Adam kucucuk köpegin sirtinda sopayi kırdı YARDİMM

Ya daire numarasi bilmek şart değil ki, şu apartmanin karşısında su renk su katta su cephede diye anlatsa bile olur. ... günah ya şu zaman olmuş koca mahallede biri hayvancagiza ne olduğunu merak etmemiş..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Yok ben bildirmeyin yapmazlar anlamında demedim soru sordum aslında çünkü bilmiyorum Çok şükür henüz öyle bir durumla karşılaşmadığım için ama bu böyle durumların olmadığını göstemiyor tabi örnekte olduğu gibi
çok üzüldüm yaa ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten zavallım yerinde olsam konu sahibinin köpeğin yanına bir giderdim duramazdım

Kopege yardim edildimi,yarasi felan olabilir,kopek icin cok telaslaniyorum ben,Allah gostermesin belli bile kirilmis olabilir,o candan ne istediki..En onemlisi ordan alinmali,kimbilir nasil korkmustur,kiyamam ben ya..Allahim sen yardim et,keske yaninda olabilsem,icim gitti,konu sahibi lutfen naptiniz,noldu birsey soyleyin

Evet noldu durumu bende merak ediyorum şikayet ettiniz mi okurken ağladım yaa inşallah yardim edilmistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkdasim konuyu actin gittin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz ama Malesef sen yoksun ortada yahu edresi vermiyosan bize bare bana ozel mesaj yaz sana bir telefon numarasi vericem orayi ara hemen gelip alacaklar eger basima bela alirim falan die dusunuyosan aradigin numaraya soyle hayvani alirken benim tarafimdan sikayet edildigini soylemeyin de zaten soylemezler mahalleden sikayet var derler dediginiz gibi bir suru insan cikmis camlara sizde tepki vermediginize gore supelenmezler senden lutfen biraz duyarli olun bana ulas lutfen ozel mesajdan verecegim numaradan ulasacagin kisiler 24 saat yardimci olacak insanlar

Arclizze ( nickini yanlis yazdim biraz ama ) canim beni yanlis anlama ben sadece herkezi bilgilendirmek istedim bilenlerde var bilmeyenlerde vardir die ne olur yanlis anlama yazim tarzim agresif gelebilir ama gercekten cok sinirliyim konu sahibi arkadas hem yaziyo sonrada cevap vermiyo malesef sadece aglamak care degil

Apartmanın adını ve numarasını bilmediğini yazmış konu sahibi önceki sayfalarda, onu görmediniz sanırım. Muhtemelen apartman adı bile olmadan bir şey yapılamaz. Mahalledeki tüm apartmanlardaki her kapıyı teker teker çalmak gerekir.

Arkadaslar ilgilenmedigimi dusunmeyin, sizin okurken iciniz sizladi, ben gozlerimle gordum bide 😔 annemler gelirken mutlaka bakicaklar adresine ve bende ogrendigim an ariycam. Telefonumun flasini tuttum ama kopek disarda degil iceri almislar galiba. Bir de kopek onlarin degilse. Polisler bu sefer onlari kandirdigimi dusunmezler degil mi

Arkadaslar allah razi olsun. Adresi verin biz ilgenelim demissiniz boyle hayvan severleri gorunce insan mutlu oluyo. Ama ben zaten binanin adini daire numarasini bilmedigim icin polisi arayamiyorum suan. Bilsem Allah sahidim ki o hayvani orda asla bekletmezdim. Aninda arardim polisi

insan diye gezen varlık !!!

Allah kahretsin emi !!

hayvancağız ahh içim acıdı

Romerom canim sen kendi evinin karsi apartmani oldugunu soyluyorsun tamam madem adresi bilmiyorsun ben sana bir telefon numarasi vereyim orayi ara 24 saat ozel aracla ve ekiple gelip aliyorlar hayvani su an siz gormuyorsunuz balkonda yok diyorsunuz ama belki evin icinde o hayvan su an dayak yiyor azar esitiyor iskence goruyor nasil vicdaniniz rahat ediyor anlayamadim zaten o evdede olsa kendini baski altinda hissediyor etrafa korkak gozlerle baktigina eminim biraz empati yapin sizi biri o sekilde dovse sonra evin icine soksa nasil bir ruh halinde olursunuz o sekilde dusunun belki bu empatiyi yaparak onu kurtarmayi dusunursunuz birde kucucuk diyorsunuz ya ufak cins yada daha yavru onun ne cani var kac yasindasiniz bilmiyorum ama lutfen kendinizi yerine koyun hatta kendinizide degil cok sevdiginiz bir insani o halde oldugunu dusunun zaten o zaman hersey baska olur bambaska

Polisler kandirdiginizi dusunmezler canim sonucta tum mahalle gordu camlardaydi herkez diyorsunuz illaki mahallenizdekiler sahitlik yapacaktir diyecegim ama malesefki camdan sadece izlemekle yetinen bir mahalle icin cok emin konusamiyorum 2 gun once mahallemde bir adamin elinde yavru vardi ve cok bebek oldugu icin korkuyordu yurumekten adam biraz sinirliydi kopege yurumedigi icin ve esim dediki daha cok bebek 1 ay sonra korkusu gecer dedi adam da ben onu oldurmezsem o zamana kadar gecer dedi ve esim hemen tepkisini verdi madem oldurecen neden aldin kardesim dedi ziyan etmek icin mi aldin hayvani bakmayacaksan daha cok yavru sahiplendir birine dedi ama cok sinirlendi adam da saka yaptigini soyledi ama ama aklimiz halen de o hayvan da

polis birşey yapmaz duruma boşuna aramayın belediye zabıta bakıyor.Polis gelince belediyeyi arayın diyip gidiyor.En fazla rahatsızlık verdıgı için adamı uyarırlar başka birşey olcagını sanmıyorum.Bu adamı dahada tetikleyebilir.Ama belediyeyide arayıp ekip geldiğinde köpegın dövuldugunu ıspat etmeniz gerekir hayvanın karnesi varsa adam yapmadım der çıkar ekipte eli boş döner.Ayrıca barınak daha da kötü olabilir.Sayfaların basında bir arkadaş hayvan kurtarma ekiplerinin link ve tellerini vermiş en iyisi ordan bırıyle iletişimde olmak onlar eminim yasal yollarını net biliyorlardır.kapı nosuna bakıp kaçıncı kat oldugunu söylemeniz yeterli olur sanırım.

Arkadaş ya çok korkaksınız ya da aslında umrunuzda değil burda yazıp kendinizce vicdanınızı rahatlatıyorsunuz. Karşı apartmanın adını bilmiyor olmanızı anlıyorum da kendi oturduğunuz evin adresinden bihaber misiniz hayret bir şey ya arayın hayvansever derneklerini, polisi adresinizi kendi evinizi orjin alarak verin şu kat şu pencere deyin onlar bulur zaten. Burada bir kadıncağız da resmen heder oldu on defa yazdı numara adres diye. Bu kadar olmaz ya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gece gece sinirleriimi zıplattııı elleri kırılasıca şu mübarek günlerde rabbimin bizlere emanetlerine revamıdır bu işkence romero cnmmm sen en azından camı balkonu göstersen gerekli işlem yapılır zavallıcık şu an senden başka ilgilenecek yok anlaşılan tüm mahalle ne kadar duyarsızmış pes
zaten nedense millet olarak bakma meraklısıyız offf çok sinirlendim

Arkdaslar kopegin dovuldugu ispat edilebilir tabikide o kadar insan gormus diyorlar zaten hayvanin piskolejisinden anlasilir tramva halinde oldugu ve sirtinda sopa kirdi diyor onun da eti morarir ve acilari vardir zedelenme vardir darp oldugu belli olur bir trasla ortaya cikar hersey barinak sartlari kotu malesef ki evet yardimsiz donmuyor barinaklar ne kadar yardim o kadar iyi sartlar ben arkadasa okadar israr ettim telefon numaralari vereyim dedim ara 24 saat ozel araclarla geliyorlar aliyorlar dedim ama anlatamadim kusura bakmayin ama buraya konu acip morelim bozuk agliyorum demekle olmuyor bu isler gercekten uzulen bir insan sadece oturamaz inanki ben su an orada otursam hamile halimlen giderdim o adamin kapisina banadami vuracak vursun hem hayvani dov hayvani korumak icin kapina gelen insana birde siddet goster ohhh ozaman kozlarimizi mahkemede paylasirdik el mi yaman beymi yaman inanin bir seferinde oyle bir kavgam oldu petshopla mahkeme ye falan ciktik 1 yil mahkeme surdu sonuc kazandik mahkemeyi kucucuk kafesin icine kopegi koymus hayvan kimildayamiyor oyle kalmis uyardigim icin kavga cikti ve mahkeme sonucunda adam bir ton mahkeme masraflari ve para cezasi odedi ve hakim bana adamin yaninda soyledi ah be kizim dedi bunlarla ugrasa mazsin kendini uzme bosuna bu mahkemeler neden var adalet icin var dedi adalet sadece insanla sinirli degildir dedi davani acarsin beklersin dedi unutma Kanun adaletten yana dedi ve ben adalete tekrar daha cok inandim

O kadar saat gecti,hayvancagiz aldigi yaralarla duruyor..aa cok uzulduk vah vah demekle olmuyor..onun agzi dili yok..eminim korkuyor ve agliyordur..kivvi arkadasimiz size bir telefon numarasi verecem diyor neden aramiyorsunuz,gelip kopegi ordan alsinlar..tedavi edilmeli ve asla asla o mahalleye birakilmamali..
Su mubarek gunde bir cani kurtarin..lutfen

Son düzenleme:

Cnm icim parcalandi resmen hayvan sever kurumlarini ara derhal ve sikayette bulun ne acimasiz ve serefsiz insanlar varmis pislikler !
Yazik ya hayvana !!! ((((((((((((((( kopegi kurtarmak icin lutfen arayin rica ediyorum sizden cok uzucu bir olay olmazsa ben aricam vallahi adres bagri yaz

Son düzenleme:
Kesinlikle polisi ara onlar kim ya yaptiklarinin cezasini cekerler insallah yaptiklariyla birakma sakin o canileri!!

karşı apt.diyorsunuz..aynı sokak neticede...senin apt nosunu ver karşı bina de oldu bitti..artı sen haber verene kadar zaten hayvan yalaya yalaya yarasını belki iyileştirdi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…