaz..

dört dörtlük olan neye göre dört dörtlük? sadece bu dünya üstünden düşünmeyin, budünyada herşeye sahiptir para huzur sağlık vs vs, ama ahiretini güzel hazırlıyormu acaba? biz söz var çok beğenirim; "sanma doğrusun bu rahat imtihan için veriliyor"..

bu dünyanın bir de ahireti var tatlım.
inş orada o anne, kızı ve eşiyle en güzel köşklerde olacak.
Allah ne emrettiyse bizim için en hayırlısı odur.

X