• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam kapıyı üstüme kitleyip gitti

Eskiden esirlerin ve kölelerin üzerine kilitlenirdi kapılar

Hayat arkadaşlarının üzerine kapı kilitlendiğini ve bunun çeşitli bahanelerle hoş görülmeye çalışıldığını da bu forumda görüyorum (ne yazık ki)

İnsanlık dışı bir davranış bence

Çok aşağılayıcı

Eskiden esirlerin ve kölelerin üzerine kilitlenirdi kapılar

Hayat arkadaşlarının üzerine kapı kilitlendiğini ve bunun çeşitli bahanelerle hoş görülmeye çalışıldığını da bu forumda görüyorum (ne yazık ki)

İnsanlık dışı bir davranış bence

Çok aşağılayıcı
Haklısınız ancak nasıl haddini bildirebilirim yarın bende aynısını ona mı yapsam

Arkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam
hatalısınız. adam kaba olabilir ama bu laf cok agır. aldatma ihtimalini düşündürür insana. cok ayıp etmişsiniz.
ben olsam kapıyı üzerine kapatmak degil. buyur annenin evine git o zaman bile derdim.

Yaşadıgımız yer küçük dedikodusu bol olan bir yer çilingir çağırsam olay büyüyecek ama uyarıcam tekrarlanırsa ne pahasına olursa olsun çilingir çağırıcam diye

Çilingire bir açıklama yapmak zorunda mısınız? Soran olursa da "sabah eşim benim de evden çıktığımı sanmış, programım vardı çünki, ondsn önce çıkacaktım, bilmeden kapıyı kilitleyip gitmiş" dersiniz, olay büyümez.
Eğer bunu kabullenir ve birde üzerine sırtını sıvazlamaya kalkarsınız "evet ben bunu hakettim" demiş olursunuz. Ne demek üzerine kapı kilitlemek, öyle yapacağına kapıyı gösterseydi daha iyiydi bence!

Açık evliliği denemek istiyorsun yani tuttum seni ;) türk erkekleri buna kızar ama çatır çutur karılarını herkesle aldatır kadın bunu denese hemen kilitlemeler bilmem neler ya eşitlik olmalı ya boşanılmalı ;)
Açık evliliği ünlüler de yapamıyor ama bak zor geliyor kadınlara :)

Siz gerçek misiniz anlayamadım; üstünüze kapı kilitleyen adama pozitif olsun diye yemek mi yapacaksınız? Sizi aklı sıra ehlilestirmek istiyor ama bunu siz abes görmediğinize göre adam bu muamelede haklı zira bu da benim kabullenebilecegim bir iletişim dili değil. ..kulliyen hakaret zira maruz kaldığınız ama farkında değilsiniz. ..yangın çıksa ne olur bi düşünün

cılıngır cagıracagını soyle veya polisi arıyorum gel ac su kapıyı de nerde olursa olsun getırt actırt kapıyı ya
evde yangın mangın cıksa nasıl kacıcaksın nasıl bır düşünce bu boyle amma kıskanmıs hee

kıskanması guzel de bu sadıstlık

Arkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam

valla 3. sayfa haberlerinde üzerine kapı kilitlenenler genelde polisi itfayeyi falan arıyor haklı olarak, sanırım sana çokta sert bi hareket gibi gelmedi

Allah korusun yangın çıksa deprem olsa? Sadece kıskanıyor belli ki hiç sizi düşünmüyor..

çocuğun bile kapı üstüne kitlenmez ki bir şey olsa kaçabilsin diye

Eğer sizi hoş bir şekilde kıskansaydı sabah çıkarken "bak kilitlerim kapıyı üstüne, sakın bekar hayatı yaşayayım deme" gibi bir espri yapıp giderdi. Adam resmen sizi eve hapsetmiş. Hukuki terimle "hürriyetinizi kısıtlamış". Siz de akşama güzel bir yemek mi yapsam diye düşünüyorsunuz. Neyse başka bir şey söylemeyeceğim.

Haklısınız ancak nasıl haddini bildirebilirim yarın bende aynısını ona mı yapsam

Onu hayatınızdan çıkararak bildirebilirsiniz sadece.
Onu sevmeyerek, ona değer vermeyerek, ona saygı duymayarak.

Yüzünüzü bile görmesine izin vermeyerek.

Bence her ikisi de değil ne kavga çıkar ne barışmak adına bişey yap tepkisiz nötr ol. Barışmak adına bişey yapsan demekki böyle muamele işe yarıyormuş aklı başına geldi vb düşünebilir
Kavga etsen olay daha ciddi kötü boyutlara taşınabilir sessiz ve tepkisiz olup izle bakalım ne yapacak

Back
X