• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam kapıyı üstüme kitleyip gitti

Siz ne dediginizin farkindamisiniz sizin gibiler yüzünden evlilik kurumunun ne değeri kaldı ne saygısı . Sizin gibi insanların evlenmesi büyük hata , eşiniz kapıyı açar açmaz bence boşanma davası acinki en azından evlilik kurumunun adı bu tarz laflarinizla lekelenip gençlere yanlış örnek olmasın .. bekar hayatı yaşamaya bu kadar meraklı olanlar evlenmesin bı zahmet ucu toplumsal çöküntüye kadar gidiyor çünkü ..
 
Ne gerek var boyle kavgalara
Cok yanlis bir cumle kullanmissiniz
Bende erkek olsam kabullenmezdim herhalde
Bence uzatmayin aksam guzel bi sofra hazirlayin adam akilli oturup konusun anlasmaya bakin bi yuva kolay kurulmuyor
 
Bekar hayatından kastınız neydi?
Yani gezip dolaşmaksa
Evliyim ama onu bende yapıyorum
Yaptığı şey çok gurur kırıcı
Ben olsam galiba ortalığı ayağa kaldırırdım
O kapının kilitli olduğunu bilmek bile beni kahrederdi
Galiba eşinizin böyle tavırları daha öncedende olmuş bu kadar rahat olduğunuzà göre
 
Cilingir çağır açtır kapıyı yeni anahtarı olmadıgı için akşam o eve giremicek şok olmaması imkansız.
 
Bir insan ne derse desin, ne yaparsa yapsın üzerine kapı kilitlenip hapsedilmeyi hak etmez. Bir an önce kapıyı açtırın ve dışarıdaki işlerinizi halledin. Sizi eve kapayıp tabiri caizse kölesi olmanızı istiyor eşiniz. Üzgünüm ama durum böyle. Bir uzmandan yardım alma şartıyla evliliğinize devam etmenizi öneririm. Yoksa bugün kapıyı kilitleyen yarın da kilitler. Özgürlüğünüzü elinizden aldırmayın lütfen. Taviz vermeyin, siz insansınız ve eşya gibi muamele görmeyi sindirmeyin.
 
Arkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam
Ustune birde yemek yaparsaniz eger hep kilitleyip gider :)))) ve her tartismada sizi bastrmaya calisir. Tepkisiz kalin eve gelince o yokmus gibi davranin.
 
Ne kadar cirkin seyler bunlar.Yani bekarliktan anladigi senin bi sevgili yapman mi? Seni kiskanmis demek ki umursuyor hala diyenleri hic anlamadim zaten.Ya kiskanmak sevgi gostrrgesi degildir anlayin sunu artik.Bilmiyorumda benim zoruma giderdi.
 
Bekar hayatı yaşayalım diye kocaya denir mı denmez yani evliyken böyle birşey istemek saçma sorunu siz cikarmissiniz adam da sizi sevdiği için yanlış birşey yapmanızı istememiş yoksa sizi yıllarca o eve kapatıp hic cikarmazsa psikolojik rahat sizligi var derim ama sadece o an yapmışsa sizin için de yapmış olabilir
 
ıkınızde de saçma hareketler evli ıken böyle laf soylenmez bosanalım herkes kendı ısıne dıyebılırdın adamın soyadını tasırken bekar hayatı yasayamazsın sen. Bence esin gelınce duzgunce konuusp hata yaptıgını ama onun hareketinden de son derece rahatsız oldugunu dıle getır olay cıkarma bence anlasamıyorsanız da ayrılın.
 
ıkınızde de saçma hareketler evli ıken böyle laf soylenmez bosanalım herkes kendı ısıne dıyebılırdın adamın soyadını tasırken bekar hayatı yasayamazsın sen. Bence esin gelınce duzgunce konuusp hata yaptıgını ama onun hareketinden de son derece rahatsız oldugunu dıle getır olay cıkarma bence anlasamıyorsanız da ayrılın.

+1
Yazan 18lik çocuk sandım
Bu nasıl tavırlar , bu nasıl konuşmak bekar hayatı yaşayalım nedir, istemiyorsan boşanırsın...şımarıklıktan başka bir şey değil.

Adam zaten çok büyük bir hakaret etmiş sana güven olmaz dmek hakaret, kapıyı kitlemede bir yaşıma daha girdim.

Bu evlilikten bir yol olmaz bence.
 
+1
Yazan 18lik çocuk sandım
Bu nasıl tavırlar , bu nasıl konuşmak bekar hayatı yaşayalım nedir, istemiyorsan boşanırsın...şımarıklıktan başka bir şey değil.

Adam zaten çok büyük bir hakaret etmiş sana güven olmaz dmek hakaret, kapıyı kitlemede bir yaşıma daha girdim.

Bu evlilikten bir yol olmaz bence.

yasları kaç acaba erken evlendılerse belli ki evlılıklerı oturmamıs suan bıraz ciddiye almaları lazım evliliklerini.
 
Insan ustune kapi kilitlemek ne kadar igrenc, dusuncesiz bir davranistir? Bir de bunu begenen yorumcular olmus, herkesin sevgi anlayisi farkli iste, ama bir yasima daha girdim.

Oncelikle cilingir cagirip kendinizi o delikten kurtarin. Bir de odul mu vereceksiniz size bunu yapan kisiye, adam ustunuze kapi kilitliyor, ne pozitifligi?

Bekar hayati yasamak istiyorsaniz bosanin. Hos, ben olsam boyle beni evde kitleyip ise gitmeyi dusunebilecek avamlikta bir adamdan bosanmayi ciddi ciddi dusunurdum.
 
Bir kanalin wattsap ihbar hattını arayıp bir de itfaiye çağırıp gelmelerini beklerdim herhalde. :KK45:
Şaka bir yana eşini en iyi sen tanıyorsun. Huyunu suyunu bilirsin ama kilitlenmesi hiç hoş olmamış
 
Eşim biraz takıntılı aramız iyiykende o şehir dışındayken dışarı çıkmamı yani arkadaşlarımla gezip tozmamı istemiyor şimdi küsüz kesin çıkacagımdan emindi nitekim arkadaşlarımla cidden de program yapmıştım gezip sitres atacaktım yalan oldu malesef

korkunç bir adam
 
Yaşadıgımız yer küçük dedikodusu bol olan bir yer çilingir çağırsam olay büyüyecek ama uyarıcam tekrarlanırsa ne pahasına olursa olsun çilingir çağırıcam diye

O kucuk yer butun gun kocanizin sabah ise giderken kitledigi kapi arkadasinda beklediginizi duyarsa seyredin o dedikoduyu siz asil. Bari evde sessiz sessiz bekleyin de kapiya gelen olursa "canim kapi uzerime kilitli, acamiyorum kusura bakma" demek zorunda kalmayin elaleme. Yasadiginiz seyin ne kadar buyuk bir asagilama oldugunun farkinda degilsiniz bence. Ayrica arkadaslarinizla gezmeye gideceginizi bilip bunu engellemek icin kapi kitleyen, o yokken cevrenizle gorusmenizi istemeyen koca hastadir. Bu adam bugun kapi kitler, yarin baska zulm yapar. Kocanizin ruh sagligi yerinde degil belli ki. Evli kalacaksaniz korkun o adamdan.
 
Canım polis çağırmamı ister misin? :)

Siz karı koca evcilik oynuyorsunuz galiba. Akşam yemek yap bari ama ya malzemen eksikse :KK51: Markete gidip alamazsın da sen şimdi :)
 
Back
X