- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
Arkdaslar polise bildirse birsey olurmu demeyin bildirin!!! Her gordugunuz madur edilen hayvani bildirin su an yeni yasalarda duzenleme oldu hayvan istismari artik kabahat kanunu degil yani sadece sokaga tukurmek kadar bir suc degil artik 5 yila yakin hapis cezasi ve yuklu miktarda para cezasina kaptiriliyor nerde istismar gorurseniz hemen arayin arkadaslar ayrica yolda yarali bir hayvan gordugunuz anda buyuk sehir belediyesini arayabilirsiniz yada hayvani gordugunuz ilcenin belediyesinin veterinerlik bolumunu arayip ucretsiz hayvan ambulani isteye bilirsiniz 24 saat bakmak zorundalar ne kadar duyarli olursak bu insanlar o kadar azalacak ya bu diyari sevecekler ya bu diyardan gidecekler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkdasim konuyu actin gittin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz ama Malesef sen yoksun ortada yahu edresi vermiyosan bize bare bana ozel mesaj yaz sana bir telefon numarasi vericem orayi ara hemen gelip alacaklar eger basima bela alirim falan die dusunuyosan aradigin numaraya soyle hayvani alirken benim tarafimdan sikayet edildigini soylemeyin de zaten soylemezler mahalleden sikayet var derler dediginiz gibi bir suru insan cikmis camlara sizde tepki vermediginize gore supelenmezler senden lutfen biraz duyarli olun bana ulas lutfen ozel mesajdan verecegim numaradan ulasacagin kisiler 24 saat yardimci olacak insanlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar allah razi olsun. Adresi verin biz ilgenelim demissiniz boyle hayvan severleri gorunce insan mutlu oluyo. Ama ben zaten binanin adini daire numarasini bilmedigim icin polisi arayamiyorum suan. Bilsem Allah sahidim ki o hayvani orda asla bekletmezdim. Aninda arardim polisi
Odamda uzaniyordum. Kopek havlama sesi geliyordu, bayaa da bi sürdü yani. Ayagimi burktum bugun ilac suruyordum onun icin hemen kalkip bakamadim �� butun millet camlara cikmis hayvanin bagirma sesinden����camı acip baktigimda karsi binada balkonda kucucuk bir kopek, ve sirtina acimasizca sopayla vuran ve sonunda sopayi da hayvanin sirtinda kiran serefsz bir adam gordum. Arkadan bir cocukta baba vurma diye bagriyordu. Ben napiyorsunuz o hayvana diyene kadar iceri girip kapiyi kapattilar. O kadar pisman oldumki hemen kalkip bakmadigima �� Hayvan da yerde tir tir titriyo şuan ���� balkonda esyalarin arasina kivrilmis titriyo ��
Komsularda alt katta oldugu icin üstü goremiyolar noluyo diye bagirisiyorlardi. Su mubarek gunlerde savunmasiz hayvandan ne istedi o yaratik. İnsan bile demek gelmiyor icimden ona.
Sizden ricam ne yapabilirim o savunmasiza daha kucucuk �� karsi apartamanda cok buyuk daire kac onu da bilmiyorum. Bir yeri aramam gerekir mi? Ne yapmaliyim yardim edin. goz yaslarima engel olamiyorum, camin onunden ayrilamiyorum suan ����
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?