Adam kucucuk köpegin sirtinda sopayi kırdı YARDİMM

Sinirden gozum seyirmeye basladi allahin belasi kopek ya.Gidip kapisina bas bas bagirin desem o hayvan ondanda anlamaz.Kapisini cercevesini indirin akli basina gelsin,cildiracagim ya yemin ederim hayvanlar biz insanlardan daha masum!!!

Şu mübarek günde adamın yaptığına bak ya. Okurken gözümün önünde canlandı resmen bakamıyorsan niye alıyorsun be adam..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belediyelerin barinaklarindaki hayvan işkencelerine sessiz kaliyorlar ona ne yaparlar bilmem..bizimde var kopegimiz..cok fazla havladiginde ozellikle gece rahatsizlik vermesin diye sussun diye supurge gosteriyoruz o bakisi varya bu bile vicdanimizi sizlatio..yazik mubarek gunde canliya vuran hayvan adam

Eğer Adana'da oturuyorsan sen bana adresi yaz ben ne yapacağımı biliyorum. Sinirden gözlerimden yaş indi!

'Ne yapabilirim ki? Apartmanı bilmiyorum, daire no bilmiyorum, evden çıkamıyorum ama çok üzülüyorum ' . Sen yapacağını yaptın, hemen koşup bizle paylaştın. Simdi hep beraber uzulelim, ahh şu mübarek günler, vah vicdansizlik deyip çay demleyelim.

Cikabilsem 1 sn durmam.icim icimi yiyor, o masumu ordan kurtarmak istiyorum hemen.anahtarim yok.annemler gece donerken binanin adina bakicaklar.onlarında ici sizladi. Saat kac olursa olsun ariycam.ama annem dairesini ogrenemeyiz, gec gelicez o saatten sonra kimsenin kapisini calip bu binada kimin kopegi var diye soramayiz dedi (( olmadi yarina beraber arariz dedi. Vebali yine de bana kalirdimi aama.ya bu gecede o masuma bir sey yaparsa (( ALLAHİM KORU SAVUNMASİZLARİ ((

E=solanas;36007985]'Ne yapabilirim ki? Apartmanı bilmiyorum, daire no bilmiyorum, evden çıkamıyorum ama çok üzülüyorum ' . Sen yapacağını yaptın, hemen koşup bizle paylaştın. Simdi hep beraber uzulelim, ahh şu mübarek günler, vah vicdansizlik deyip çay demleyelim.[/QUOTE]

Allah razi olsun sizde benimle uzuldunuz.ama bugun olmasada yarin ben dairesini ogrenip ariycam.kurtaricam insallah o savunmasizi

Allah razi olsun sizde benimle uzuldunuz.ama bugun olmasada yarin ben dairesini ogrenip ariycam.kurtaricam insallah o savunmasizi

Arayıp polisi kendi evinin adresini ver hemen karşımdaki bina de. Ben olsam yarını beklemezdim yazık günah o masuma

Hemen o sahsin evinin adresini apartman adini ve apartman numarasini acik adres seklinde yazarmisiniz en gec 2 saat icerisinde aldiricam o kopegi bulundugu yerden eger vicdan sahibi iseniz acik adresi dogru bir sekilde verirseniz sevinirim ozelden de yazabilirsiniz 2 saat dolmadan alinacak oradan o hayvan

Lutfen hemen adresi verirmisiniz o hayvani oradan alicam ve size sunu sormak isterim o hayvani o halde doverken mahallenizde hic vicdan sahibi kimse yok mu aceba mahallenizin hic erkegi yok mu vicdan sahibi olan o hayvan orada acidan aglarken titrerken o eve girip onu titretecek kadar bir delikanli yok mu cevrenizde hic birsey yapmadan segirmi etti herkez lutfen bana adresinizi verin masallah ne kadar duyarli komsulariniz varmis malesef bu gibi durumlarda sadece aglamak ise yaramiyor bir kac hayvan kurtarirsaniz o zaman hayattan cok zevk alirsiniz

Merhaba naptiniz acaba ulasabildinizmi adrese,

Arkdasa kk da degil ki su an yaziyoruz ama bosa yaziyoruz biz haa birde sormayi unuttum hangi sehirde aceba ben istanbul olarak dusundum istanbulda neredeyse yardimci olurum... ama sehir disinda ise ben katilamam ama hayvankoruma derneklerinden yonlendirme yapabilirm

Cok cok kotu oldum,su an Allah askina ne oldu,naptiniz bir bilgi verin

Polise şikayet etseniz bişey yaparlar mı ki
((( çok yazık yaa zavallı hayvandan ne istersin ben adam(!)

Arkdaslar polise bildirse birsey olurmu demeyin bildirin!!! Her gordugunuz madur edilen hayvani bildirin su an yeni yasalarda duzenleme oldu hayvan istismari artik kabahat kanunu degil yani sadece sokaga tukurmek kadar bir suc degil artik 5 yila yakin hapis cezasi ve yuklu miktarda para cezasina kaptiriliyor nerde istismar gorurseniz hemen arayin arkadaslar ayrica yolda yarali bir hayvan gordugunuz anda buyuk sehir belediyesini arayabilirsiniz yada hayvani gordugunuz ilcenin belediyesinin veterinerlik bolumunu arayip ucretsiz hayvan ambulani isteye bilirsiniz 24 saat bakmak zorundalar ne kadar duyarli olursak bu insanlar o kadar azalacak ya bu diyari sevecekler ya bu diyardan gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…